greeneye Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 akribos,logo tou teleytaiou polla tha ginoun pisteyo me tropopoihseis kai nees prosfores. Hdh sto site http://www.forthnet.gr exei tis nees meiomenes times. Isos na perimenei to KSIPNIMA ths HOL gia na bgalei allh mia kai pithanotata teleytaia prosfora h forthnet.Min ksexnate oti proth h forthnet anakinose diplasiasmo kai meta bgike i potenet gia na dosei parapano.kalos dinei parapano,arkei na paroun oloi. Gia mena prosopika h forthnet eprepe na pei p.x doste ths 1 Iouniou alla 30 ero (tyxaia xrhmata ipa) kai tha parete 1mbit h 2 mbit. Omoia gia tis 1024,an kai ekei nomizo mporei na to kanei xoris xrhmata afou to kanei i potenet.
agoraki_23 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Στην ιστοσελιδα της εταιρείας ακούστε τι λένε οι άνθρωποι... Αποκτήστε το ήδη αναβαθμισμένο ADSL in a box στα 768 μόνο με 20,5€/μήνα. Και ερωτώ?Το ήδη αναβαθμισμένο σημαίνει ότι τα 768 ήταν 384 σψστά? Είχαν τα 384 λοιπόν με 20 ευρώ?Δε νομίζω...Τα 512 είχαν τόσο... Άρα αποσκοπά στο βρώμικο κέρδος η εταιρεία...
agoraki_23 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Mετά από επίσημο τηλεφώνημα υπεύθυνης της Forthnet τελικά η εταιρεία -σήμερα έγινε αυτό- αναβαθμίζει όλουσ τους 1024 και αυτούς της πρόσφατης προσφοράς σε 2048 κανονικά... Σας το υπογράφω αυτό και θα βγει στον τύπο τις επόμενες ημέρες με διαβεβαίωσε... Για τη 1 ιούνη η ταχύτητα παραμένει 768 με την αιτιολογία της σούπερ-προσφοράς... Από επίσημα χείλη της Forthnet μετά από τηλ πριν λίγα λεπτά επαναλαμβάνω όλα αυτά...
Hal9000 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Άρα αποσκοπά στο βρώμικο κέρδος η εταιρεία... 'Εχεις ξεφύγει τελείως. Η λογική σου είναι απίστευτη Mετά από επίσημο τηλεφώνημα υπεύθυνης της Forthnet τελικά η εταιρεία -σήμερα έγινε αυτό- αναβαθμίζει όλουσ τους 1024 και αυτούς της πρόσφατης προσφοράς σε 2048 κανονικά... Σας το υπογράφω αυτό και θα βγει στον τύπο τις επόμενες ημέρες με διαβεβαίωσε... Για τη 1 ιούνη η ταχύτητα παραμένει 768 με την αιτιολογία της σούπερ-προσφοράς... Από επίσημα χείλη της Forthnet μετά από τηλ πριν λίγα λεπτά επαναλαμβάνω όλα αυτά... Λοιπόν το κάνω edit γιατί παραφέρθηκα και ζητώ συγννώμη.
agoraki_23 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Για ποιο λόγο είναι απίστευτη? Επειδή η ΟΤΕΝΕΤ θα είχε τις διπλάσιες ταχύτητες στις ίδιες τιμές? Δεν νομίζω κύριε Administrator... Μάλλον θα κατάλαβε το λάθος της η εταιρεία και τώρα τρέχει να διορθώσει τα αδιόρθωτα... Τη 1024 τουλάχιστον τη πήγε κανονικά 2048 και ειλικρινά χαίρομαι γιατί τα παιδιά αυτά θα ήταν τα πιο αδικημένα της υπόθεσης...
qspock Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Και μενα με πηραν τηλεφωνο, εχω προσφορα της 1-6-2006. Το κακο ειναι οτι δε το προλαβα! Και οταν τους πηρα καπακι δεν ξερανε ποιος με πηρε αφου βγηκε το κεντρο... Τι να θελουν αραγε?
madsc Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Λοιπόν, μετά από επικοινωνία του Insomnia team με την Forthnet, έρχομαι να επιβεβαιώσω ότι οι 512 θα γίνουν 768 & οι "προνομιακές" 1024 θα γίνουν 2048. Οι πληροφορίες που πήραμε μέχρι στιγμής λένε: Μέχρι 30/9/06 - 768 στα 20.50/μήνα - 2048 sta 25.00/μήνα* *θα ισχύσει αυτόματα κ για αυτούς που πήραν το "προνομιακό" 1024. Επιπλέον σε όλους τους πελάτες που θα πάρουν αυτή την προσφορά θα δωθεί η δυνατότητα για δωρεάν διπλασιασμό της ταχύτητας (768>1536 & 2048>4096) με ARYS Forthnet. Η επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας αναμένεται αύριο. Στις προσεχείς ημέρες θα δωθούν επίσης λεπτομερέστερες πληροφορίες για το LLU της. Υπομονή παιδιά κ ο χορός καλά κρατεί στον ανταγωνισμό των ISPs, προς όφελος του καταναλωτή. /sc
kakavia Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δηλαδή εγώ που έχω 512 από την προσφορά της 1/6/2006 θα πάω 768? Στο εικονίδιο της σύνδεσης (με τους δύο υπολογιστές) μου γράφει 1mbit. Είναι της γραμμής ή της σύνδεσης? Μόλις πάω σπίτι θα τρέξω κανένα τεστ να δω τι παίζει.
kallair Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 logika kakavia tha eisai me 1mbit apo ote kai sindesi 768 apo forthnet. pragma pou simainei logika oti tha katevazoume me to megisto tis 768. Επιπλέον σε όλους τους πελάτες που θα πάρουν αυτή την προσφορά θα δωθεί η δυνατότητα για δωρεάν διπλασιασμό της ταχύτητας (768>1536 & 2048>4096) με ARYS Forthnet. to ARYS Forthnet einai grammi k sindesi apo forthnet? pera apo tin anakoinosi pou ebgale i forthnet gia to idioktito diktio, exoume alles plirofories kapou? opws times, perioxes pou kaliptontai apo to diktio tous k pithanes times adsl k telephony an epilekseis na exeis grammi apo forthnet? p.s. sorry gia to off topic.
madsc Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Κάτσε να υλοποιηθεί πρώτα πλήρως το δίκτυο... /sc
kakavia Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Στο speedtest.net μου βγάζει 560 και το πρωί (7.30) μου έβγαλε 364. Πολύ ωραία αναβάθμιση έγινε.
agoraki_23 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Έλειπα σε διακοπές και με πήρε ξανά τηλ από τη Forthnet και τις πωλήσεις και με διαβεβαίωσε ότι και το προνομιακό της 1 ιούνη θα πάει στα 1024 κανονικά.Και ότι θα βγει ανακοίνωση και για αυτό. Έχει κάποιος άλλος αυτήν την ενημέρωση διότι έλειπα?
agoraki_23 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Eίναι επίσημο...Είναι γεγονός... Η προσφορά της Forthnet της 1 Ιούνη πάει στα 1024.... Μόλις με πήρε τηλ υπεύθυνος της εταιρείας...
x_vagos_x Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δηλαδή εγώ που έχω 512 από την προσφορά της 1/6/2006 θα πάω 768?Στο εικονίδιο της σύνδεσης (με τους δύο υπολογιστές) μου γράφει 1mbit. Είναι της γραμμής ή της σύνδεσης? Μόλις πάω σπίτι θα τρέξω κανένα τεστ να δω τι παίζει. Pedia as min to psaxnoume allo... afto pou leei o xristis parapano... :neutral: Ine profanes oti i sindesi toy exi diplasiastei ! Mexri 15-20 septermvri tha exoun oloi kanonika toys diplasiasmous toys! :mrgreen: ps. Eidate telika pou olo afto itan ena diafimistiko trik? :twisted: ps 2. kai tora i forthnet einai i kali kai zimiomeni tis ipothesis... ( bl. deltio tipou stin home tou insomnia... ) :evil: :oops:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.