Προς το περιεχόμενο

512kbps με 10 euro μόνο την 1η Ιουνίου

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το torrent είναι άσχετο με το full download μιας σύνδεσης..εξαρτάτε από τους άλλους.

Δοκίμασε να κατεβάσεις κάτι http και πες μας ταχύτητα εκεί.

ps Μόλις με πήραν από Forthnet και μου ανέφεραν ότι μένει στα 768 η 1 ιούνη.

Της λέω κοιτάξτε με είχαν πάρει τηλ δύο δικοί σας σε διαφορετικές μέρες...

Ναι συγνωμη μου είπε τότε...Τι να σας πω μπορεί να αλλάξει αλλά δεν ξέρω σαν το προνομιακό του 1024 που έγινε 2048,αλλά προς το παρόν ισχύουν τα παλιά.

• Απαντ. 982
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μόλις με πήραν τηλέφωνο από 4νετ (ύστερα από email μου) και μου είπαν ότι η γραμμή - σύνδεση μου είναι 768. Επειδή δεν έχουν ακόμα 768 γραμμές από τον ΟΤΕ, τώρα έχω 1024 αλλά θα γίνει 768 :cry: :cry: :cry: .

Μου είπε ότι υπάρχει ανακοίνωση και όλα τα box είναι 768 :-? .

Όχι ότι με χαλάει, αλλά το 1mbit ακούγεται πιο ωραίο από το 768 :cry: .

Δημοσ.

Τελικά τους έστειλα ένα χεστηριο email και τους εξήγησα ότι είναι απαράδεκτοι και όποιος ψάχνει για ADSL του προτείνω να μην τους προτιμά.

Είναι απαράδεκτο κάτι που παρέχεται δωρεάν σε όλους , εμείς να μην το διακαιούμαστε.

Μπράβο τους, πολύ καλή πολιτική!!!

Δημοσ.
Τελικά τους έστειλα ένα χεστηριο email και τους εξήγησα ότι είναι απαράδεκτοι και όποιος ψάχνει για ADSL του προτείνω να μην τους προτιμά.

Είναι απαράδεκτο κάτι που παρέχεται δωρεάν σε όλους ' date=' εμείς να μην το διακαιούμαστε.[/b']

Μπράβο τους, πολύ καλή πολιτική!!!

Έτσι ακριβώς!

Δεν πρόκειται να ξαναπάω Forthnet ακόμα και αν έχει 10 ευρώ τα 4mbit και η ΟΤΕΝΕΤ τα έχει με 20mbit θα προτιμήσω ΟΤΕΝΕΤ γιατί εκεί πλέον ξέρω ΟΤΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ.

Ντροπή στην εταιρειούλα για τη πολιτική της.Έχει ζημιές το τελευταίο εξάμηνο μεγάλες και όπως πάει θα συνεχίσει να έχει....

Δημοσ.
Έτσι ακριβώς!

Δεν πρόκειται να ξαναπάω Forthnet ακόμα και αν έχει 10 ευρώ τα 4mbit και η ΟΤΕΝΕΤ τα έχει με 20mbit θα προτιμήσω ΟΤΕΝΕΤ γιατί εκεί πλέον ξέρω ΟΤΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ.

Ντροπή στην εταιρειούλα για τη πολιτική της.Έχει ζημιές το τελευταίο εξάμηνο μεγάλες και όπως πάει θα συνεχίσει να έχει....

Tι να πω και γω ρε παιδιά που σταμάτησα την 4ΝΕΤ στις 25 Αυγούστου και με κρατάνε δέσμιο ακόμα χωρίς να στέλνουν στον ΟΤΕ χαρτι να διακόψει τη DSL τους?.Και ο λόγος? Μήπως λέει και μετανοιώσω και ξαναγυρίσω κοντά τους!!!

Ρε σκουπίδια τους έκανα και αυτοί τίποτα. Ασε που δεν μου απαντάνε και στα e-mail που τους στέλνω και αρνούνται να μου δώσουν πληροφορίες για το αν και πότε στείλανε ενημέρωση στον ΟΤΕ για την αποδέσμευση της γραμμής μου!!!

Δημοσ.

@ xilef

Μην χαλιέσαι. Πάρε ένα Ram και χρησιμοποίησε την συνδρομή που δίνει δώρο, για όσο καιρό σου χαρίζει την γραμμή η forthnet. ;)

Δημοσ.

Λοιπόν μόλιε με ξαναπήραν τηλ από Forthnet(στο άσχετο,δε τους ξανάστειλα)

και μου είπαν σχετικά με τα παράπονα που έχω για τη 1 ιούνη ότι παραμένει στα 768 αλλά από του χρόνου με το ιδιόκτητο δίκτυο της εταιρείας θα μπορώ να αναβαθμιστώ και πάλι δωρεάν.

Της είπα μέχρι του χρόνου έχει ο θεός...Γέλασε και αυτό ήταν...

Επίσης Οι αναβαθμίσεις του ΟΤΕ είναι μέχρι 20 Νοεμβρίου μου είπε.

Αυτά προς ενημέρωσιν...Δηλαδή μια από τα ίδια για τη 1 ιούνη.

Δημοσ.

Δεν πάνε να πνιγούν...εμένα δε μου απάντησαν καν στα email που τους έστειλα σχετικά με το θέμα. Πήρα το RAM και βάζω τη 1024άρα συνδρομή της ACN. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για μας να έχουμε πλήρη 1024 σύνδεση.

Δημοσ.
Δεν πάνε να πνιγούν...εμένα δε μου απάντησαν καν στα email που τους έστειλα σχετικά με το θέμα. Πήρα το RAM και βάζω τη 1024άρα συνδρομή της ACN. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για μας να έχουμε πλήρη 1024 σύνδεση.

Στο επόμενο μέιλ που θα στείλεις γράψτους το τηλέφωνο σου το κινητό για να σε πάρουν τηλ...Και μένα παλιότερα χωρίς τηλ δε μου απαντούσαν...

Κι εγώ το πήρα το περιοδικάκι...Αλλά περιμένω να με αναβαθμίσει ο ΟΤΕ.

Η συμπεριφορά τους δε μου άρεσε πάντως...Θα προτιμούσα να μην έκαναν ποτέ αυτή τη προσφορά...

Γιατί εφόσον κύριε τη κάνεις τελείωσε δε λες ότι σε αντιμετωπίζουμε αλλιώς επειδή το πήρες φτηνότερα το πακέτο...Δε σας ζητήσαμε αυτή τη προσφορά,εσείς τη κάνατε και θα πρέπει να ντρέπεστε...

Γιατί οι αναβαθμίσεις έγιναν σε όλους διπλάσιες ΑΣΧΕΤΑ με τη τιμή του πακέτου τους...Μόνο στη 1 ιούνη δεν έγινε αυτό και αυτό θα το πληρώσουν ακριβά όταν έρθει η ώρα...

Δημοσ.

Ποιο ιδιοκτητο δικτυο. Λες και θα καλυψουν ολη την ελλαδα ή σε ενα χρονο θα εχει μεινει κανεις απο τους πελατες που τους αντιμετωπιζει με τετοια συμπεριφορα. Εγω τουλαχιστον δεν προκειται να παραμεινω.δεν ειναι θεμα ταχυτητας τη δουλεια μου την κανω και με 768 αλλα τετοιες ιστοριες δε δειχνουν σοβαροτητα.

Δημοσ.

Συμφωνώ johny θέμα σοβαρότητας ήταν.Τη δουλειά μας τη κάνουμε και με αυτή τη ταχύτητα.

Το μεσημέρι με ξαναπήραν τηλ(τι διάολο τώρα διαβάζουν όλα τα παλιά μέιλ?)

και της λέει θέλετε να το συζητήσουμε?Της απάντησα όχι,έχω καλυφθεί με τις απαντήσεις αυτών που με πήραν τηλ και της πολιτικής της εταιρείας σας...Ευχαριστώ...

Και ...μούκωτο!

Δημοσ.

Καλα ορεξη εχουν και σε παιρνουν τηλεφωνο καθημερινα? Ετσι κουβεντα να γινεται? Απο τη στιγμη που δεν αλλαζει κατι εχουν ορεξη για φιλοσοφικες αναζητησεις περι των συνδεσεων? Η να πειστεις οτι εχουν δικιο και να παραμεινεις πελατης αργοτερα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...