mr. FROST Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 A! Good tote... Pantws egw tous to egrapsa oti mou vgazei 384 anti gia 512, sto mail pou tous esteila gia na mou steiloun demo acount. Se posi wra lete na mou steiloun, AN mou steiloun, demo acount???
virgo Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 A! Good tote... Pantws egw tous to egrapsa oti mou vgazei 384 anti gia 512' date=' sto mail pou tous esteila gia na mou steiloun demo acount. Se posi wra lete na mou steiloun, AN mou steiloun, demo acount???[/quote'] εγω που τους ειχα τηλεφωνησει μου το εδωσαν αμεσως...αργησαν λιγο μεχρι να καταχωρησουν τα στοιχεια...εδωσες τα στοιχεια που πρεπει?Πχ αν θυμαμαι καλα αριθμο ταυτοτητας,ονομα επιθετο κλπ κλπ?
nontasg Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 εγω που τους ειχα τηλεφωνησει μου το εδωσαν αμεσως...αργησαν λιγο μεχρι να καταχωρησουν τα στοιχεια...εδωσες τα στοιχεια που πρεπει?Πχ αν θυμαμαι καλα αριθμο ταυτοτητας,ονομα επιθετο κλπ κλπ? Κανονικά όντως το δίνουν αμέσως.ΠΑΛΙ ΕΣΥ???? :mrgreen:
virgo Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Κανονικά όντως το δίνουν αμέσως.ΠΑΛΙ ΕΣΥ???? :mrgreen: εγω ποσταρα πριν απο εσενα...ΠΑΛΙ ΕΣΥ? :mrgreen: :mrgreen:
nontasg Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 εγω ποσταρα πριν απο εσενα...ΠΑΛΙ ΕΣΥ? :mrgreen: :mrgreen: Γκρρρρρ....Τέλος πάντων....Θα πάρω και εγώ τη Δευτέρα να μου δώσουν ένα demo της forthnet,γιατί με την ΟΤΕΝΕΤ τις τελευταίες μέρες δεν είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος....:evil:
Link Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 re paidia kserei kaneis posso diarkei h diadikasia na se bgaloun apo pcm ?
virgo Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 re paidia kserei kaneis posso diarkei h diadikasia na se bgaloun apo pcm ? επειδη πριν λιγη ωρα ξυπνησα απο τον μεσημεριανο υπνο μου,τι εννοεις pcm?[ μην σχολιασεις Νοντα :) ...]
fabiawrc Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 link δεν ξερω αλλα νομιζω οτι ειναι λιγο δυσκολο.ασε γιατι πηραν απο τον οτε το σηκωσε η μετερα μου και τις ειπαν οτι θα αργησει να μπει η adsl μου και φοβαμαι μηπως ειμαι και εγω σε κανα pcm. pcm απο οτι ξερω ειναι παμπαλαια κυκλωματα που πανω σε αυτα δεν μπορει να μπει η adsl.
virgo Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 αααα,οκ καταλαβα[λιγο ο υπνος,λιγο οτι δεν ασχολουμαι πολυ πολυ με το θεμα]...οσες φορες εχει σηκωσει το τηλεφωνο σε αντιστοιχες καταστασεις η μητερα μου και εχει κανει και τις συνενοησεις,δεν πηγανκαθολου καλα τα πραγματα...μηπως να κανεις μια εκτρωπη στο κινητο σου?
kallair Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 an eisai se pcm k xreiazetai na sou skapsoun k na sou allaksoun kalodia, ligotero apo 2 xronia min perimeneis.... ego etsi tin patisa. mono me meso ekana douleia. ap otan valame to meso, mesa se 2 bdomades eixan erthei eixan skapsei k eixan erthei k mas sindesei tin isdn....
nontasg Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 σε εμενα πηρε η συνδεση περιπου 1μηνα.. Εγώ 24 Μαϊου έκανα την αίτηση στον ΟΤΕ και 30 Μαϊου το βράδυ είχα ADSL....Καλό εεεε???? :mrgreen:
virgo Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ...εγω 1/6 πρωι ηρθε το κουριερ και μου εφερε το πακετο,αμεσως σχεδον εστειλα την αιτηση και ενεργοποιηθηκε αρχες Ιουλιου..
nontasg Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ...εγω 1/6 πρωι ηρθε το κουριερ και μου εφερε το πακετο,αμεσως σχεδον εστειλα την αιτηση και ενεργοποιηθηκε αρχες Ιουλιου.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ουφ,κουράστηκα να γελάω........
virgo Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 χιχιχιχι...γκρρρρρρρρρρρρ και παλι γκρρρρρρρρρρρρρρρρ...ΕΛΕΟΣ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.