poulinos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 kai ego dei kai xalasmeno router pou sigxronize alla den eperne ip.usrobotic itan.
fabiawrc Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 04/07/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ 03/07/2006 Καταχώρηση στο σύστημα του ΟΤΕ 16/06/2006 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ 15/06/2006 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από FORTHnet σημερα με πηρεανε απο τον οτε αλλα ελειπα και το σηκωσε η μητερα μου και τις ειπανε οτι θα αργησει να μπει η γραμμη.πορτα εχω στη περιοχη μου. μετα απο ολη την ταλαιπωρια της ακυρωσης της γραμης στις 16-6 επειδη ξεχασε ο οτε να κοψει τη γραμη για ενα οndsl kit που δεν εβαλα ποτε!τωρα με παιρνει τηλ και μου λει οτι θα αργησει.τι θα αργησει και για ποιο λογο παλι? αυριο θα παρω τηλ και θα τους τα χωσω.σε pcm αποκλειεται να ειμαι!!
chiossif Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 ...νεώτερα (στο δικό μου σήριαλ): Σήμερα το πρωί (σωστά διαβάσατε και μπράβο τους) και πριν από 50 λεπτά με κάλεσαν απο τον οτε (στο κινητό μπράβο τους) και με ρώτησαν τι συμβαίνει. Αφού τα είπα ο τεχνικός μου είπε ότι θα με καλέσει σε μισή ώρα. Με πήρε σε 10 λεπτά (μπράβο ξανά) και μου είπε ότι είχαν λησμονήσει να με δηλώσουν και τώρα είμαι δηλωμένος. Επίσης μου ρώτησε αν μπορώ να δοκιμάσω την σύνδεση μου (μπράβο του) έως τις 1430 οπότε και θα ήταν αυτός στο τηλέφωνο βλαβών (μπράβο του) του οτε το οποίο και μου έδωσε (μπράβο του ξανά). Δυστυχώς θα πάω στο σπίτι το απόγευμα και έτσι τότε θα το δοκιμάσω και θα καλέσω ΑΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ τον οτε ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ την 4νετ για τα νεώτερα. Μετρήσατε πολλά μπράβο; Αν είμασταν σε άλλη χώρα θα θεωρούσαμε δεδομένη τέτοια αντιμετώπιση. Δυστυχώς εδώ, πιστεύω ότι, αυτή η αντιμετώπιση ξεκινάει από τα ΑΤΟΜΑ (μια σοβαρή ομάδα εργαζομένων) ΚΑΙ ΟΧΙ από την ουσιαστική πολιτική των εταιριών. Και αυτό διότι θεωρώ οτι ΠΡΩΤΗ μέριμνα κάθε σοβαρής εταιρίας θα πρέπει να είναι η ΕΠΑΡΚΕΙΑ προσωπικού και όχι η συμπίεση του κόστους με την εφαρμογή εργασιακών συνθηκών ανάλογες με αυτές του 1800. Λυπάμαι αλλά άλλες συμβουλές προς εταιρίες ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΩ. Θα επανέλθω το απόγευμα από την σύνδεσή μου... (συνεχίζεται)
poulinos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 logika tha prepei na pezeis mia xara xoris kanena provlima alla mono stin praxi tha to deis giati isos leme na iparxei kai provlima kapou alou.sto euxome oxi pantos.
fabiawrc Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 chiossif οταν θα φυγουν καποια στιγμη ο κυρ μητσος ο 55αρης και ολη αυτη η φαρα αυτων των χρονολογιων τοτε θα δουμε ασπρη μερα. εχω φιλο στον οτε που οποτε μιλαει με τετια κορμια τα παιρνει στο κρανιο διοτι αυτοι βαριουνται του θανατα να κανουν κατι απλο.
djleon1990 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Mhpws xerei kaneis pws dhmisieuw mia aporia gia na mou apanthsoun???
chiossif Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Αν Dimisieuw = Δημοσιεύω και αναφέρεσε στην 4νετ, μπορείς προ της ενεργοποίησης να στείλεις εμαιλ στις πωλήσεις και μετά την ενεργοποίηση στην τεχνική υποστήριξη. Παρόλα αυτά προτείνω να ρίξεις μια ματιά στις σχετικές Συχνά Ερωτώμενες Ερωτήσεις (FAQ) στην ιστοδελίδα τους.
poulinos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 an enoeis edo mesa pas stin katigoria pou thes kai grafei pano pano ena koumpaki na anixeis thema.kalos irthes sto forum djleon1990 (new topic)
chiossif Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 ...ΝΑΙ ΝΑΙ σας γράφω από την σύνδεσή μου. ΔΟΥΛΕΥΕΙ. Θα καλέσω τώρα και στην 4νετ να τους το πω. Μόλις έρθει και ο οτε θα σας πώ το κόστος του ΕΠΑΚ όλη αυτή την περίοδο... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις βοήθειες και την ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
kallair Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 simera to apogeumataki mou anapse to lampaki sto modem k mou egrapse oti sigxronistike sta 512. ap oti eida stin selida tous, k ston kollito mou exei energopoiithei. kodikous den mou esteilan akoma. gia ton filo mou den ksero. demo mono mesw tilefonou dinoun i mporo na zitiso k mesw email? den exoume xrono na kathomaste sto akoustiko na perimenoume pote tha to sikosoun...
virgo Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 simera to apogeumataki mou anapse to lampaki sto modem k mou egrapse oti sigxronistike sta 512. ap oti eida stin selida tous, k ston kollito mou exei energopoiithei. kodikous den mou esteilan akoma. gia ton filo mou den ksero. demo mono mesw tilefonou dinoun i mporo na zitiso k mesw email? den exoume xrono na kathomaste sto akoustiko na perimenoume pote tha to sikosoun... απ`οτι γνωριζω μπορεις να τους στειλεις ενα μειλ και να σου τηλεφωνησουν αυτοι μεσα σε μιση ωρα
poulinos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 simera to apogeumataki mou anapse to lampaki sto modem k mou egrapse oti sigxronistike sta 512. ap oti eida stin selida tous, k ston kollito mou exei energopoiithei. kodikous den mou esteilan akoma. gia ton filo mou den ksero. demo mono mesw tilefonou dinoun i mporo na zitiso k mesw email? den exoume xrono na kathomaste sto akoustiko na perimenoume pote tha to sikosoun... stile mail na se paroun til i na sou apantisoun me mail.
kallair Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 tous esteila email meso tis formas epikoinonias tis selidas tous. gia na doume apo do k pera...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.