Προς το περιεχόμενο

512kbps με 10 euro μόνο την 1η Ιουνίου

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Pedia as min to psaxnoume allo... :mrgreen: afto pou leei o xristis parapano... :neutral: Ine profanes oti i sindesi toy exi diplasiastei ! Mexri 15-20 septermvri tha exoun oloi kanonika toys diplasiasmous toys! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ps. Eidate telika pou olo afto itan ena diafimistiko trik? :twisted:

ps 2. kai tora i forthnet einai i kali kai zimiomeni tis ipothesis... ( bl. deltio tipou stin home tou insomnia... ) :evil: :oops:

Η ζημιά της FOrthnet στο δελτίο τύπου δεν είναι η τωρινή από τις αναβαθμίσεις αλλά ολόκληρου εξαμήνου...

Εάν δεν αναβάθμιζε σε όλους το σίγουρο είναι ότι θα έχανε κι άλλα...

Και τώρα κατάλαβα και τον λόγο που πήγαν να μην αναβαθμίσουν σε όλους..έχαναν ήδη πολλά και ήθελαν να μειώσουν τη ζημιά με τον λάθος τρόπο(αναβαθμίσεις)...

Να δούμε αν με το δίκτυο της εταιρείας τώρα αν θα πάει να κάνει κάτι μεγάλο...κάτι που δε το χει κάνει άλλη εταιρεία σε τόσο μεγάλο βαθμό...

Κι ας μην είμαστε κακοι...Μακάρι να πετύχει το πείραμα της και να φύγουμε από το καταραμένο μονοπώλιο του ΟΤΕ που έχει βγάλει βρώμικο κέρδος εναντίον μας...

• Απαντ. 982
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπον:

Μολις με πηραν τηλεφωνο απο τη Forthnet για τη γραμμη μου της 1ης Ιουνιου. Και μου ειπαν οτι θα γινει 768 και οχι 1Μb!

Τους λεω ετσι θα γινουν ολες οι προσφορες της 1ης Ιουνιου? Λενε ναι! Λεω και γιατι ξερω οτι σε αλλους χρηστες θα την κανετε 1Mb? Λεει "οχι, δεν ισχυει αυτο, που το μαθατε?" Λεω σε forums. Λεει "Οχι, ειναι παραπληροφορηση. Οι συνδρομες της 1ης Ιουνιου θα αναβαθμιστουν σε 768 γιατι ειναι ηδη κατω του κοστους μλπα μπλα μπλα".

Τι εχετε να πειτε?

Αν δε βγει επισημη ανακοινωση, διπλασιασμος δεν υφισταται...

Δημοσ.

hmm... tote osoi exoun idi 1024 apo agora paketou tis 1is iouniou, as postaroun edo na doume k emeis oi ipoloipoi ti ston koraka ginetai... giati emena san kakogousto asteio arxizei na mou akougetai i oli istoria.

edit. prosoxi!!! oxi grammi apo ote 1024, alla sindesi apo provider 1024. k emena grafei to f200 1mbit alla katevazo me to megisto tis 512 akoma...

Δημοσ.

Ρε παιδιά με πήραν τηλέφωνο σας λέω τη Παρασκευή από την εταιρεία και μου είπαν ότι και η προσφορά της 1 ιούνη πάει στα 1024 και με είχαν πάρει και δύο μέρες πριν με την ίδια πληροφορία.Να σας ορκιστώ θέλετε δηλαδή?

Μόλις έστειλα ξανά μέιλ με το τηλέφωνο μου και περιμένω να με πάρουν να δω τι στο κόρακα συμβαίνει...

Δεν έχω αναβαθμιστεί ούτε από ΟΤΕ ακόμα οπότε δε γνωρίζω τι παίζει.

Μόλις με ξαναπάρουν τηλ θα σας ενημερώσω..

Δημοσ.

Καλα, υπομονη και θα δουμε τι θα γινει τελικα. Μπορει και οι ιδιοι να μην εχουν αποφασισει οριστικα. Αν και δε το νομιζω, αφου λενε οτι η τιμη ειναι κατω του κοστους. Και ως ενα σημειο ακουγεται λογικο αυτο. Εκεινο που δεν ακουγεται λογικο ειναι οτι θα διαμαρτηρηθουν αλλοι χρηστες. Ας διαμαρτηρονταν την 1-6-2006...

Βεβαια, μετα παμε σε αλλα, οπως το οτι τετοιες προσφορες θα δισταζει να ξαναβγαλει η εταιρια. Απο την αλλη παλι, μπορει καποιος (οπως εκανα εγω) να προβαλλει το αντεπιχειρημα: Εγω δεν σκοπευα να βαλω γραμμη DSL και να δινω 20€ το μηνα. Αλλα με την προσφορα σας με 10€ εβαλα. Αρα κερδισατε εναν πελατη απο το τιποτα, και δηλαδη παλι κερδος εχετε κι ας ειναι κατω του κοστους. Μαλιστα ξερω κι αλλους που θα τρεχανε με 10€ να βαλουν γραμμη και τωρα μενουν με dialup.

Θελω να καταληξω στο εξης:

Οταν λενε οτι ειναι κατω του κοστους, αυτο δε σημαινει απαραιτητα οτι η εταιρια δεν ειχε κερδος απο την προσφορα της 1-6-2006.

Ισα ισα, προσωπικα πιστευω οτι η forthnet κερδισε πολυ περισσοτερα απο εκεινη την προσφορα (βαλτε πχ μεσα και την forthnet σταθερη τηλεφωνια που ενεργοποιησαν αυτοι που δεν σκοπευαν να βαλουν καν DSL ή την διαφημιση που ειχε η εταιρια με αυτη την προσφορα...)

Παντως εμενα η γραμμη συμπεριφερεται πλεον κανονικα σαν 768 με 90KB/sec DL απο ftp.

Δημοσ.

Aν μας αναβαθμίσυον σε 768 και είμαστε με 1024 από ΟΤΕ,θα έχουμε το μέγιστο της 768?

Το οποίο είναι 768/8=96?

Η δεν ισχύει κάτι τέτοιο και θα είμαστε όπως οι υπόλοιποι 768?

Δημοσ.

theoritika tha pame sto megisto tis 768. praktika tha prepei kapoios tis prosforas tis 1is iouniou pou exei anavathmistei plirws k den einai se pitarismeno dslam, na kanei ena testaki k na postarei ta apotelesmata gia na doume ti ginetai epi tou thematos.

Δημοσ.

afto pou les ine ligo ektos tis ''ellinikis'' logikis :

Ipraxi pliros anavathmismenos xristis pou na min ine se pitarismeno dslam? an vrethi enas ego na katso na me ftyseis [asteiaki min to parete sta sovara kai psaxnomaste meta...]

pantos ena tetoio testaki tha itan oti prepi gia na kseroume...

ps. i forthnet myrizomai pos etoimazi kai allo diafimistiko trikaki me afta pou mas leei...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...