Προς το περιεχόμενο

512kbps με 10 euro μόνο την 1η Ιουνίου

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Χμ δε νομίζω να είναι τόσο αξιόπιστο γιατί με σύνδεση pstn ακόμη μου έβγαλε:

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 189.78Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 186.32kb/s

Your PC is connected to a Cable/DSL modem

:D

Απενεργοποίησε την συμπίεση στο modem σου και θα σου βγάλει σωστά τα νούμερα.

• Απαντ. 982
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γειά σας παιδια!Οπως και παρα πολλοι αλλοι πήρα adsl με την προσφορά της 1ης Ιουνίου και ακόμα περιμενω..αν και λέει οτι βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο.Μπορειται να μου πείτε τι παιζει με το demo που διάβασα στο forum?

Δημοσ.

Παιδία η διαθεσιμότητα πορτών πρέπει να είναι λίγο ανακριβής ή κάτι πάει στραβά κάπου.

Πριν την 1/6/2006 πήγαινα στη σελίδα oteshop για να ελέγξω διαθεσιμότητα και έλεγε δεν υπάρχουν πόρτες. Πήρα τηλέφωνο στο adsl OTE και μου είπαν ότι υπήρχαν 55 πόρτες.

Τώρα πηγαίνω στην ίδια σελίδα και δεν λέει κάποιο πρόβλημα, ενώ τηλέφωνο στο adsl OTE και μου λένε δεν υπάρχουν πόρτες και πρέπει να περιμένω.

Τι λέτε; Τόσο ανακρίβεια η σελίδα του ΟΤΕ με το τηλέφωνο;

ΒΒ

Δημοσ.
Παιδία η διαθεσιμότητα πορτών πρέπει να είναι λίγο ανακριβής ή κάτι πάει στραβά κάπου.

Πριν την 1/6/2006 πήγαινα στη σελίδα oteshop για να ελέγξω διαθεσιμότητα και έλεγε δεν υπάρχουν πόρτες. Πήρα τηλέφωνο στο adsl OTE και μου είπαν ότι υπήρχαν 55 πόρτες.

Τώρα πηγαίνω στην ίδια σελίδα και δεν λέει κάποιο πρόβλημα' date=' ενώ τηλέφωνο στο adsl OTE και μου λένε δεν υπάρχουν πόρτες και πρέπει να περιμένω.

Τι λέτε; Τόσο ανακρίβεια η σελίδα του ΟΤΕ με το τηλέφωνο;

ΒΒ[/quote']

Δεν ξέρουν τι τους γίνεται μάλλον....:mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

to tilefono tis forthnet pleon den exypiretei kanenan. exoun afisei mynima oti den mporoun na dextoun alles kliseis kai oti 8a tis paroun oles tis aitiseis. foberi exypiretisi :)

Δημοσ.
to tilefono tis forthnet pleon den exypiretei kanenan. exoun afisei mynima oti den mporoun na dextoun alles kliseis kai oti 8a tis paroun oles tis aitiseis. foberi exypiretisi :)

Κάποια στιγμή θα τους πιάσεις αλλά δεν έχει νόημα.

Θα σου πουν να κοιτάς το http://www.forthnet.gr/templates/ADSLstatus.aspx?c=10007803

μέχρι το τέλος της εβδομάδας και αν δεν γίνει κάτι τότε να πάρεις τηλέφωνο γιατί κάποιες αιτήσεις μπορεί να έχουν χαθεί.:confused:

Αυτά είπαν σε φίλο που ακόμα περιμένει :evil:

Δημοσ.

2 Ιουνίου τους παρέδωσα την αίτηση αυτοπροσώπως και 9 Ιουνίου βράδι ήρθαν οι κωδικοί.

Τρελλό surfing!

Δημοσ.

Και εγω τις εχω στειλη μεσω yahoo πριν μια βδομαδα και ακομα τζιφος. Για να δουμε τι θα γινει, αλλα μου φαινετε οτι τα email τα αφησαν για το τελος και ασχωληθηκαν με τα fax πρωτα.

Δημοσ.

15/06/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ

13/06/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ

11/06/2006 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

11/06/2006 Καταχώρηση στο σύστημα του ΟΤΕ

09/06/2006 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από FORTHnet

Tην άλλη βδομάδα τα ευχάριστα μάλλον ή λέτε αύριο?

Πάντως είμαι τυχερός,μόλισ προχτέσ ανοίχτηκαν πόρτες στην περιοχή μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...