vagos789 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Εμενα παντως απο την Κυριακη δουλευει κανονικά (ισως και απο το Σάββατο) και σημερα Τρίτη ακομα σε "τελικο στάδιο" φαινεται στην forthnet
iceman Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Πόσο καιρό κάνουν για να στείλουν τους κωδικούς; Σήμερα μου έβγαλε ενεργοποίηση και λέω να μην πάρω demo... Αν συνδέσω το microcom που δίνει η vivodi για το cube θα έχω πρόβλημα?
poulinos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 iceman afou o ote pei to ok ston provider sou dinoun password.an ise sigouros oti pezei zita demo.
vagos789 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Πιθανως καθυστερουν λογο του τελικου ΟΚ απο τον ΟΤΕ,ο οποιος προφανως το δινει με το πασο του. Επρεπε εγω να πληροφορησω την forthnet για να αλλαξει επιτελους το status της ενεργοποιησης μου. Παντως η επικοινωνια με e-mail με την forthnet εχει αποκατασταθεί, μαλλον ο κόσμος ηρέμησε λίγο και τους άφησε να αναπνεύσουν.Θα θυμούνται για χρόνια αυτον τον μήνα στην forthnet!
simply_the_best Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 26/06/2006 Καθυστέρηση λόγω μη διαθεσιμότητας πόρτας στο δίκτυο του ΟΤΕ 22/06/2006 Καθυστέρηση λόγω μη διαθεσιμότητας πόρτας στο δίκτυο του ΟΤΕ 19/06/2006 Καθυστέρηση λόγω μη διαθεσιμότητας πόρτας στο δίκτυο του ΟΤΕ 15/06/2006 Καθυστέρηση λόγω μη διαθεσιμότητας πόρτας στο δίκτυο του ΟΤΕ 13/06/2006 Καθυστέρηση λόγω μη διαθεσιμότητας πόρτας στο δίκτυο του ΟΤΕ 08/06/2006 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ 08/06/2006 Καταχώρηση στο σύστημα του ΟΤΕ 07/06/2006 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από FORTHnet Αμέσως από το πρωί της 1ης μέρας έστειλα ηλεκτρονικά την αίτηση για την ενεργοποίηση της γραμμής. Μένω στο κέντρο της Αθήνας και η γρήγορη πρόσβαση στο Internet μου είναι απαραίτητη λόγω δουλειάς και όχι μονο... Πόσο ακόμα δηλαδή πρέπει να περιμένω… Ποιόν να βρίσω τον ΟΤΕ ή την Forthnet? Υπάρχει κάποια δυνατότητα να στραφώ σε μια από τις δυο?
adi32 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 εμενα εβγαλε ενεργοποιηση σημερα αλλα βλεπω οτι ειναι στα 384 Με πηραν τηλ για να μου δωσουν κωδικους και τους το ειπα και λενε οτι απο αυριο θα παιζουν οι κωδικοι και θα γινει 512
poromenos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 26/06/2006 Καθυστέρηση λόγω μη διαθεσιμότητας πόρτας στο δίκτυο του ΟΤΕ 22/06/2006 Καθυστέρηση λόγω μη διαθεσιμότητας πόρτας στο δίκτυο του ΟΤΕ 19/06/2006 Καθυστέρηση λόγω μη διαθεσιμότητας πόρτας στο δίκτυο του ΟΤΕ 15/06/2006 Καθυστέρηση λόγω μη διαθεσιμότητας πόρτας στο δίκτυο του ΟΤΕ 13/06/2006 Καθυστέρηση λόγω μη διαθεσιμότητας πόρτας στο δίκτυο του ΟΤΕ 08/06/2006 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ 08/06/2006 Καταχώρηση στο σύστημα του ΟΤΕ 07/06/2006 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από FORTHnet Αμέσως από το πρωί της 1ης μέρας έστειλα ηλεκτρονικά την αίτηση για την ενεργοποίηση της γραμμής. Μένω στο κέντρο της Αθήνας και η γρήγορη πρόσβαση στο Internet μου είναι απαραίτητη λόγω δουλειάς και όχι μονο... Πόσο ακόμα δηλαδή πρέπει να περιμένω… Ποιόν να βρίσω τον ΟΤΕ ή την Forthnet? Υπάρχει κάποια δυνατότητα να στραφώ σε μια από τις δυο? oso kai na fonakseis-vriseis den tha ginei tipota. arxika eftege i forthnet kathws argise na se kataxwrisi sto sistima tis kai na to stilei ston ote.apo eki kai pera prepei na perimeneis na valei kainourgies portes o ote.fisiologika afto den kanei panw apo 15 meres(an kai exoume eksereseis) opote ton xrono sou tha xaseis tilefonodas-fonazodas-vrizodas(etc). perimene ipomonetika ton ote oloi perasame apo aftin tin fasi!kouragio:(
fabiawrc Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΟΤΕ ΕΛΕΕΙΝΕ.. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. ειχα παρει τον απριλη ενα πακετο 512 ondsl κιτ και τελικα δεν το ενεργοποιησανε και πηρα πισω τα λεφτα μου.τωρα παει η 4νετ να κανει αιτηση για γραμη για το πακετο της 1 ιουνιου που πηρα.και η 4νετ εφαγε ακυρο γιατι εχω γραμη adsl 512 σε αυτο το νουμερο μετα απο 2 μηνες.εγω βεβαια τοτε ειχα ζητησει διακοπη. τωρα πρεπει να περασουν 5 μερες μεχρι να την κοψουν και τοτε να ειδοποιησω την 4νετ να στειλει την αιτηση αφου εχει κοπει η adsl αλλιως θα φαει ακυρο! οποτε φτου και απο την αρχη. και πρεπει να τσεκαρο μηπως μου εχουν χρεωσει τιποτα παγιο για γραμμη adsl.
theo37 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΟΤΕ ΕΛΕΕΙΝΕ.. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. ειχα παρει τον απριλη ενα πακετο 512 ondsl κιτ και τελικα δεν το ενεργοποιησανε και πηρα πισω τα λεφτα μου.τωρα παει η 4νετ να κανει αιτηση για γραμη για το πακετο της 1 ιουνιου που πηρα.και η 4νετ εφαγε ακυρο γιατι εχω γραμη adsl 512 σε αυτο το νουμερο μετα απο 2 μηνες.εγω βεβαια τοτε ειχα ζητησει διακοπη. τωρα πρεπει να περασουν 5 μερες μεχρι να την κοψουν και τοτε να ειδοποιησω την 4νετ να στειλει την αιτηση αφου εχει κοπει η adsl αλλιως θα φαει ακυρο! οποτε φτου και απο την αρχη. και πρεπει να τσεκαρο μηπως μου εχουν χρεωσει τιποτα παγιο για γραμμη adsl. Δεν παίζονται οι άνθρωποι!!!!!! Α ρε Ελλάδα που θες και dsl μαι χαρά ήμασταν με τα σήματα καπνού!!!
poulinos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 stin ellada ola argoun na ginoun.i mera feugei i ellada kai to johnie walker erxontai akoma
theo37 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 stin ellada ola argoun na ginoun.i mera feugei i ellada kai to johnie walker erxontai akoma όταν το δάχτυλο έδειχνε το φεγγάρι εμείς κοιτούσαμε το δάχτυλο...
poulinos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 όταν το δάχτυλο έδειχνε το φεγγάρι εμείς κοιτούσαμε το δάχτυλο... xaxa poli kalo.
Greek-Lord Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 όταν το δάχτυλο έδειχνε το φεγγάρι εμείς κοιτούσαμε το δάχτυλο... ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα εγραψες :-P
iceman Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 iceman afou o ote pei to ok ston provider sou dinoun password.an ise sigouros oti pezei zita demo. Σύνδεσα το πρωί το microcom και συνγχρόνισε στα 512.. Προσπαθώ να βγάλω forthnet για να πάρω τους κωδικούς αλλά ως συνήθως μιλάει .. Κανονικά η Forthnet πως έρχεται σε επαφή μαζί σου? Στο τηλέφωνο που βάζεις τη dsl ή με sms?
idet2 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Σύνδεσα το πρωί το microcom και συνγχρόνισε στα 512.. Προσπαθώ να βγάλω forthnet για να πάρω τους κωδικούς αλλά ως συνήθως μιλάει .. Κανονικά η Forthnet πως έρχεται σε επαφή μαζί σου? Στο τηλέφωνο που βάζεις τη dsl ή με sms? An den kanw lathos sou stelnei ena e-mail me tous kwdikous.... Se ena filo paliotera etsi to eixan kanei.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.