papouz Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Μου εστειλε η 4νετ τους κωδικούς αλλα η συνδεση μου ειναι 384 ενω ζητησα 512.Συνεβει και σε κανεναν αλλο ρε παιδια?!
kallair Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 pare tous tilefono na to diorthosoun. ektos k an ekanes lathos stin simplirosi tis aitisis...
leomar_7 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 20/06/2006 Ενεργοποίηση υπηρεσίας 19/06/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ 15/06/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ 14/06/2006 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ 14/06/2006 Καταχώρηση στο σύστημα του ΟΤΕ 13/06/2006 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από FORTHnet auto einai kai to diko mou status. otan o isomniak grafei auto: 22/06/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ 22/06/2006 Ενεργοποίηση υπηρεσίας ti ginetai??? energopoieitai h yphresia h oxi??? mhpws einai xronologika lathos kai to energopoihsh yphresias eprepe na nai prwto???
agoraki_23 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 22/06/2006 Σε εξέλιξη η υλοποίηση από ΟΤΕ 22/06/2006 Ενεργοποίηση υπηρεσίας 19/06/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ 15/06/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ 13/06/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ 11/06/2006 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ 11/06/2006 Καταχώρηση στο σύστημα του ΟΤΕ 09/06/2006 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από FORTHnet Παιδιά μη κολλάτε τόσο και μένα από κάτω το λέει αλλά έχει ενεργοποιηθεί κανονικά.Ζήτησα και demo σήμερα και η τα χύτητα είναι για μεσημέρι perfect.40-50 kb/s.Μήπως ξέρει κάποιος πόσες μέρες διαρκεί το demo?Sab/kyriako θα το χω τουλαχιστο?
insomniaK Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Η υπηρεσία έχει ενεργοποιηθεί από 21/06 και δουλεύω με demo. Το πρωί στις 22/06 έβγαλε "22/06/2006 Ενεργοποίηση υπηρεσίας", το μεσημέρι πρόσθεσε και το "22/06/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ". Δεν ξέρω τι να πω. Ελπίζω σήμερα να μου στείλουν τους κωδικούς μου, διότι λήγει και το demo...
DrFreeman Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Η υπηρεσία έχει ενεργοποιηθεί από 21/06 και δουλεύω με demo. Το πρωί στις 22/06 έβγαλε "22/06/2006 Ενεργοποίηση υπηρεσίας"' date=' το μεσημέρι πρόσθεσε και το "22/06/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ". Δεν ξέρω τι να πω. Ελπίζω σήμερα να μου στείλουν τους κωδικούς μου, διότι λήγει και το demo...[/quote'] Δε θα σου κόψουν το demo παρά μονο αφού σου έχουν στείλει τους κωδικούς. Τουλάχιστον έτσι είπαν σε μένα κι έτσι έγινε.
leomar_7 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 den isxyei afto.to demo einai gia 3 meres kai thewroun oti mesa se 3 meres tha xoun parei to ok apo ton ote oti einai entaxei h grammh.Thewrhtika loipon panta sou lene oti tha sou steiloume tous kwdikous prin lhxei.An den enimerwthoun apo ton ote lhgei to demo se 3 meres.
boutsak Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Σήμερα (επιτέλους) γράφει :23/06/2006 Ενεργοποίηση υπηρεσίας Ωστόσο στο router το λαμπάκι για την ADSL (που σε άλλους αναβοσβήνει) εμένα δεν κάνει τπτ, είναι σβηστό! Κ λέω μήπως έχω κάνει κάποια λαλακία στη συνδεσμολογία (λέω μήπως) Μήπως έχει γίνει κάποια λαλακία από τον πΟΤΕ 'Η μπας και ανησυχώ τσάμπα??? EDIT: Λαλακία στη συνδεσμολογία
leomar_7 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 kati allo: opoios exei energopoihthei as mou apanthsei an to lampaki internet anavosvhnei synexeia...
theo37 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 kati allo: opoios exei energopoihthei as mou apanthsei an to lampaki internet anavosvhnei synexeia... ναι αναβοσβήνει
DrFreeman Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 den isxyei afto.to demo einai gia 3 meres kai thewroun oti mesa se 3 meres tha xoun parei to ok apo ton ote oti einai entaxei h grammh.Thewrhtika loipon panta sou lene oti tha sou steiloume tous kwdikous prin lhxei.An den enimerwthoun apo ton ote lhgei to demo se 3 meres. Οταν λέω κάτι το λέω έχοντας γνώση του πράγματος. Η FORTHnet πήρε ενημέρωση από τον ΟΤΕ τη Δευτέρα και την Τρίτη μου έστειλε τους κωδικούς. Εγώ είχα το demo από την Πέμπτη και αυτό δεν είχε λήξει ούτε καν την Τρίτη που μπήκα με τους κωδικούς. Ισως να διακόπηκε εκείνη τη μέρα το βράδι. Μιλώντας με την ίδια την τεχνική υποστήριξη της FORTHnet το Σάββατο μου είπαν πως το demo δε θα διακοπεί μέχρι να σταλούν οι κωδικοί. Ετσι κι έγινε. Δευτέρα ενεργοποίησε ο ΟΤΕ γραμμή κι ενημέρωσε τη FORTHnet η οποία σε 24 ώρες μου έστειλε κωδικούς. Ελπίζω να είναι σαφές. PS: Όταν αναφέρεσαι σε 3ήμερα demo μάλλον εννοείς αυτά που δίνουν για δοκιμαστικούς λόγους σε πελάτες άλλων ISP ώστε να δοκιμάσουν το δίκτυο της εταιρίας. Αυτά διακόπτονται όντως σε τρία 24ωρα. Αυτά που δίνονται σε πελάτες της FORTHnet όχι.
DrFreeman Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 kati allo: opoios exei energopoihthei as mou apanthsei an to lampaki internet anavosvhnei synexeia... Aν εννοείς την περίπτωση του να έχει ενεργοποιηθεί η γραμμή, τότε το λαμπάκι θα σταματήσει να αναβοσβήνει και θα ανάβει μόνιμα πλέον, δείγμα πως έχει βρει ADSL γραμμή.
leomar_7 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Οταν λέω κάτι το λέω έχοντας γνώση του πράγματος. Η FORTHnet πήρε ενημέρωση από τον ΟΤΕ τη Δευτέρα και την Τρίτη μου έστειλε τους κωδικούς. Εγώ είχα το demo από την Πέμπτη και αυτό δεν είχε λήξει ούτε καν την Τρίτη που μπήκα με τους κωδικούς. Ισως να διακόπηκε εκείνη τη μέρα το βράδι. Μιλώντας με την ίδια την τεχνική υποστήριξη της FORTHnet το Σάββατο μου είπαν πως το demo δε θα διακοπεί μέχρι να σταλούν οι κωδικοί. Ετσι κι έγινε. Δευτέρα ενεργοποίησε ο ΟΤΕ γραμμή κι ενημέρωσε τη FORTHnet η οποία σε 24 ώρες μου έστειλε κωδικούς. Ελπίζω να είναι σαφές. PS: Όταν αναφέρεσαι σε 3ήμερα demo μάλλον εννοείς αυτά που δίνουν για δοκιμαστικούς λόγους σε πελάτες άλλων ISP ώστε να δοκιμάσουν το δίκτυο της εταιρίας. Αυτά διακόπτονται όντως σε τρία 24ωρα. Αυτά που δίνονται σε πελάτες της FORTHnet όχι. pistepse me.... kai gw to lew exwntas gnwsh tou pragmatos.isws to antimetwpizoun analogws thn periptwsh...kai oson afora to lampaki ennow to lampaki internet.oxi ths dsl.
DrFreeman Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 pistepse me.... kai gw to lew exwntas gnwsh tou pragmatos.isws to antimetwpizoun analogws thn periptwsh...kai oson afora to lampaki ennow to lampaki internet.oxi ths dsl. Σίγουρα θα κάνουν ξεχωριστή μεταχείριση αναλόγως της περίπτωσης. Οσον αφορά το λαμπάκι νόμιζα ότι μιλούσες για το Crypto που δίνει η FORTHnet στο box.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.