Προς το περιεχόμενο

512kbps με 10 euro μόνο την 1η Ιουνίου

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τελικα πηγα στον οτε και μου ειπαν οτι η αιτηση δεν προχωρησε γιατι η γραμμη μου ειχε psn (η κατι τετοιο) ηθελαν να τους κανω αιτηση να το αφαιρεσουν για να μπει μετα dsl.

το πολυ σε 10 μερες μου ειπαν θα εχω dsl.

οι καραγκιοζιδες στη forthnet 10 μερες που τους παιρνω τηλεφωνο κοροιδευουν οτι θα το κοιταξουν.

αν δεν εφευγα απο τη δουλεια να παω στον οτε δεν θα μου εβαζαν ποτε dsl.

File vpanos1 pws katelikses kai phges ston ote ? prospathw na parw tous karagiozides sthn forthnet alla h gnwsth istoria , den pianeis grammh me tipota !

Ypospiazomai oti mallon kai egw eimai sthn diakia sou periptwsh , ksereis se poio thlefono mporw na apefthinthw ston OTE wste na kanw kai egw aithsh na mou to aferesoun ?

• Απαντ. 982
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
paides to pcm den einai aplo pragma... ego imoun se pcm 2 xronia k eidika an xreiazontai allagma ta kalodia tou ote tote tha pesete k eseis stin periptosi mou pou meta apo 2 xronia kai afou evala meso. mono tote me ebgalan apo to pcm...

Pws mporei kapoios na dei an einai se pcm i oxi?

Δημοσ.

εφαγα ακυρο απο τον οτε!!διοτι λεει εχω κρατημενη γραμμη adsl!!

εγω παλια ειχα παρει οndsl kit και το ειχα ακυρωσει και πηρα τα λεφτα μου πισω πριν 2 μηνες.ΕΛΕΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

μιλησα με οτενετ και μου ειπε οντως δεν υπαρχει γραμμη αφου εχει γινει διακοπη πριν 2 μηνες.θα το προωθησει στον οτε μηπως εγινε καμια στραβη και μου ζητησε και το κινητο μου να με καλεσουν αν γινει κατι.

Δημοσ.

26/06/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ

22/06/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ

19/06/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ

15/06/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ

13/06/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ

08/06/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ

05/06/2006 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

05/06/2006 Καταχώρηση στο σύστημα του ΟΤΕ

02/06/2006 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από FORTHnet

Μήπως να τους πω να την ενεργοποιήσουν τέλος Αυγούστου που θα επιστρέψω;;; Έλεος δλδ. Πόσο ακόμα θα περιμένω;;; Και μένω Βύρωνα και όλα ειναι μια χαρά από πόρτες. Να τους πάρω τηλ. ή τσάμπα ο κόπος;;;

Δημοσ.

aposporis kalos irthes sto forum. distixos me ton ote pote den xereis pote tha energopoiithei.mporei na iparxoun portes alla na ine gia autous prin apo sena.kai na tous parei til den nomizo na alaxei kai kati.this is greece

Δημοσ.

σ' εμένα πάντως έχει ενεργοποιηθεί κανονικά από την Παρασκευή. το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν έχω τους κανονικούς κωδικούς, αλλά μπαίνω με demo. κανένα πρόβλημα απολύτως. όλα μια χαρά. και η ταχύτητα πολύ καλή.

Δημοσ.
File vpanos1 pws katelikses kai phges ston ote ? prospathw na parw tous karagiozides sthn forthnet alla h gnwsth istoria ' date=' den pianeis grammh me tipota !

Ypospiazomai oti mallon kai egw eimai sthn diakia sou periptwsh , ksereis se poio thlefono mporw na apefthinthw ston OTE wste na kanw kai egw aithsh na mou to aferesoun ?[/quote']

πηρα στο 134 αλλα μου ελεγαν να μιλησω με forthnet.

στη forthnet μου ελεγαν οτι θα ρωτησουν τον οτε για την καθυστερηση και δεν εκαναν τιποτα.

πηγα κι εγω στον οτε της περιοχης μου μου ειπαν για pcm και εκανα την αιτηση.

παρε στο 134 μηπως σου πουν αλλιως πηγαινε στον οτε.

Την Πεμπτη θα ξαναπαω να δω τη εγινε παντως ο kallair me apogoiteyse teloios me ayta poy eipe

Δημοσ.

loipon paides phra to 134 kai egw , eipa to noumero mou kai eidan oti eimai kai egw se pcm. To pcm apo oti mou eipan thewreito aparxaiomeno diktyo ths DEH kai prepei na pas ston OTE ths perioxhs sou gia na kaneis aithsh..

An kai h kopela tou 134 iksere mou eipe oti epidei einai texniko to thema den einai kati dyskolo na ginei alla mporei na parei 2-3 bdomades mexri na kinithoun aftoi pou prepei....

Osoi loipon vlepete oti exete kolisei sto deftero stadio arketo kairo parte to 134 na deite mhpws eiste kai esys apo tous atyxous .

H ypomonh einai areth , krima pou to elatoma mou einai oti den thn exw :(

Δημοσ.

OTI NA NAI!

τωρα το λαμπακι του μοντεμ εχει αναψει και εχει κλειδωσει σε 512.

παιρνω στη 4νετ να ζητησω ντεμο και δεν παιζει γραμμη,

κανα demo που να βρω?

Δημοσ.

afth h katastash den paei allo , einai koroidia kai pistevw paranomo afth h symperifora apo OTE kai Forthnet. O OTE kata megalo meros krathko alla pistevw pws kai emeis h katanalotes tha prepei na mhn anexomaste me tosh efkolia afta pou pername.

Epidei "sthn Ellada zoume" kai afthn thn karamela den thelw na thn masaw allo ws dikaiologia gia ta provlhmata mas , proteino se osous den to exoun kanei na kinithoun twra kai na ypobaloun katagelies gia thn texnikh ypostiriksh tou OTE kai me to tmhma Eksyphrethshs pelatwn ths Forthnet. San Ellhnes den exoume mathei na katageloume organomenoi alla pistevw mesw tou INKA mporei me tis dikes mas katagelies isws kati na allaksei.

O OTE gia kati pou pernei ligo xrono den prepei na to kanei se xronia kai h Forthnet na apantaei sta mail pou stelnoume opws kai na stamathsei h koroidia otan pernoume thl "H grammes einai katelhmenes , parakalw kaleste argotera" enw pairneis thl 40 fores thn mera kai pali den kataferneis na piaseis grammh. Ypopsin oti exeis xrewthei kai tis 40 fores gia na akouseis thn idia kaseta.

Phgenontas sto http://www.inka.gr to link Ypobolh Katagelias den doulevei ( sthn Ellada zoume ;)) alla elpizw oti tha shkosoun to thl...

Δημοσ.

δοκιμασα 2 demo 1 hol και ενα τις 4νετ. και στις 2 περιπτωσεις καλει αργει λιγο και μετα μου βγαζει σφαλμα 721.the remote computer dind not responde

το ιδιο προβλημα εχει και μια κοπελα που μενει καλιθεα διπλα ακριβως απο την 4νετ!! και εχει παρει και αυτη το ιδιο πακετο.

οταν καλεσε το αγορι της στην 4νετ της ελεγε ενας τυπος βαριεστημενος εντελως οτι υπαρχουν διαφορα προβληματα ανα περιοχες και σε ολη την Ελλαδα και οτι καποια στιγμη θα φτιαχτουν.

το θεμα ειναι οτι ειμαι μεγαλος γκαντεμης.2 κολητοι μου μενουν 1 στενο απο μενα ο ενας αριστερα και ο αλλος δεξια και οι 2 μπηκαν απροβληματιστα και γρηγορα με 4νετ:-| :-|

Δημοσ.

Συνδεθηκα και ειμαι με demo

απο Hol,

το mc affee δειχνει απογοητευτικα νουμερα, 150Κ

H forthnet 440.89kb/s

To testmy δειχνει 433 Kbps or 0.43 Mbps (53 kB/s)

Δημοσ.
δοκιμασα 2 demo 1 hol και ενα τις 4νετ. και στις 2 περιπτωσεις καλει αργει λιγο και μετα μου βγαζει σφαλμα 721.the remote computer dind not responde

το ιδιο προβλημα εχει και μια κοπελα που μενει καλιθεα διπλα ακριβως απο την 4νετ!! και εχει παρει και αυτη το ιδιο πακετο.

οταν καλεσε το αγορι της στην 4νετ της ελεγε ενας τυπος βαριεστημενος εντελως οτι υπαρχουν διαφορα προβληματα ανα περιοχες και σε ολη την Ελλαδα και οτι καποια στιγμη θα φτιαχτουν.

το θεμα ειναι οτι ειμαι μεγαλος γκαντεμης.2 κολητοι μου μενουν 1 στενο απο μενα ο ενας αριστερα και ο αλλος δεξια και οι 2 μπηκαν απροβληματιστα και γρηγορα με 4νετ:-| :-|

auto pou les einai oti sigxronizei alla den pernei ip.o ote den se exei teliosei akoma.

Δημοσ.

26/06/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ

26/06/2006 Ενεργοποίηση υπηρεσίας

22/06/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ

19/06/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ

15/06/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ

13/06/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ

09/06/2006 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

09/06/2006 Καταχώρηση στο σύστημα του ΟΤΕ

08/06/2006 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από FORTHnet

epitelous.. twra vour gia demo :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...