Προς το περιεχόμενο

512kbps με 10 euro μόνο την 1η Ιουνίου

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχω πρόβλημα με τη ταχύτητα και τη προσφορά...

Όλοι οι άλλοι ανταγωνιστές είναι μ...κες δηλαδή που διπλασίασαν ΟΛΟΥΣ και η Forthnet εξαιρεί κάποια πακέτα...Για ποιον λόγο?

Εάν ήσουν ένας απ αυτούς που...εξαιρεί θα καταλάβαινες μια...διαφορετική συμπεριφορά που δε θα σου άρεσε καθόλου...

Ακόμα και αν η Forthnet σε 10 μήνες από τώρα που τελειώνει το πακέτο έχει καύτερες προσφορές πες μου πώς να την εμπιστευτώ?

Δε θα ήσουν καχύποπτος?Θα προτιμήσω σαφώς ΟΤΕΝΕΤ και ακριβότερη προσφορά να έχει διότι θα ξέρω ότι με..ΣΕΒΕΤΑΙ.

Η εταιρεία με τη μισή αναβάθμιση που μου κάνει (αν και δεν έχω πρόβλημα,ευχαριστημένος είμαι δεν είχα ανάγκη για έξτρα ταχύτητα...) μου δείχνει ότι δε με αντιμετωπίζει όπως ΟΛΟΥΣ.

Πιο πολύ λυπάμαι τα παιδιά της προσφοράς 1024 που δε θα αναβαθμιστούν...

Η ΟΤΕΝΕΤ με τα ίδια λεφτά τους αναβάθμισε σε 2048...

Κοροιδία δεν είναι ρε vagos789 αυτό?

• Απαντ. 982
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καλησπέρα, είχα πάρει την προσφορά της forthnet την 1η Ιουνίου στα 512, χθές μετά από επανεκίνηση του pc είδα ταχύτητα 1Mbps. η οποία ευτυχώς παραμένει και σήμερα. το θέμα όμως είναι ότι όταν κάνω download δεν έχω "διπλάσια" ταχύτητα αλλά την ίδια. μπορείτε να μου πείτε τι πραγματικά συμβαίνει?

Δημοσ.
καλησπέρα, είχα πάρει την προσφορά της forthnet την 1η Ιουνίου στα 512, χθές μετά από επανεκίνηση του pc είδα ταχύτητα 1Mbps. η οποία ευτυχώς παραμένει και σήμερα. το θέμα όμως είναι ότι όταν κάνω download δεν έχω "διπλάσια" ταχύτητα αλλά την ίδια. μπορείτε να μου πείτε τι πραγματικά συμβαίνει?

O OTE σε αναβάθμισε σε 1mbit,η Forthnet ίσως δε σε έχει αναβαθμίσει αλλά λόγω της τακτικής της που εξαιρεί πελάτες δε θα χεις αναβάθμιση σε 1024 αλλά θα χεις 768...Αυτό ισχύει μόνο για τη 1 ιούνη...Άρα περιμένεις μέχρι να σε αναβαθμίσει η εταιρεία σε 768...

Δημοσ.

Έχει βγάλει κάποιος γραμμή στις πωλήσεις 801-100-8000?

Προσπαθώ μέρες και λέει πάντα ότι όλες οι γραμμές είναι κατειλλημένες και το κλείνει?

Έχει ρωτήσει κάποιος στην εταιρεία το λόγο για τον οποίο έκανε... επιλεγμένες αναβαθμίσεις και να έχει πάρει απάντηση?

Δημοσ.
Δηλαδή πώς το εννοείς το ομαδική διαμαρτυρία?

όλοι έχουμε στείλει μέιλ διαμαρτυρίας στην εταιρεία..

να συντάξουμε ενα ομαδικο,email, kαι να το αποστείλουμε

Δημοσ.

Είναι δύσκολο να μαζευτούν πολλά παιδιά έτσι...Εγώ μέσα είμαι και υποθέτω όλοι της 1 ιούνη και οι αδικημένοι νέοι 1024 της εταιρείας...

Όποιοι συμφωνούν στο να στείλουμε ομαδικό ας κάνουν post εδώ...

Δημοσ.

Ναι συντάξτε ένα mail και στείλτε το όλοι μαζί επειδή είστε πολύ αδικημένοι που πληρώνετε 10€ το μήνα για 512.

Ήμαρτον σταματήστε τη μουρμούρα πιά!!!

ΕΛΕΟΣ

Δε θέλω να θίξω κανέναν αλλα έχει καταντήσει αϊδία αυτό το θέμα πια.

Δημοσ.

Ένα ομαδικό ή πολλά ατομικά;

Μάλλον στο ομαδικό θα δώσουν πιο πολύ σημασία.Μπορεί να προωθηθεί και στα ανώτερα κλιμάκια της εταιρείας.

Δημοσ.

Ποιος θα πάρει την ευθύνη να το συντάξει ?Να μην είναι επιθετικό,καθ΄ψς πρέπει...

Και μετά να βάλουμε ονόματα και μέιλς Forthnet όμως ώστε να καταλάβαουν την επισημότητα...

Δημοσ.
Πιο πολύ λυπάμαι τα παιδιά της προσφοράς 1024 που δε θα αναβαθμιστούν...

Η ΟΤΕΝΕΤ με τα ίδια λεφτά τους αναβάθμισε σε 2048...

Κοροιδία δεν είναι ρε vagos789 αυτό?

Αυτο σιγουρα ειναι κοροϊδία,και προσωπικα δεν θα ξαναπαιρνα forthnet αν ημουν ενας εξ αυτων που πηραν 1024.

Βεβαια ειναι αληθεια οτι καποιοι πηγαν σκοπιμα για 1024 και προσεβλεπαν να γινει μετα 2Μ,αλλα η συμπεριφορα της forthnet δειχνει κλεφτοπολεμο και οχι σχεση εμπιστοσύνης

Δημοσ.
Αυτο σιγουρα ειναι κοροϊδία' date='και προσωπικα δεν θα ξαναπαιρνα forthnet αν ημουν ενας εξ αυτων που πηραν 1024.

Βεβαια ειναι αληθεια οτι καποιοι πηγαν σκοπιμα για 1024 και προσεβλεπαν να γινει μετα 2Μ,αλλα η συμπεριφορα της forthnet δειχνει κλεφτοπολεμο και οχι σχεση εμπιστοσύνης[/quote']

Χαίρομαι που καταλαβαινόμαστε...Αυτός ο κλεφτοπόλεμος είναι που δεν άρμοζε μέχρι τώρα στην εταιρεία και ξαφνικα τα...χάλασε όλα.

Ειλικρινά θα ήθελα πολύ να μάθω τι σκέφτηκαν οι άνθρωποι της με όλο αυτό...

Θα βγαζε κέρδος από αυτό πίστευε...Αλλά η ζημιά που θα έχει θα είναι καταστρεπτική ...

Δημοσ.

ίσως να είπε άστους να διαμαρτυρηθούν τωρα ούτως ή άλλως τους έχουμε 1 χρόνο καπαρωμένους τώρα...Μέχρι τότε όλα θα έχουν ξεχαστεί...

Αλλά οι νέοι πελάτες πάλι γιατί να πάρουν το με 20 ευρώ στα 768 ή 25 στα 1024 ενώ μπορούνα να πάρουν το με 26 στα 2048 της ΟΤΕΝΕΤ?

Πώς σκέφτηκαν οι άνθρωποι κανείς δεν ξέρει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...