g1annis Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Γειά σας. Τη τελευταία εβδομάδα 17 σχολές της Πάτρας είναι κατηλημένες από φοιτητές, που κινητοποιούνται ενάντια στα νομοσχέδια του Υπουργείου Παιδέιας. Επειδή σκοπός είναι μέσα από τις κινητοποιήσεις, εκτός από το να αντιδρούμε, να προβάλλουμε και μια άλλη κουλτούρα, ενάντια στην εμπορευματοποίηση των πάντων, διοργανώνουμε καθημερινά προβολές ταινιών, συναυλίες με τοπικά συγκροτήματα, συζητήσεις κλπ. Σκέφτηκα, και προς το παρόν έχω βρει αρκετούς που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν, και ακόμα να προσφέρουν τις γνώσεις τους, να γίνουν 4-5 μέρες ανοιχτά αντι-μαθήματα Linux, (με βιντεο-προτζέκτορα, κάποιο λάπτοπ και μια live διανομή Linux), για όσους θέλουν να έρθουν να μάθουν, και ίσως να απεμπλακούν μόνιμα από τα εμπορικά λογισμικά. Θα φροντίσουμε να έχουμε σύνδεση γρήγορου internet, και αρκετά cd-άκια για όσους θέλουν να φέρουν το pc τους, και να εγκαταστήσουν εκείνη τη στιγμή Linux, με τη βοήθεια φοιτητών που έχουν γνώση του θέματος. Όσοι πιστεύουν πως μπορούν να βοηθήσουν, ή να παρακολουθήσουν, είναι ευπρόσδεκτοι. Την επόμενη εβδομάδα ξεκινάμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worldcitizen Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Αυτά είναι Συγχαρητήρια ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 αν γράψετε και λίγο κώδικα θα είναι το τέλειο ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apoikos Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Μπράβο παιδιά! Περίεργη σύμπτωση, πριν από ένα 2ωρο είχα ακριβώς αυτή τη συζήτηση για μία αντίστοιχη κίνηση στο ΕΜΠ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g1annis Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 ?????? Ευχαριστούμε παίδες. apoike θα κάνετε κι εσείς τέτοια κατάσταση? Άντε να γίνουμε πολλοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apoikos Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δεν ξέρω, μακάρι. Ξέρω ότι έγινε κάτι στους ηλεκτρολόγους την προηγούμενη βδομάδα, αλλά όχι μεγάλης κλίμακας. Συζητούσαμε με κάτι παιδιά μήπως ξεκινήσουμε ένα LUG στο ΕΜΠ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joef_gr Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 1 + και απο εμενα παιδια! αντε μπας και χασει κανα δις ο μπιλακος και γλυτοσουμε και απο τις μαλακιες που βγαινουν καθε λιγο τυπου media center sp2 vista και λοιπα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 +1 ki apo mena paides mpravo..elate kai sto diko mu to TEi pu dn kserun oute apo pu anoigei to pc lol (TEI efarmosmenis pliroforikis stin organwsi kai stn dioikisi su leei meta!!!) ti na peis omws otan i idioi i kthigites dn exun gnwsi epi tu thematos (2 apo aftous 1i fora eidan winxp sta lab tu TEI, eixan dulepsei me dos k win 95 ws tote...EN ETI 2004 pu anoikse kiries k kirioi!! ) tespa mpravo st paidia dinun kinitro stn kosmo na asxolithei kai afto mas simferei olus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Κράτησέ μας ενημερωμένους για το τι και αν θα γίνει. Εγώ έρχομαι πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixytiris Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 με ενδιαφερει πολυ η φάση.μπράβο.ειμαι φοιτητής στους ηλεκτρολόγους πάτρας.Μήπως ξέρουμε που θα γίνουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g1annis Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Κοιτάξτε παίδες... όχι για να περιαυτολογήσω, αλλά δεν έχω και καμια σημαντική βοήθεια στην προσπάθεια. Προς το παρόν έχω βρει 2 μηχανικούς Η/Υ που διατίθενται. Ο ένας κάνει σχετική διπλωματική, και ο άλλος χρησιμοποιεί 8 χρόνια Linux. Εγώ δε μπορώ να αναλάβω περισσότερο από μερικά πράγματα επί του πρακτέου. Έχω βρει διαθέσιμο Laptop, και έχουμε πρόσβαση σε δίκτυο Τ1. Μένει να το οργανώσω κάπως σε συννενόηση με τα άλλα 2 παιδιά, και να το εντάξω κάπως στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων των καταλήψεων. Σκέφτομαι 2-3 μέρες να πούμε τα βασικά για partitions, file systems, mount, file structure, kernel, SHELL, και βασικές εντολές, και τη τελευταία μέρα, όποιος θέλει, να φέρει το pc του, και να εγκαταστήσουμε από κοινού κάποια διανομή. Θα σας ενημερώσω. Θα τυπώσω και αφισάκι που θα κολληθεί και στο κέντρο της Πάτρας. Πιστεύω πως μπορούμε να ξεκινήσουμε Τετάρτη και να ολοκληρωθεί το Σάββατο, ή αν πάει καλά, να αποκτήσει ένα πιο μόνιμο χαρακτήρα (πχ καθημερινού απογευματινού ραντεβού). Όσοι πιστοί προσέλθετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UnderDoG Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Μάγκες μπράβο αυτες ειναι κινήσεις! Συνεχίστε έτσι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silencer51 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Το άκουσα κι εγώ. Πολύ καλή κίνηση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.