Προς το περιεχόμενο

512kbps με 10 euro μόνο την 1η Ιουνίου

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eτσι φαίνεται. Οχι ότι με νοιάζει και πολύ δηλαδή, αφού μέσα στο Σαβ/κο θα πάω Θεσ/νίκη (όπου είναι και η γραμμή)... :P

• Απαντ. 982
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλα ειναι τρελη αυτη στην 4νετ, εχω κανει αιτηση μεσω της σελιδας, τους εστειλα τον λογ. και την αποδηξη μεσα στην βδομαδα και τους ρωτησα τελος αν τα εχουν παρει και ολα οκ. Μου απαντησαν οτι τα πηραν και οτι να τους στειλω και την αιτηση. Την τεταρτη εστειλα και αυτην αλλα ακομα τιποτα. Λετε να μου παιξουν καμια που...α για τη προσφορα;;

Δημοσ.

Γιατί το παίρνω απόφαση σιγά σιγά ότι ADSL εδώ στην επαρχία θα δούμε σε πολύ καιρό από τώρα έστω και αν παρέλαβε την αίτηση η Forthnet ?

Αφού συνεχώς δεν έχουν πόρτεσ.Πώσ μπορεί να αλλάξει αυτό?

Δημοσ.

2001? Πλάκα κάνω...

Κι εγώ σε λίστα αναμονής είμαι από την 1/6 για Δάφνη Αττικής και ακόμα ο ΟΤΕ παραλαμβάνει την αίτηση μου...

Δημοσ.

telika to demo doulevei. synexeia omos aposyndeetai kai ksanasyndeetai otan katebazo (to lampaki "internet" oxi to "DSL" sto linksys). elpizo na einai logo tou demo kai oxi geniko provlhma tou router h ths forthnet

Δημοσ.

paidia ego estila ta xartia mou me fax stis 5-6 kai mexri simera sto site tis forthnet mou lei "Δεν υπάρχει πληροφορία για τον αριθμό"....ti ginete?to parakseno ine oti otan ta estila mou stilane kai apadisi oti ta pirane kai tous pira kai tilefono kai mou to diapistosane...

Δημοσ.
paidia ego estila ta xartia mou me fax stis 5-6 kai mexri simera sto site tis forthnet mou lei "Δεν υπάρχει πληροφορία για τον αριθμό"....ti ginete?to parakseno ine oti otan ta estila mou stilane kai apadisi oti ta pirane kai tous pira kai tilefono kai mou to diapistosane...

Εμενα εκαναν 7 μερες μεχρι να τα παραλαβουν.

Μεσα στην παρουσα εβδομάδα θα δεις καποια κινηση οπωσδήποτε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...