Jojos170304 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 @poulinos Πρόσεξε τι γίνεται: Γραμμή 384 Σύνδεση 384: Θεωρητικό max 384 λόγω απωλειών κ φιλοσοφίας adsl πρακτικά άριστο στα ~360. Γραμμή 512 ή 1024 Σύνδεση 384: Όμοια με παραπάνω. Τι καταφέρνεις τώρα όταν είσαι με γραμμή 512 ή 1024? Αναιρείς κατά το μέγιστο δυνατό το πρόβλημα με τον κόφτη pps που βάζει ο πΟΤΕ κ ο οποίος είναι σε 384 18-20pps, σε 512 καμμιά 30αριά κ στα 1024 ανεβαίνει στα 75pps. Άρα εάν έχεις μία γραμμή 1024 αλλά σύνδεση 384 από οποιονδήποτε provider τότε οι ταχύτητες σου θα είναι στο 360kbps (πρακτικά βέλτιστο λόγω κόφτη, απωλειών, φιλοσοφίας adsl, κλπ κλπ) αλλά ο κόφτης στα πακέτα σου πολύ ψηλότερα από μίας γραμμής 384: Άρα μπορείς να κάνεις voip μπορείς να παίζεις Online κ λοιπές δραστηριότητες που απαιτούν κυκλοφορία μικρού όγκου αλλά πολλών αριθμητικά pps. Η περίπτωση μου: Πιταρισμένο dslam alcatel (κλάφτα εξαρχής άρα) Αρχικά: Σύνδεση 384 4net 384 γραμμή από 4net (in a box) Τέστ ταχύτητας με forthnet μέσο όρο 200kbps πακέτα 18-20pps Στην ανανέωση: Λόγω προβλήματος αναβάθμιση 512 σύνδεση 4νετ γραμμή 512 πάλι 4net Τέστ ταχύτητας με forthnet μέσο όρο 330kbps πακέτα μέχρι 30pps (εκεί ήταν ο κόφτης από πΟΤΕ τον Δεκέμβρη στην 384!!!!, φαντάσου τι έγινε με το φοιτητικό) Μετά από επίμονες διαβουλεύσεις!!!!: Αναβάθμιση 1024 σύνδεση 4νετ γραμμή 1024 πάλι 4net Τέστ ταχύτητας με forthnet μέσο όρο 530-550kbps πακέτα μέχρι 75pps Άρα ουσιαστικά τώρα έχω περίπου 512 εγώ σαν τελικός χρήστης!!!!! Σημείωση: Φίλος που πριν 2 εβδομάδες έβαλε conn-x (ΟΤΕ δηλαδή) πάει σφαίρα με 384 κ μένει ένα στενό πιο πάνω από εμένα. Αφελώς λοιπόν υποθέτουμε ότι έπεσε σε καλύτερο dslam τυχαία, λίγο πονηρεμένα όμως να ρωτήσω αν υποχρεώνει κάποιος τον πΟΤΕ να μην κρατάει τα καλά (άδεια κ καινούργια βλ. Siemens) dslam για τους πελάτες του κ να δίνει τα πιταρισμένα στους παρόχους???? Σκεφτείτε το λίγο
alcemist Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Λοιπόν προτεινω μαζικα mail διαμαρτυριας σε forthnet και e-shop, απειλή μυνήσεων και φυσικά καταγγελεία στο INKA
emilios_x Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Λοιπον με τα λιγα και τα πολλα που ακουσα αλλα και διαβασα σε πολλα forum πηρα χθες το βραδυ τηλ και ηταν πιταρισμενο το κεντρο,λογικο θα μου πειτε.Πηρα ομωσ και σημερα το πρωι στην forthnet και περιμενα περιμεναααα και να...κατι ακουγεται,δυστυχως για κακη μου τυχη δεν ηταν γκομενα.Να μην τα πολυλογω,του αναφερω τι ακουστηκε αν ισχυει και τα λοιπα.Η απαντηση που μου εδωσε ηταν:Η προσφορα ισχυει οπως ακριβωσ αναγραφεται αλλα για 512 και οχι για 1024.Τον ρωτω,και αυτοι που κανανε την παραγγελια?τι παιζει?Την δευτερα θα υπαρχουν νεωτερα,απαντησε,για οσους προλαβαν να κανουν παραγγελεια και θα ενημερωθουνε.. Δεν ξερχ ρε μαγκες τι ακριβως παιζει,σκεφτομαι πολλα,οοοοολα για την διαφημιση?μηπως οι μ@@@ς στο eshop?Τι να πω?Αυτα τα τελευταια νεα και πιστευω τα πιο σιγουρα.. Ειδομεν για συνεχειαα... Συμπερασμα:Τελικα ειναι πολυ Μ.....ΚΕΣ !!!!
kallair Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 2 ta endexomena gia autous pou prolavan k to proparaggeilan. a. telika tha tous to dosoun anagkastika se auti tin timi b. tha tou senimerosoun oti allakse i prosfora kai oti eixe ginei lathos. se autin tin periptosi tha tous rotisoun an theloun na meinoun stin paragkelia i na tin akirosoun. an den kanoun anakoinosi i kati paromoio, mporoun aneta osoi piran to paketo, na tous kanoun minisi kai na paroun apozimeiosi. edit. eida kalitera tin prosfora. an den exoun teleiosei ta paketa pou dinoun stin prosfora, tote mporeite na to paragkeilete. stin paragkelia otan tin simplironete, sou zitaei ton kodiko prosforas pou einai pano aristera stin selida pou stalthike. tha prepei na ton simplirosete stin forma paragkelias. logika oi paragkelies pou tha exoun to kodiko prosforas auton, tha timologithoun stin 1 iouniou kai tha prepei na stalei i aitisi mexri tis 8. kalitera apo deutera parte tilefono gia dieukriniseis i akoma kalitera pigainte apo to eshop gia sigouria.
dinxp Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 loipon paidia akouste ti ema8a apo egurh pigh: 1.To paketo isxuei kanonika gia 1024, opws kai h timh sta 117e 2.Telika den 8a to dia8etei mono to e-shop alla kai alla magazia, opws plaisio ktl. 3.Den 8a uparxoun periorismena paketa.8a ftasoun gia olous arkei na ginei h agora (timologisi) ti 1 iouniou! 4.osoi prolavan na to agorasoun logika den 8a exoun provlima Episis mou eipane oti sti prosfora tou e-shop perilamvanetai kai web camera......!!!!!(apisteuto...???) To kserw pws akougetai ligo upervoliko, alla akoma kai ta misa na isxuoun pali kala 8a einai.To e-shop prepei na ekane kapoia xazomara kai na to anakoinwse apo x8es.Gi auto den uparxei twra sto site tou. Logika apo deutera-triti 8a to anakoinwsoun kanonika ola ta magazia!!
emilios_x Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Ρε φιλαρακι τι να σου πω?διαβασεσ το post mou πανω?Εγω μιλησα με forthnet,μπορει και να εχεισ δικιο δε αντιλεγω,αλλα αναμασαμε τα ιδια και τα ιδια..Αχ κανουμε υπομονη μεχρι την δευτερα και μακαρι να ειναι οπως τα λες εσυ
dinxp Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Ρε φιλαρακι τι να σου πω?διαβασεσ το post mou πανω?Εγω μιλησα με forthnet,μπορει και να εχεισ δικιο δε αντιλεγω,αλλα αναμασαμε τα ιδια και τα ιδια..Αχ κανουμε υπομονη μεχρι την δευτερα και μακαρι να ειναι οπως τα λες εσυ exeis dikio! upomoni mexri aurio loipon.nomizw pws 8a exoume apantiseis...(elpizw autes pou 8eloume)
DrFreeman Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 loipon paidia akouste ti ema8a apo egurh pigh: Θα ήθελα να ήξερα ποιες είναι επιτέλους αυτές οι έγκυρες πηγές που κανείς δεν ξέρει (ούτε η Forthnet αφού και η ίδια αρνείται το "12μήνες-1024-117ε") κι όλο και κάποιος τις επικαλείται σε κάθε σελίδα του thread...
ntountou Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Παιδιά η δική μου η πηγή είναι η πιο έγκυρη από όλες και μου είπε ότι στα 117ευρώ περιλαμβάνεται εκτός των άλλων (12μήνες-1024Kbps) και μια porsche carrera cabrio για το καλοκαίρι, με ξανθιά δίμετρη συνοδηγό πρόθυμη για όλα, το πορτμπαγάζ γεμάτο προφυλακτικά και τις βενζίνες πληρωμένες... αδέρφια η πηγή είναι έγκυρη, αύριο θα έχουμε απαντήσεις...(ελπίζω αυτές που θέλουμε) just kidding
dimokritos Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 kai ego to akousa gia tin porsche alla nomiza cayenne oti itan..
eliask Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 re tous alites mono cayenne dinoun ...Pali koroida mas perasane .Akou 117 euro na dinoun cayenne:-)
crach13 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 kai ego kai ego cayenne!!!!Den mou kakopefti.... :p
HQ Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 krima pados na ginete toso eukola ntoros me autin tin katastasi(pou ne men tha agoraza k ego!) ALLA den einai tropos autos na kaneis diafimisi.an ontos den isxisi i prosfora eho sigoura enas logo na min psonizo apo to en logo magazi.
eliask Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 den einai mono to magazi einai kai i forthnet mesa ...Kati paizei re paidia .tha doume apo ayrio to proi .....Mporei na einai san ayto pou ekane i vivodi me to plaisio gia 1 mera 39 euro 512/128 gia 3 mines .kai itan sygekrimena paketa sta magazia alla apo to site mporouses na paraggeileis .
DrFreeman Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Πάντως δε νομίζω ότι αν όντως πρόκειται για λάθος, το e-shop έτσι απλά θα δώσει την προσφορά. Κι αυτό γιατί είναι στο χέρι της Forthnet αν θα διαθέσει 1000αρες γραμμές και συνδρομές για το λάθος του e-shop. H μόνη λύση θα ήταν να τους πληρώσει κανονικότατα τις γραμμές + συνδρομές, για να αποφύγουν μηνύσεις, καταγγελίες και όλα τα παρεπόμενα. Πολύ μπερδεμένη ιστορία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.