Προς το περιεχόμενο

512kbps με 10 euro μόνο την 1η Ιουνίου

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 982
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλα εχω παθει πλακα! Η συνδεση λεει εχει ενεργοποιηθει, κωδικους μου στειλανε αλλα: Το modem συνεχιζει να αναβοσβηνει και δε βρισκει DSL γραμμη! DSL connecting... disconnecting συνεχεια! Η πλακα ειναι οτι το απογευμα ειχε κανει connect αλλα ακομα δεν ειχα κωδικους.

Χρησιμοποιησε φιλτρα (περαν του ενος που εχει το in-a-box) για καθε μια τηλεφωνικη συσκευη που εχεις ξεχωριστα, εμενα ετσι μου λυθηκε αυτο το προβλημα...

Δημοσ.

Τους εστειλα email, να ρωτησω αν εχουν παρει ολα τα χαρτια και μου απαντησαν:

Αξιότιμε κύριε,

Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε με το τηλέφωνο ενεργοποίησης

προκειμένου να ελένξουμε αν έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά

και έχουμε προωθήσει την αίτησή σας στον ΟΤΕ.

Με εκτίμηση,

Μxxxx Φxxxxxxxxx

Δε μπορω να καταλαβω, θελουν να τα ξαναστειλω;;

Δημοσ.
Χρησιμοποιησε φιλτρα (περαν του ενος που εχει το in-a-box) για καθε μια τηλεφωνικη συσκευη που εχεις ξεχωριστα, εμενα ετσι μου λυθηκε αυτο το προβλημα...

Σωστος, ευχαριστω πολυ φιλε μου αυτο ηταν το προβλημα. Τωρα εχω ενα αλλο προβλημα: Τα 2 απο τα 3 τηλεφωνα του σπιτιου που εχουν φιλτρο ακουγονται οκ. Το τριτο ομως που ειναι σε spliter με το modem εχει απαραδεκτα παρασιτα! Και με φιλτρο τα ιδια ειναι... Μιλαω για το τηεφωνο που ειναι στο ιδιο καλωδιο με το usb modem. Any suggestions?

Επισκέπτης
Δημοσ.
Τους εστειλα email' date=' να ρωτησω αν εχουν παρει ολα τα χαρτια και μου απαντησαν:

Αξιότιμε κύριε,

Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε με το τηλέφωνο ενεργοποίησης

προκειμένου να ελένξουμε αν έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά

και έχουμε προωθήσει την αίτησή σας στον ΟΤΕ.

Με εκτίμηση,

Μαρία Φλωροπούλου

Δε μπορω να καταλαβω, θελουν να τα ξαναστειλω;;[/quote']

Θελουν να τους στειλεις τον αριθμο τηλεφωνου στον οποιο εχεις ζητησει ενεργοποιηση dsl για να δουν αν τον εχουν καταχωρησει.

Δημοσ.

Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι. Είναι κανένας από Πετρούπολη που να του έχει ενεργοποιηθεί η υπηρεσία από τον ΟΤΕ. Εγώ από την Δευτέρα είμαι στο περίμενε και ακόμα τίποτα.

15/06/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ

13/06/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ

08/06/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ

05/06/2006 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

05/06/2006 Καταχώρηση στο σύστημα του ΟΤΕ

02/06/2006 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από FORTHnet

Δημοσ.

16/06/2006 Ενεργοποίηση υπηρεσίας

15/06/2006 Σε εξέλιξη η υλοποίηση από ΟΤΕ

13/06/2006 Σε εξέλιξη η υλοποίηση από ΟΤΕ

06/06/2006 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

06/06/2006 Καταχώρηση στο σύστημα του ΟΤΕ

05/06/2006 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από FORTHnet

Λογικά περιμένω sms αλλά ΣΚ έρχεται οπότε...

Δημοσ.

εμενα χθες μου αναψε σταθερα το λαμπακι του μοντεμ.εβαλα κατι κωδικους ενος φιλου και δουλεψαν κανονικα.

ομως η ταχυτητα συνδεσης ειναι 384 ενω ειχα ζητησει 512κ!!

στο adsl status της φορθνετ λεει οτι ειμαι ακομα σε τελικο σταδιο εξελιξης απο τον οτε.

μιλησα με φορθνετ(κατι πολυ δυσκολο στις μερες μας) και τελικα μου εδωσαν demo και μου επιβεβαιωσαν οτι εχουν ζητησει ενεργοποιηση 512κ στον οτε.

τι μπορει να παιζει και εμενα συγχρονιζει στα 384κ?

μηπως οτι ακομα δεν εχει ολοκληρωθει η διαδικασια απο τον οτε?

καθε βοηθεια ευπροσδεκτη!

Δημοσ.
16/06/2006 Ενεργοποίηση υπηρεσίας

15/06/2006 Σε εξέλιξη η υλοποίηση από ΟΤΕ

13/06/2006 Σε εξέλιξη η υλοποίηση από ΟΤΕ

06/06/2006 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

06/06/2006 Καταχώρηση στο σύστημα του ΟΤΕ

05/06/2006 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από FORTHnet

Λογικά περιμένω sms αλλά ΣΚ έρχεται οπότε...

πάρε την forthnet kαι ζήτησε demo

Δημοσ.

Πάντως δε μπορώ να πω μπορεί αρχικά να μην προλάβαινε η 4νετ με όλες τις αιτήσεις αλλά τους έστειλα email αν πήραν την αίτηση μου και απάντησαν και μέσω email και με πήραν πριν λίγο και τηλ να μου το πουν. Μπράβο τους!!

Δημοσ.
εμενα χθες μου αναψε σταθερα το λαμπακι του μοντεμ.εβαλα κατι κωδικους ενος φιλου και δουλεψαν κανονικα.

ομως η ταχυτητα συνδεσης ειναι 384 ενω ειχα ζητησει 512κ!!

στο adsl status της φορθνετ λεει οτι ειμαι ακομα σε τελικο σταδιο εξελιξης απο τον οτε.

μιλησα με φορθνετ(κατι πολυ δυσκολο στις μερες μας) και τελικα μου εδωσαν demo και μου επιβεβαιωσαν οτι εχουν ζητησει ενεργοποιηση 512κ στον οτε.

τι μπορει να παιζει και εμενα συγχρονιζει στα 384κ?

μηπως οτι ακομα δεν εχει ολοκληρωθει η διαδικασια απο τον οτε?

καθε βοηθεια ευπροσδεκτη!

Kαι σε μένα το ίδιο συμβαίνει. Μην ανησυχείς. Μίλησα με τους πάντες και τυπικά λένε πως δεν έχω ακόμη ενεργοποιημένη γραμμή. Είμαι με demo από την Πέμπτη το μεσημέρι.

Μόλις ενεργοποιηθεί και τυπικά η γραμμή από τον ΟΤΕ, θα είναι 512 και η FORTHnet θα μας δώσει τους κωδικούς.

Δημοσ.

Είμαι στο κέντρο Αλυσίδα του ΟΤΕ (Άνω Πατήσια) και για PSTN δεν υπάρχει διαθέσιμη πόρτα.. 'Ξερει κανείς που να απευθυνθω ή αν θα έχουμε σύντομα πόρτες στο σημείο αυτό?

Δημοσ.
Είμαι στο κέντρο Αλυσίδα του ΟΤΕ (Άνω Πατήσια) και για PSTN δεν υπάρχει διαθέσιμη πόρτα.. 'Ξερει κανείς που να απευθυνθω ή αν θα έχουμε σύντομα πόρτες στο σημείο αυτό?

2106115235 και 2106115232 είναι τα τμήματα σχεδιασμού adsl. Αυτοί είναι αρμόδιοι να σου απαντήσουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...