Προς το περιεχόμενο

512kbps με 10 euro μόνο την 1η Ιουνίου

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

E μέχρι του χρόνου πιστεύω και αν ελπίσουμε ότι οι 512 συνδέσεις μας θα γίνουν 1024 ότι με 10-20 ευρώ θα έχουμε 2 και 3 mbit.

Μέχρι του χρόνου έχει ο θεός όμως!

• Απαντ. 982
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σήμερα έλαβα αυτό:

[ Αρχή αποσπάσματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από 4νετ ]

Αυτό σημαίνει ότι όλοι εσείς που αποκτήσατε "ADSL in a Box" και "ADSL in a Box Plus" την 1/6/06 και επωφεληθήκατε από την εκπληκτική προσφορά «ADSL in a box στα 512Κ μόνο από 117? για 12 μήνες όλα πληρωμένα!», θα κερδίσετε ακόμα περισσότερο καθώς θα δείτε την ταχύτητα της σύνδεσή σας να αυξάνεται στα 768Κ, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

[ Τέλος αποσπάσματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από 4νετ ]

Μια κουβέντα μόνο:

"Κύριε πρέσβη, μας καλομαθαίνετε..." [ από διαφήμιση με σοκολατάκια ]

Δημοσ.

Ωπ! Νατα μααας... Η forthnet και οι περισσοτεροι παροχεις θα αναβαθμισουν τις γραμμες τους συμφωνα με τον πΟΤΕ: Δηλαδη οι 512 συνδεσεις γινονται 1 Μb και οι 384-->768.

Αρα λοιπον η forthnet παραπεταει στους πελατες με 512 που εκαναν την συνδεση 1 χρονου την 1-6-2006 μιση αναβαθμιση και οχι ολοκληρη.

Ειμαι σιγουρος οτι οσοι εχουν 512 αλλα δεν ειναι απο αυτους που κανανε τη συνδεση την 1-6 οτι θα ανεβουν στα 1 Mb...

Αυτα για οσους αναρωτιοτανε πως και εκαναν τετοια προσφορα με 10€/μηνα... Να πως.

Δημοσ.
Ωπ! Νατα μααας... Η forthnet και οι περισσοτεροι παροχεις θα αναβαθμισουν τις γραμμες τους συμφωνα με τον πΟΤΕ: Δηλαδη οι 512 συνδεσεις γινονται 1 Μb και οι 384-->768.

Αρα λοιπον η forthnet παραπεταει στους πελατες με 512 που εκαναν την συνδεση 1 χρονου την 1-6-2006 μιση αναβαθμιση και οχι ολοκληρη.

Ειμαι σιγουρος οτι οσοι εχουν 512 αλλα δεν ειναι απο αυτους που κανανε τη συνδεση την 1-6 οτι θα ανεβουν στα 1 Mb...

Αυτα για οσους αναρωτιοτανε πως και εκαναν τετοια προσφορα με 10?/μηνα... Να πως.

Φαίνεται πως γι' αυτό λέγανε τότε πως η προσφορά ήταν ίδια και για 384 και για 512... :(

Δημοσ.

Κάπου εδώ κρίθηκε λοιπόν το κύρος της Forthnet...

Τώρα θα μου πεις μη ζητάω πολλά αφού με 10 ευρώ θα έχω έστω 768...

Δε τη κλέψαμε τη προσφορά οι κύριοι αυτή μας τη κάνανε σωστά?

Η τακτική αυτή των εξαιρέσεων με πειράζει...

Δημοσ.

Και πραγματι ετσι ειναι. Ιδου η αποδειξη: Μολις ελαβε η φιλη μου στη δικη της γραμμη (512 αλλα οχι 1-6-2006) παρομοιο email απο forthnet που λεει οτι η ταχυτητα της θα διπλασιαστει. Αρα τα 512 θα γινουν 1Mb για οσους εχουν 512 αλλα δεν εχουν την προσφορα της 1ης Ιουνιου.

Τετοια κανουν και ξανα συμβολαιο ενος ετους δε θα δουν απο κανεναν...

Ηδη δε το μετανιωσα που επεισα τη φιλη μου να προτιμησει το απλο 512 - 5 μηνες απο το 1 Mb/ 26€ - χρονο. Γιατι και αυτη η προσφορα θιγεται με τις αναβαθμισεις αφου πολυ απλα ΔΕΝ θα αναβαθμιστει καθολου! http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=154527

Ενταξει, ειναι προσφορες ολα αυτα, δε γινεται να κανουμε κατι, αλλα αυτο που θα χασει τελειως η forthnet με αυτα που κανει ειναι οι πελατες ενος χρονου. Ειναι δεδομενο αυτο, αφου λογω του ανταγωνισμου ο πΟΤΕ εχει πλεον σχεδον ιδιες τιμες.

Αρα ο κοσμος θα προτιμαει forthnet για λιγους μηνες και πΟΤΕ για πολλους.

Θα μπορουσε να ειναι βεβαια forthnet για τα παντα και πΟΤΕ ...ποτε!

Αλλα...

Δημοσ.

moy irthe ki emena

Αυτό σημαίνει ότι όλοι εσείς που αποκτήσατε "ADSL in a Box" και "ADSL in a Box Plus" την 1/6/06 και επωφεληθήκατε από την εκπληκτική προσφορά «ADSL in a box στα 512Κ μόνο από 117€ για 12 μήνες όλα πληρωμένα!», θα κερδίσετε ακόμα περισσότερο καθώς θα δείτε την ταχύτητα της σύνδεσή σας να αυξάνεται στα 768Κ, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Δημοσ.

Ρε παιδες,ακομα και ετσι η προσφορα παραμενει παρα πολυ καλη.

Ποιος αλλος δινει 768 με 9.75/μηνα με παγια και εξοπλισμο μέσα;

Μην παριστανετε και τους ριγμένους!

Δημοσ.

μα βρε συ Bagos αφου στην Αγγλια δινουν 100ΤeraBit με μια λιρα τον μηνα, πως να μην ειμαστε και παραπονεμενοι;

:) :)

Ρε παιδες' date='ακομα και ετσι η προσφορα παραμενει παρα πολυ καλη.

Ποιος αλλος δινει 768 με 9.75/μηνα με παγια και εξοπλισμο μέσα;

Μην παριστανετε και τους ριγμένους![/quote']

Δημοσ.
μα βρε συ Bagos αφου στην Αγγλια δινουν 100ΤeraBit με μια λιρα τον μηνα' date=' πως να μην ειμαστε και παραπονεμενοι;

:) :)[/quote']

Και σε μια υποβρύχια σπηλιά στις Νήσους Φερόες καποιοι έχουν 900 ΤΒit δωρεαν , με μοναδικη υποχρέωση να μενουν και να ταϊζουν τις φώκιες εκεί 3 φορές την ημέρα :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...