virgo Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Ξέρει κανείς ημέρες και ώρες που λειτουργεί το τηλεφωνικό κέντρο στην Forthnet για demo acount; τυπικά λειτουργεί μέχρι τις 10 το βράδυ,τώρα το αν θα τους πετύχεις είναι άλλο θέμα.καλύτερα όπως είπαν να στείλεις μειλ
nontasg Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Στο e-mail που θα στείλω μόνο το τηλέφωνό μου πρέπει να δώσω ή και κάποια άλλα στοιχεία???:-|
kallair Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 ego eixa dilosei to kinito mou otan ekana energopoiisi. etsi otan anaferomoun se kapoio stoixeio mou(px to onoma mou , tilefono energopoiisis i kati allo) evriskan to kinito mou k me epairnan tilefono. tora an esi den tous exeis dosei kapoio tilefono epikoinonias, tote grapse tous se poio tilefono thes na epikoinonisoun mazi sou.
lostson Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 29/06/2006 Ενεργοποίηση υπηρεσίας 29/06/2006 Σε εξέλιξη η υλοποίηση από ΟΤΕ 26/06/2006 Σε εξέλιξη η υλοποίηση από ΟΤΕ 22/06/2006 Σε εξέλιξη η υλοποίηση από ΟΤΕ 19/06/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ 15/06/2006 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ 15/06/2006 Καταχώρηση στο σύστημα του ΟΤΕ 14/06/2006 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από FORTHnet BEBAIA EGO SERFARA 3 MERES PRIN "ENERGOPOIHTHEI" EPISIMA ARE ELLADA
fabiawrc Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 15 ιουνιου αιτηση στην 4net 16 τρωω ακυρο λογω οτι και καλα εχω γραμη επειδη ειχα παρει ενα ondsl kit το οποιο ακυρωσα πριν 3 μηνες!!!ελεος. φυσικα κανεις ενοειται δεν με ενημερωσε(γιαυτο παδια να παιρνετε τηλ αν δειτε οτι αργει κατι)και αφου συνενοηθηκα ευτυχως μεσα σε 3 μερες μου κοψανε την γραμη adsl την οποια δεν ειχα ποτε. οποτε απο δευτερα παμε παλι απο την αρχη.θα στειλει η 4νετ την αιτηση θα τη παρει ο οτε κλπ με βλεπω αλλες 2 βδομαδες χαλαρα:evil: :evil: δεν αντεχω αλλο θελω να παιξω bf2!!
virgo Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 virgo' date='και Σαββατοκύριακα ;;;;;[/quote'] σαββατοκυριακα ειναι μεχρι τις 21:00 νομιζω
virgo Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 29/06/2006 Ενεργοποίηση υπηρεσίας 22/06/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ 19/06/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ 15/06/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ 13/06/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ 08/06/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ 05/06/2006 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ 05/06/2006 Καταχώρηση στο σύστημα του ΟΤΕ 02/06/2006 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από FORTHnet βεβαια και εγω ειχα ιντερνετ καποιες μερες πριν.ειδα το φωτακι στο μοντεμ να αναβει συνεχως και ζητησα demo μεχρι να μου δωσουν τους κανονικους κωδικους...
chiossif Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 ...είμαι ακόμα έτσι. Παρατήρησα όμως ότι συνδέεται (το λαμπάκι δεν αναβοσβήνει είναι σταθερά αναμένο). Κάλεσα στην 4νετ, πήρα κωδικό Demo αλλά ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ακόμη. Περιμένω την οριστική σύνδεση. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω...
virgo Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 πριν ποση ωρα πηρες το Demo?και εμενα οταν μου το πρωτοεδωσαν εκανε περιπου5 ωρες να συνδεθει ο υπολογιστης γιατι δεν ειχαν περασει το ονομα χρηστη και τον κωδικο στο δικτυο
chiossif Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Το Demo το έχω από Σάββατο απόγευμα 1600 που διαπίστωστα και το μόνιμα αναμένο λαμπάκι. Εκτοτε και παρόλες τις δοκιμές μου δεν έχω καταφέρει να συνδεθώ. Ο κωδικός είναι σωστός τον έχω ελένξει από φίλο. Λοιπόν δεν μου βγάζει κανένα μύνημα. Κάνω login και παρακολουθώντας τα bytes ενώ στέλνω εγώ (έως 960 bytes) ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ούτε ένα. Στο τέλος δε, μου προτείνει redial ktl. Ολα αυτά στην κεντρική μπρίζα του σπιτιού μου και με καμία συσκευή τηλεφώνου συνδεδεμένη. Προφανώς έχω ελένξει κάθε ρύθμιση και έχω κατεβάσει και τους νέους drivers από την σελίδα της 4net. Πιθανολογώ ότι ενώ το ενεργοποίησαν ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΑΚΟΜΗ. Αποφάσισα δεν τα ακόλουθα: είμαι εκπαιδευτικός και μεθαύριο (σε 9 μέρες) ΦΕΥΓΩ διακοπές. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ έως τότε θα τους πώ ΚΑΛΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ... και αν μου πουν "εκει ήταν ας μπαίνατε...", "ο χρόνος μετράει από τώρα" και άλλα τέτοια θα σκεφτώ ΤΟΤΕ τι θα κάνω ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΕΒΑΙΩ σίγουρα θα σκεφτώ κάτι. Παρόλα αυτά αν έχετε καμιά ιδέα, καλοδεχούμενη...
kallair Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 den nomizo na mporeis na kaneis kati. i prosfora einai sigkekrimeni, agora tou paketou stis 1 tou iouni kai aitisi energopoiisis mexri tis 8 tou mina. ti k an den tha eisai esi spiti. tin aitisi tin exeis idi steilei.
chiossif Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 ...συμφωνώ. Έχεις σκεφτεί όμως ποιός κερδίζει από την χρήση του modem μου έως σήμερα; Μήπως δεν είναι και τόσο "δώρο" η κάρτα των 7 ευρώ που δίνουν μαζί στο πακέτο (πόσες έχω φάει μέχρι σήμερα; Μήπως είναι "άλλοθι" η δωρεά πρόσβαση στα hot spots για φέτος το καλοκαίρι (ποιό είναι το φθηνότερο προιόν που πρέπει να αγοράσω για να έχω πρόσβαση; Αλήθεια τι πληρώνουμε τελικά εκεί (καφέ ή δίκτυο); Τα μόνα πράγματα που ξέρω είναι: 1. Έχω προπληρώσει κάτι το οποίο ΔΕΝ ΕΧΩ ακόμη χρησιμοποιήσει. Πιστεύω ότι ο νόμος μου δίνει το δικαίωμα ακόμα και αφού το δοκιμάσω ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ αν το θέλω. 2. Καμία εταιρία δεν είναι ΚΑΤΑ των πελατών της. Αλλά από την άλλη ΠΡΕΠΕΙ με κάθε πράξη της να πείθει γι'αυτό. Αναμένω να πειστώ. 3. Έκανα υπομονή ένα μήνα. Αντέχω άλλες 2-3 μέρες. Άλλωστε ο χρόνος ΕΙΝΑΙ με το μέρος μου ΤΩΡΑ ΠΙΑ. Αγόρασα Forthnet με ΔΙΚΗ μου επιλογή και όχι ΜΟΝΟ λόγω τιμής. Αναμένω να πειστώ για την ορθότητα της επιλογής μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.