ixytiris Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 ΓΕΙΑ ΣΑΣ.Εχω τα linux ta suse 9.2 και δεν μου αναγνωρίζουν το mp3(usb) μου το οποιο το χρεισιμοποιώ και σαν stickaki.Μήπως γνωρίζεται τι πρέπει να κανω.to mp3 εχει format fat32.THANKS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeTd4mN Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Prospathise na to kaneis mount san root me thn entolh "mount /dev/sda1 /mnt". Sto sygekrimeno to kaneis sto /mnt an thes mporeis na dimiourgiseis ena allo directory kai na paixeis. Elpizw na voithisa. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixytiris Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Εθχαριστώ πολυ για την πληροφορία αλλά δεν έγινε τιποτα έτσι.Πάντως δεν το αναγνωρίζει καθόλου μόλις το βάζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeTd4mN Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Dokimase sda0 ews 4 analoga poses usb exeis kai se poia to vazeis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Ως χρήστης root από κονσόλα, πριν το βάλεις, γράφεις tail -f /var/log/messages Μετά κάνεις τη σύνδεση και βλέπεις στην κονσόλα σε ποια συσκευή (π.χ /dev/sda1) γίνεται η αντιστοίχιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixytiris Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 να ειστε καλα για την βοήθεια αλλά μπαίνω από root console γράφω tail -f /var/log/messages και μοθ γυρνάει το μήνυμα "no such file or directory" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 δοκίμασε tail -f /var/log/messages.log Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 TO linux. TO SuSE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeTd4mN Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Symfwnw me ton apo panw ^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.