poulinos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 mporei na sigxronizei kai na min perneis ip pou ine provlima apo ton ote dioti den se exoun dilosei stous dikous tous routers ektos an ine meta allou to provlima an kai pio spania periptosi.exo dei usrobotics sta teleutea tou parolo pou itan new to opoio sigxronize alla den eperne ip eno me speedtouch kai microcom ola mia xara.
chiossif Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 ...με τον οτε δεν έχω κάνει καμία συμφωνία σχετική με το ADSL. Αντίθετα αγόρασα πακέτο της 4net (με το F200 εντός και με δηλωμένη την εγγύηση του διότι ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ). Και ερωτώ: αν φας καρπούζι σε μια ταβέρνα και σε πονέσει η κοιλιά σου θα ψάξεις να βρεις τον μανάβη; ΟΧΙ αλλά ούτε και τον ταβερνιάρη. ΘΑ ΠΑΣ κατευθείαν ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ με τα άσπρα έπιπλα.
nontasg Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Και ερωτώ: αν φας καρπούζι σε μια ταβέρνα και σε πονέσει η κοιλιά σου θα ψάξεις να βρεις τον μανάβη; ΟΧΙ αλλά ούτε και τον ταβερνιάρη. ΘΑ ΠΑΣ κατευθείαν ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ με τα άσπρα έπιπλα. :mrgreen:
pain2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Re paidia kserete giati argei toso i energopoiisi tis adsl?? Ypotithetai oti den exoun thires gia adsl stin perioxi mou alla otan toys eipa na diakopsw ti forthnet kai na paw se ote mou eipan oti tha energopoiithei kat'eytheian!!! Isxyei?Paizei o ote na exei dikes toy thires kai na tis dinei mono stoys dikous tou? A! kai mou eipan oti mporei na perimenw mexri to telos tou kalokairiou gia na energopoieithei!!! Sto Neo Faliro menw!!!!Eleos!!!
nontasg Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 RPaizei o ote na exei dikes toy thires kai na tis dinei mono stoys dikous tou? Ναι,δυστυχώς παίζει....:-| :-|
pain2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 m'aresei pou o ote plirwnetai adra gia na tis nikiasei kai telika akoma vgazi apo ti miga ksigki!!!!perimenw idi ena mina kai akoma tipota!!!
mr. FROST Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 04/07/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ 29/06/2006 Καθυστέρηση λόγω μη διαθεσιμότητας πόρτας στο δίκτυο του ΟΤΕ 26/06/2006 Καθυστέρηση λόγω μη διαθεσιμότητας πόρτας στο δίκτυο του ΟΤΕ 22/06/2006 Καθυστέρηση λόγω μη διαθεσιμότητας πόρτας στο δίκτυο του ΟΤΕ 19/06/2006 Καθυστέρηση λόγω μη διαθεσιμότητας πόρτας στο δίκτυο του ΟΤΕ 15/06/2006 Καθυστέρηση λόγω μη διαθεσιμότητας πόρτας στο δίκτυο του ΟΤΕ 13/06/2006 Καθυστέρηση λόγω μη διαθεσιμότητας πόρτας στο δίκτυο του ΟΤΕ 09/06/2006 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ 09/06/2006 Καταχώρηση στο σύστημα του ΟΤΕ 08/06/2006 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από FORTHnet -------------------- "That's the way AHA AHA I like it AHA AHA" NAI!!! Espase i monotonia..!!! Epitelous... (Na doume poso akoma omws tha perimenw...) :evil:
Tythora Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Επείδή έχω δουλέψει στον ΟΤΕ, παίζει αυτό που λέτε να δίνει πορτες στους δικούς του (υποψίες έχω, όχι τεκμήρια), αλλά από την άλλη μου έχει τύχει να παίρνουν πελάτες τηλέφωνο και να παραπονιούνται που αργεί η ενεργοποίηση τους, ενώ από την εταιρεία τους έχει σταλεί η αίτηση γραμμής...Τότε να ελέγχω αν εκκρεμεί η σύνδεσή τους και να μην υπάρχει καν η αίτηση από τον πάροχό τους. Δεν φταίει μόνο ο ΟΤΕ, γινόμαστε μπαλάκι απο αυτόν στους IPS's και πίσω πάλι.
chiossif Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 ...και συνεχίζω: έλαβα τους κωδικούς στις 1700 περίπου. Αντε παλι δοκιμή απλή, δοκιμή χωρίς τηλέφωνα στην κεντρική μπριζα (τράβα το σύνθετο, σπρώξε την τηλεόραση, κατσε μισή ώρα χωρίς τηλέφωνο κτλ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ. Ισχύει το προηγούμενο μυνημά μου. Πήρα την 4νετ τηλέφωνο, υποστήριξη ΟΧΙ πωλήσεις αυτήν την φορά και λόγω φόρτου εργασίας μου είπαν ότι θα με καλέσουν σε 30 λεπτά. Με κάλεσαν αρκετα νωρίτερα στο κινητο μάλιστα ώστε να γίνει δοκιμή με το μοντεμ ΜΟΝΟ ΤΟΥ. Τσεκάραμε κωδικούς αλτ-Ρ τα πάντα. Συμπέρασμα: δήλωθηκε βλάβη (απο μένα?αφού δεν είχα κάτι να χαλάσει) και τώρα θα περιμένω τον οτε για 48 ώρες (μου είπαν). Συνεχίζεται...
Tythora Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Για περιμενε, τι πρόβλημα σου είπε η forthnet ότι έχεις? Καμιά φορά θα πετύχεις πιο γρήγορα αποτελέσματα, αν μιλήσεις απευθείας με ΟΤΕ, παρά με τον πάροχό σου. //ώπα, κατάλαβα τι παίζει...μίλα εσύ με ΟΤΕ!! Είναι υπόθεση μιας μέρας το πολύ, δεν σε έχουν περάσει στον BRAS -όπως λέγεται-, εφόσον συγχρονίζεις και δεν παίρνεις ΙΡ. Κάθε απογευματάκι περνάνε καινούριους χρήστες, αν μιλήσεις με ΟΤΕ, θα σε σημειώσουν και γινει απόψε λογικά...
chiossif Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δεν μου είπε πρόβλημα. Μου είπε ότι ΑΦΟΡΑ τον οτε και θα δηλώσει βλάβη. Ο οτε (ή η 4νετ δεν ξέρω θα επικοινωνήσει μαζί μου σε 48 ώρες. Αρα σε 48 ώρες θα ξαναπάρω τηλέφωνο στην 4νετ. Τι άλλο να κάνω; Δεν έχω πρόβλημα να πιστέψω κάποιον. Αρκεί να αποκτήσω αυτό που αγόρασα την 1η του προηγούμενου μήνα και να γίνει η δουλειά μου ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΦΥΣΙΚΑ. Τώρα το όνομα της ταλαιπωρίας δεν με ενδιαφέρει...
Tythora Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 ναι, ξέρω...χμμ..θα έλεγα να πάρεις 1242, τεχνική υποστήριξη dsl του ΟΤΕ. Από εκεί τους λες το πρόβλημα και σε σημειώνουν κατευθείαν για πρόβλημα BRAS. Τουλάχιστον πριν φύγω από εκεί, διορθωνόταν το βραδάκι! Επέμενε κιόλας μήπως μπορέσουν και πιέσουν και τα παιδια τον BRAS..Ισως σου δωσουν και άλλα demo, να δοκιμάσεις μαζί τους. Βέβαια, δεν νομίζω να έχεις την υπομονή να κάνεις κάτι επιπλέον, απλά πες δεν σε έχουν περάσει σαν νέο χρήστη στον BRAS να τελειώνεις...
poulinos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 an den se exoun perasei ston router tha ginei grigora auto .alla poles fores mporei na sigxronizeis kai na min perneis ip kai na ise perasmenos ston router kai to provlima na ine stin kataskeui opote ekei argei.simera mou etixe auto.den eperne ip kai telika eftege i kataskeui tis grammis eno ixe ginei kanonika dilosi stous routers tou ote.mporei kai me reset na pexei kamia fora.iparxoun diladi kai panta oi exereseis kai ta paraxena.ipomoni file mou
Tythora Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 an den se exoun perasei ston router tha ginei grigora auto .alla poles fores mporei na sigxronizeis kai na min perneis ip kai na ise perasmenos ston router kai to provlima na ine stin kataskeui opote ekei argei.simera mou etixe auto.den eperne ip kai telika eftege i kataskeui tis grammis eno ixe ginei kanonika dilosi stous routers tou ote.mporei kai me reset na pexei kamia fora.iparxoun diladi kai panta oi exereseis kai ta paraxena.ipomoni file mou Σπάνια γίνεται αυτό, αλλά, σωστά, συμβαίνει.... Αν όμως δεν είναι αυτό, γλυτώνεις πολύτιμο χρόνο μέχρι να συννενοηθεί ο πάροχος με ΟΤΕ και ο ΟΤΕ μαζί σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.