Προς το περιεχόμενο

512kbps με 10 euro μόνο την 1η Ιουνίου

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 982
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μια ερωτηση: εδωσα τα δικαιολογητικα hand to hand αλλα ξεχασα να κρατησω τους αριθμους των αιτησεων...

Υπαρχει κανας τροπος να μαθω και γω τι παιζει με την αιτηση μου αν δεν εχω τους αριθμους των αιτησεων???

Δημοσ.
ΓΙΑ ΜΙΣΟ...δηλαδή έχεις κανονικά ενεργοποιημένη τη γραμμή;;;;

ΤΟ πρωί επικοινώνησα και ζήτησα username kai password και μου είπαν ότι απο το απόγευμα θα είμαι οκ!!!!!

Λέτε να παίξω και τζόκερ;

Δημοσ.
μια ερωτηση: εδωσα τα δικαιολογητικα hand to hand αλλα ξεχασα να κρατησω τους αριθμους των αιτησεων...

Υπαρχει κανας τροπος να μαθω και γω τι παιζει με την αιτηση μου αν δεν εχω τους αριθμους των αιτησεων???

den krathses to kitrino antigrafo?

h de sto dwsane?

tote kane elegxo me to thlefwno sou spo to site toys

Δημοσ.

Δε μου δωσανε κιτρινο αντιγραφο....Νομιζω οτι αυτοι κρατανε το κιτρινο αντιγραφο.Το λευκο το στελνουν οτε και το κιτρινο το κρατανε....

Μηπως την εκανα την μ*****κια μου???

Δημοσ.
ΤΟ πρωί επικοινώνησα και ζήτησα username kai password και μου είπαν ότι απο το απόγευμα θα είμαι οκ!!!!!

Λέτε να παίξω και τζόκερ;

Σε ποιο τηλέφωνο πήρες? Στο help desk?

Δημοσ.
Hello again guys' date='

Ta xartia ta eixa steilei apo 2/6 alla sto http://www.forthnet.gr/adslstatus mou vgazei afto to mynhma synexws "01/11/2005,Δεν έχουμε στοιχεία για τον ζητούμενο αριθμό".

Tou exw steilei kai e-mail gia na enhmerwsoun an yparxei problem alla den pira apantisi.

Na arxisw na anyshxw?? :-?[/quote']

Akrivos to idio ki ego!

Δημοσ.

Μίλησα με 134 (ΟΤΕ) και μου λένε πως υπάρχουν 712 over PSTN πόρτες διαθέσιμες στην περιοχή μου, ότι για τη δική μου σύνδεση έχει ήδη δεσμευτεί μία και πως η σύνδεση μου ολοκληρώνεται όπου να 'ναι (2-3 μέρες)...δεν ξέρετε τι βάρος έφυγε από πάνω μου!

Απ' ότι καταλαβαίνω μέχρι Δευτέρα - Τρίτη θα έχω γραμμή.

Δημοσ.
Akrivos to idio ki ego!

Ότι κι αν πούμε εδώ θα είναι lucky guess. Μόνο η FORTHnet ξέρει (; ) και μπορεί να σας πει. Αντε να επικοινωσνήσεις μαζί τους όμως...

Δημοσ.

Pira kai egw sto 134 kai me ksenerwse gera :evil:

Mou leei oti dne yparxoun diathesimes portes.

Tin rwthsa pote peripou tha yparksoun...

Kai mou leei, mporei na kanoun mia vdomada, isws ena mina, isws kai parapanw :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Τον πΟΤΕ μου μέσα !!!

Δημοσ.

Loipon molis milisa me forthnet.Mou eipan pos epeidi o ogkos ton aitiseon itan polu megalos den exei kataxorithei kai pos an mexri teli tis allis evdomadas den kataxorithei na tin ksanasteilo kai pos den tha xaso tin prosfora!Telika einai thema tixis pote tha kataxorithei i aitisi

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...