agoraki_23 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 DrFreeman οι 720 θέσεις PSTN είναι για Καβάλα?Γιατί από όσο ξέρω η Ξάνθη που είμαι παίρνει πόρτες από τα κεντρικά που βρίσκονται στη Καβάλα. Λες να είμαι τυχερός και να πάρω καμιά πορτίτσα?
kallair Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 ki emena mou dextikan tis aitiseis. tou kolitou mou tin dextikan xthes k tin dikia mou simera. apo portes perioxi peiraia pos paei? koitaksa gia pstn k eida oti den iparxoun portes. kathe poso vazoun? as einai kala to meso pou exoume ston ote. douleuei pano stis energopoiiseis adsl k logika an tou zitisoume, mporei na mas vrei kamia porta eleutheri!
k_dvr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 OK ενεργοποιήθηκε η DSL μου σήμερα το απόγευμα )))))
DrFreeman Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 DrFreeman οι 720 θέσεις PSTN είναι για Καβάλα?Γιατί από όσο ξέρω η Ξάνθη που είμαι παίρνει πόρτες από τα κεντρικά που βρίσκονται στη Καβάλα.Λες να είμαι τυχερός και να πάρω καμιά πορτίτσα? Οχι είναι για Θεσ/νίκη, DSLam ΡΟΣΤΑΝ.
Christos19 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Αριθμός πρωτοκόλλου FORTHnet: 08/06/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ 05/06/2006 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ 05/06/2006 Καταχώρηση στο σύστημα του ΟΤΕ 02/06/2006 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από FORTHnet Αuti i nixta menei?
DrFreeman Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Αριθμός πρωτοκόλλου FORTHnet: 08/06/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ 05/06/2006 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ 05/06/2006 Καταχώρηση στο σύστημα του ΟΤΕ 02/06/2006 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από FORTHnet Αuti i nixta menei? Αν είσαι τυχερός ναι! Παίζει όμως να περιμένεις και το Σαβ/κο. Ολα τα περιμένουμε.
DrFreeman Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Παιδιά αυτή η προσφορά δεν ισχύει πια ε???:( Τώρα πια όχι, γιατί ακόμη κι αν είχες την απαραίτητη απόδειξη ότι αγόρασες 1/6/06, είναι πλέον 9/6 (περασμένα μεσάνυχτα γαρ) και το περιθώριο για να σταλούν αιτήση και δικαιολογητικά ήταν 8/6. Ηταν πραγματικά ΠΟΛΥ καλή προσφορά, πιστεύω πως σύντομα θα παρουσιάστούν κι άλλες τέτοιες από άλλες εταιρίες.
nontasg Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Τώρα πια όχι' date=' γιατί ακόμη κι αν είχες την απαραίτητη απόδειξη ότι αγόρασες 1/6/06, είναι πλέον 9/6 (περασμένα μεσάνυχτα γαρ) και το περιθώριο για να σταλούν αιτήση και δικαιολογητικά ήταν 8/6. Ηταν πραγματικά ΠΟΛΥ καλή προσφορά, πιστεύω πως σύντομα θα παρουσιάστούν κι άλλες τέτοιες από άλλες εταιρίες.[/quote'] Μακάρι...Η netkey της forthnet λέει τίποτα??Αξίζει να δώσεις λεφτά για DSL με αυτό τον τρόπο??
DrFreeman Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Μακάρι...Η netkey της forthnet λέει τίποτα??Αξίζει να δώσεις λεφτά για DSL με αυτό τον τρόπο?? Bασικά είναι κατα τη γνώμη μου θέμα χρήσης. Ο λόγος να βάλεις DSL αυτομάτως ακυρώνεται αν του βάλεις χρονικό περιορισμό. Το βασικό πλεονέκτημα του DSL δεν είναι μόνο η ταχύτητα αλλά το flat-rate (ελλειψη χρονοχρέωσης). Με τη netkey των ?10 π.χ θα έχεις 50 ώρες σύνδεσης. Για μένα αυτό ας πούμε δεν είναι αρκετό. Στην pstn μου 'ρχεται κουτί, για DSL, ε δεν κάνει....
Gantalf_4 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 08/06/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ 05/06/2006 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ 05/06/2006 Καταχώρηση στο σύστημα του ΟΤΕ 02/06/2006 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από FORTHnet Καλα παω; 2η Adsl απο την Forthnet, σε 2 διαφορετικες πολεις και ολα οκ. Οποιος θελει ενα κοκκαλακι νυχτεριδας να μου στειλει pm...
vagos789 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 "09/06/2006 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από FORTHnet" Χρειάστηκε μια εβδομάδα για να γίνει το πρώτο βήμα,πάλι καλά.
nontasg Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Bασικά είναι κατα τη γνώμη μου θέμα χρήσης. Ο λόγος να βάλεις DSL αυτομάτως ακυρώνεται αν του βάλεις χρονικό περιορισμό. Το βασικό πλεονέκτημα του DSL δεν είναι μόνο η ταχύτητα αλλά το flat-rate (ελλειψη χρονοχρέωσης). Με τη netkey των ?10 π.χ θα έχεις 50 ώρες σύνδεσης. Για μένα αυτό ας πούμε δεν είναι αρκετό. Στην pstn μου 'ρχεται κουτί' date=' για DSL, ε δεν κάνει....[/quote'] Ε ναι δε λέει...καλύτερα να έχεις μια flat-rate ADSL και ας είναι κάπως αργή μερικές φορές,παρά μια γρήγορη με χρονοχρέωση...Θα πάρω τη forthnet να μου δώσουν κανα demo να δω τι παίζει από ταχύτητες.Πόσο διαρκεί το demo,καμμιά βδομάδα??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.