rebel2000 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Έχω την προσφορά της 1ης Ιουνίου και σήμερα αν ειναι δυνατόν μου κόψαν την σύνδεση γιατί λέει οτι η σύνδεση είναι για 5μήνες και ότι και καλά δεν υπήρχε ποτέ τέτοια προσφορά!!!!!!!!!!!! Τρελάθηκα μιλάμε!! Σήμερα ήμουν στο τηλέφωνο 1 ολόκληρη ώρα περιμένοντας και συζητώντας χωρίς να βγεί ακόμα άκρη!!!! Όταν είχα καταθέσει τα χαρτιά για σιγουριά τους είχα πάρει και τηλ μετά για επιβεβαίωση και μου είχαν ξεκαθαρίσει οτι η σύνδεση είναι για 12 μήνες και οτι όλα είναι OK!!! Ξέρει κανείς αν στη Θεσ/νίκη υπάρχει κανένα γραφείο της Forthnet γιατί αν δε λυθεί αύριο τηλεφωνικά το θέμα θα πάω απο κει και θα γίνει χαμός!!
x_vagos_x Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Αν έχεις το αντίγραφο της Αίτησης Συνδρομής για το Forthnet 1Bill που ήταν στο πακέτο μέσα, τότε μπορείς να τους το τρίψεις στη μούρη... Εμένα όταν πήρα τηλ. μου είπαν ότι έπρεπε α) να σβήσω το 384kbps και να γράψω 512kbps και β) το 3 μήνες να το κάνω 12 μήνες... μετά γ) μαζί με αυτό το χαρτί, έπρεπε να στείλω και την απόδειξη αγοράς του προιόντος, που έγραφε το "1 Ιουνίου 2006" ... Από κει και πέρα, δεν είχα κανένα πρόβλημα ... ! Και πιστεύω ότι αν τους δείξεις αυτό το χαρτί, που είχε αυτές τις διορθώσεις πάνω του, τότε θα είσαι νικητής... -νομίζω/ελπίζω...-
rebel2000 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Ναι και σε μένα είχαν πει τα ίδια και φυσικά τα έκανα!Το έχω το αντιγραφο αλλά μέχρι τώρα μου έχουν πει τρελές δικαιολογίες του στυλ : 1η Ειχατε 1024 γιαυτο και ήταν 5 και οχι 12 μήνες!!Ενώ την αναβάθμιση την έκανε ο ΟΤΕ της γραμμής....!!! 2η Δεν υπήρχε ποτέ τέτοια προσφορά!!!Ενώ πρέπει να πήραν εκείνη την ημέρα και εγώ δε ξέρω πόσες χιλιάδες φοιτητές dsl! 3η Δε βρίσκουμε τα χαρτια σας!! Δεν περίμενα τέτοια ανευθυνότητα! Γι'αυτό αν ξέρει κανείς αν μπορώ να πάω πουθενα απο κοντα να τους τα ψάλλω εδώ στη Θεσ/νίκη.
RoadHog Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Τα γραφεία τους στη Θεσσαλονίκη είναι Πλατεία Ναυαρίνου 18.
rebel2000 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Thanks φίλε... Αν δε λυθεί και σήμερα τηλεφωνικά αύριο θα πάω απο εκεί!! Ελπίζω να μη χάσω τζάμπα τους 7 μήνες...
thdrs Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Thanks φίλε...Αν δε λυθεί και σήμερα τηλεφωνικά αύριο θα πάω απο εκεί!! Ελπίζω να μη χάσω τζάμπα τους 7 μήνες... Σίγουρα θα καταλάβουν το λάθος τους. Διαφορετικά πρέπει να τους καταγγείλεις στο http://www.eett.gr. Μήπως νομίζουν ότι η προσφορά τους είχε σχέση με το φοιτητικό;
agoraki_23 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Πάντως αναφέρω επειδή έχω δοκιμάσει και μία 1024 σύνδεση άλλης εταιρείας(Altec)και επιανα 100άρια τις πρωινές ώρες ότι η σύνδεση της 1 ιούνη είναι και τυπικά 768 και όχι 1024, αφού τα πρωινά πιάνει μέχρι 85άρια...
adi32 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 egine 768 ki emena shmera ekei poy katevaza me 90 apo rapid shmera pianei to poly 78
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.