poulinos Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Μου φαίνεται πολύ δύσκολο να την έκανε το eshop από μόνο του. Η 4νετ είναι εντελώς ανοργάνωτη κ πιθανόν να μην μπόρεσαν να συννενοηθούν μεταξύ τους. Κ ότι ήμουν έτοιμος να τους κράξω στη 4νετ τη Δευτέρα γιατί μόλις πλήρωσα κατόπιν πρότασης τους 3μηνη 1024 στα ίδια λεφτά!!!!!!! den exei noima na kraxeis.apla me tis prosfores den xereis pote ti tha ginei tin next day.
Jojos170304 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Poulinoς επειδή δυστυχώς για να φτάσουμε σε συμφωνία με τη 4νετ κατόπιν απίστευτα τραγικών ταχυτήτων που είχα τόσο σε 384 όσο κ σε 512 λόγω pps μίλησα με ανώτερα στελέχη (κ μετά πέντε εγκεφαλικά μέχρι να παραδεχτούν το πρόβλημα με τα pps) με διαβεβαίωσαν ότι το καλύτερο που μπορούσε να γίνει ήταν αυτό. Τώρα, νομίζω ότι ο καθένας θα θεωρούσε ως παραπλάνηση αυτό (έγινε Παρασκευή) εάν το Σάββατο βγάζανε τέτοια προσφορά...(Άντε πάλι πίτα κ το 1024, όπως έγινε το 512 με το φοιτητικό κ εγώ να το έχω πληρώσει 4 φορές παραπάνω - Α τώρα κατάλαβα την έννοια 4νετ - !!!!)
xbyte1024 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Έχει τσεκάρει κανένας αυτό? http://www.knowhow.gr/ecPage.asp?id=31513&nt=105 Ίσως ακολουθήσουν κι άλλες παρόμιες προσφορές!
sotos65 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Έχει αναφερθεί στην αρχική σελίδα, αλλά υπάρχει και συζήτηση γι αυτό, http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=144869
GioKorn Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 paidia mia sos erotisi pou d exei apantithei akoma einai ti ginetai me osous exoun idi sindesi k ligei se 1-2 mines....poia diadikasia akolouthoun??
poulinos Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Poulinoς επειδή δυστυχώς για να φτάσουμε σε συμφωνία με τη 4νετ κατόπιν απίστευτα τραγικών ταχυτήτων που είχα τόσο σε 384 όσο κ σε 512 λόγω pps μίλησα με ανώτερα στελέχη (κ μετά πέντε εγκεφαλικά μέχρι να παραδεχτούν το πρόβλημα με τα pps) με διαβεβαίωσαν ότι το καλύτερο που μπορούσε να γίνει ήταν αυτό. Τώρα' date=' νομίζω ότι ο καθένας θα θεωρούσε ως παραπλάνηση αυτό (έγινε Παρασκευή) εάν το Σάββατο βγάζανε τέτοια προσφορά...(Άντε πάλι πίτα κ το 1024, όπως έγινε το 512 με το φοιτητικό κ εγώ να το έχω πληρώσει 4 φορές παραπάνω - Α τώρα κατάλαβα την έννοια 4νετ - !!!!)[/quote'] auto me ta pita dslam den tha ftiaxtei pote oso einai o ote stin mesi kai to exo pei xilies fores.kai to gelio tha pesei ama ginei auto pou leei o ote oti to septembri ta 384 tha ginoun 768 ta 1 mbit 2 kai oi 512 1 mbit.ekei na deis gelio.opos exo pei se olous parte kai demo 1024 kai dokimaste to se grammi 384 kai pali tha bgalei ta idia.to blepo kai ego .prin ilisia kai pita to dslam kai pigena kapos arga tora brilissi kai dslam pentelis pou ine adeio kai pao komatia.384 forthnet kai sto test bgazo 390
Jojos170304 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 OK poulinos κ εγώ Ιλίσια συμφώνω απόλυτα για τα πίτα DSLAM κ ούτε περιμένω από τη 4net να τα διορθώσει, διότι απλούστατα δεν είναι στο χέρι της. Εκείνο που περιμένω όμως από κάθε ISP, ο οποίος υπολογίζει να είναι κερδοφόρος στο μέλλον (βλ. δικό της δίκτυο με οπτικές ίνες), κ τώρα προσπαθεί απλώς να διατηρήσει ή να αυξήσει την πελατεία έστω κ με παθητικό - με άλλα λόγια ενδιαφέρεται για τον τζίρο κ το πελατολόγιο κ όχι άμεσα για την κερδοφορία -, είναι να μου παρέχει μία διασφάλιση τουλάχιστον ότι θα πλησιάζουν οι ταχύτητες μου την ονομαστική. Κ πως μπορεί να το κάνει αυτό? Όταν σε πίτα DSLAM με 512 βγάζω 330 κ με 384 200, τότε ας μου δώσει με το ίδιο κόστος 1024 για να έχω περίπου 512. Όντως τα τεστ που έχω κάνει δείχνουν γύρω στο 530 φορτωμένες ώρες με πακέτα γύρω στα 70!!!! Έλεος!!!!! Είναι ζήτημα πολιτικής κ marketing έκαστου ISP, με δεδομένο ότι ο πΟΤΕ είναι προβληματικός για όλους!!!!
Ventrix Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 ρε παιδιά, μήπως τελικά "έφαγαν" και το e-shop και κάποιος ήθελε να κάνει πλάκα;;; γιατι πραγματικά όλα αυτά τα "απίστευτη προσφορά, μοναδική προσφορά" μου φαίνονται υπερβολικά για e-shop και γενικότερα για μαγαζί. Μάλλον κάποιος τους έκανε ενα ωραιότατο hackarισματάκι
poulinos Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 OK poulinos κ εγώ Ιλίσια συμφώνω απόλυτα για τα πίτα DSLAM κ ούτε περιμένω από τη 4net να τα διορθώσει' date=' διότι απλούστατα δεν είναι στο χέρι της. . Κ πως μπορεί να το κάνει αυτό? Όταν σε πίτα DSLAM με 512 βγάζω 330 κ με 384 200, τότε ας μου δώσει με το ίδιο κόστος 1024 για να έχω περίπου 512. Όντως τα τεστ που έχω κάνει δείχνουν γύρω στο 530 φορτωμένες ώρες με πακέτα γύρω στα 70!!!! Έλεος!!!!! [/quote'] miso leptaki dioti malon ego katalava lathos.na to po me 2 paradigmata.exo grami 384 kai me 384 forthnet bgazo 390.kai me 1024 forthnet sindromi oxi grammi bgazo 390 dioti to 390 einai to maximum tou dslam.episis me 1024 account apo ote bgazo epidis 390.deutero paradigma.grammi 512.kai me 1024 apo forthnet kai me 1024 apo otenet kai me 512 apo forthnet ixa 370.3 paradigma.1024 grammi me 384 sindromi ebgaze 460.ta ipa ola auta dioti kaneis provider ite legetai forthnet ite otenet pou tous theoro tous 2 megaliterous den prokite na sou dosei ligotero apo auto pou plironeis.bebea opos ipes to na ftiaxoun oloi dslam kai na figoun apo ton ote tha einai oraio alla oloi katalavenoume oti ine megalo bima pou nai men tha bgalei ta lefta tou alla thelei kai para poli lefta na gemiseis oli tin ellada dslam.as euelpistoume na ginei kapote.
ntountou Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 εγώ ρε παιδιά δε καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μας πιάνει καταναλωτικό αμόκ και κρίση απληστίας με μια τέτοια προσφορά, που ακόμα και αληθινή να ήταν, φαίνεται από μακριά ότι σκοπό έχει να δημιουργήσει πάρα πολύ θόρυβο αλλά θέτει όρους ώστε να την αποκτήσουν τελικά ελάχιστοι.. αυτά τα "ΜΟΝΟ ΤΗΝ 1η ΙΟΥΝΙΟΥ", "ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕΧΡΙ 8/6" και σε τιμές που προφανώς είναι ασύμφορες για τον ISP, και μάλιστα πάρα πολύ αν λάβουμε υπόψιν την τιμή και τους 12μήνες (έχει ξαναυπάρξει τέτοια πολύμηνη προσφορά σε κουτί???), στερούνται σοβαρότητας και πρέπει να μας βάζουν σε υποψίες ρε παιδιά.. και τέλος πάντων δεν είναι δυνατόν να λειτουργούμε "σαν γίδια" κάθε φορά που κάποια Α.Ε. θέλει να προκαλέσει διαφημιστικό πάταγο γιατί είναι σαν να τους λέμε ότι μπορούν να το επαναλαμβάνουν κατά βούληση
boing Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 H Prosfora distixos eliske!!! Htan mono an proparaggilis to sabbato.
ntountou Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 H Prosfora distixos eliske!!! Htan mono an proparaggilis to sabbato. εσύ που το έμαθες ρε αδερφέ αυτό το πράγμα Κυριακή πρωί??εδώ συζητάμε ότι κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για κάποια μούφα/λάθος/αστεία ιστορία από ενδεχόμενη ασυνεννοησία eshop - 4net και τώρα μας λες ότι η προσφορά έλειξε?? αφού δεν άρχισε ποτέ, η συγκεκριμένη σελιδα στο site του eshop απομακρύνθηκε άρων άρων και στη 4net αγανάκτησαν να το διαψεύδουν.. υπάρχει παρ' ολ' αυτά κανείς που πρόλαβε να αγοράσει την "προσφορα" ??
sa1901 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Aπ' ότι λένε όσοι ήταν μέσα εκείνη την ώρα, η προσφορά ήταν online γύρω στις 3 ώρες. Κάποιοι πρόλαβαν και έκαναν παραγγελίες. Αύριο θα δούμε τι θα γίνει, που θα πλακώσουν στα τηλεφωνήματα το e-shop...
HQ Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 nai kapia paidia to agorasane i kalitera to paragilane.to ehoun pei se proigoumenes selides
DrFreeman Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 H Prosfora distixos eliske!!! Htan mono an proparaggilis to sabbato. Με συγχωρείς αλλά πουθενά το ενημερωτικό δελτίο του e-shop δεν έλεγε ότι αν προπαραγγείλεις το Σάββατο θα τιμολογηθείς στις 1 Ιουνίου. Θα το μαντεύαμε δηλαδή και θα κάναμε στα τυφλά την παραγγελία; Γιατί να μην το διευκρινίσουν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.