Προς το περιεχόμενο

512kbps με 10 euro μόνο την 1η Ιουνίου

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αριθμός πρωτοκόλλου FORTHnet:

05/06/2006 Καθυστέρηση λόγω μη διαθεσιμότητας πόρτας στο δίκτυο του ΟΤΕ

02/06/2006 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

02/06/2006 Καταχώρηση στο σύστημα του ΟΤΕ

01/06/2006 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από FORTHnet

• Απαντ. 982
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδια πρεπει να ξεμλοκαρε το email τους, το εστειλα μεσω yahoo και δε μου ηρθε το κλασικο μυνημα οτι δεν πηγε.

Δημοσ.
Θα υπαρξει καθυστερηση,αυτο ειναι σιγουρο,εγω δεν περιμενω να δω τιποτα τον Ιούνιο...

Πρόκειται καθαρά για το πότε θα καταφέρει να στείλει η FORTHnet τις αιτήσεις στον ΟΤΕ. Μετά είναι θέμα 5-10 ημερών (ΑΝ υπάρχουν διαθέσιμες πόρτες).

Αν κρίνω από το ότι για όσους έκαναν την αίτηση Πέμπτη - Παρασκευή έχουν ήδη προωθήσει στον ΟΤΕ τις αιτήσεις ίσως μέχρι το τέλος της βδομάδας να έχει γίνει το ίδιο για την πλειονότητα των ~6000 αιτήσεων. Τη δική μου την καταχώρησαν σήμερα το μεσημέρι και περιμένω λογικά αύριο-μεθαύριο να σταλεί στον ΟΤΕ.

Ευελπιστώ κατά τις 20/6 να έχω τη γραμμή (αν δε γίνει καμια στραβή με τις πόρτες - χτύπα ξύλο...).

Δημοσ.

Παντως ετσι επειδη θελω να το αναφερω αυτο,πριν κανα χρονο πηρα connx και εκανα τις απαραιτητες διαδικασιες για την ενεργοποιηση adsl γραμμης στο μαγαζι μου.Ο υπαλληλος του οτε μου ειπε:Σημερα το μεσημερι,το αργοτερο αυριο το πρωι θα εχετε ενεργοποιημενη adsl γραμμη...Οντως παιδια το επομενο πρωι ειχα adsl....Μονο σε εμενα συνεβη αυτο???Δε μπορει...

Δημοσ.

Παντως παιδιά εγώ έκανα σύνδεση otenet την πέμπτη 25 Μάη και ενώ το modem δείχνει εδώ και 3 μέρες (από την Κυριακή ενεργό) ότι συνδέθηκε στην otenet μου λένε συνέχεια πως περιμένουν ενημέρωση από τον ΟΤΕ.

Μου τη βαράει να έχω ενεργό το modem και να μπαίνω με dial up :(

Δημοσ.

Εγω ειδα κι επαθα με τα φαξ και τα email και την πηγα απο κει τωρα

Λεγανε οτι εχουν παει οι αιτησεις αλλα προωθηθηκαν σε λαθος τμηματα και θα βρεθουν εστω και μετα τις 8/6

Οσον αφορα τις πορτες τι παιζει ?

πως μπορουμε να μαθουμε τι γινεται?

Δημοσ.
Παντως παιδιά εγώ έκανα σύνδεση otenet την πέμπτη 25 Μάη και ενώ το modem δείχνει εδώ και 3 μέρες (από την Κυριακή ενεργό) ότι συνδέθηκε στην otenet μου λένε συνέχεια πως περιμένουν ενημέρωση από τον ΟΤΕ.

Μου τη βαράει να έχω ενεργό το modem και να μπαίνω με dial up :(

Μπορεις να παρεις και μια Demo συνδεση μεχρι να σου στειλουν τους κωδικους .Κανε ενα search εδω και θα βρεις πως

Δημοσ.
Εγω τα εστειλα Παρασκευη,δεν εχουν καταχωρησει τιποτα ακομα και δεν εχουν απαντησει στο e-mail μου

Παίζει και να μην έχουν τα έχουν λάβει...είσαι σίγουρος ότι το mail πήγε σωστά πριν ξεκινήσουν τα προβλήματα; Εγώ είχα αυτό το πρόβλημα και παιδευόμουν επι ένα διήμερο χωρίς αποτέλεσμα και τελικά από τύχη βρέθηκε ακρη την 3η μέρα...

Δημοσ.
Παίζει και να μην έχουν τα έχουν λάβει...είσαι σίγουρος ότι το mail πήγε σωστά πριν ξεκινήσουν τα προβλήματα; Εγώ είχα αυτό το πρόβλημα και παιδευόμουν επι ένα διήμερο χωρίς αποτέλεσμα και τελικά από τύχη βρέθηκε ακρη την 3η μέρα...

Τα εστειλα με φαξ.

Μεχρι και σημερα (Τεταρτη πια) ακομα τιποτα

Δημοσ.

Ρε παιδιά έχω μια απορία!!

Προχτες έστειλα με φάκελο 2 αιτήσεις (με ένα φάκελο 2 αιτήσεις σε 2 διαφορετικά τηλέφωνα) με courrier!

Σήμερα μπήκα στο status και τσέκαρα την πρώτη αίτηση. Η αίτηση προωθήθηκε στον ΟΤΕ κανονικά.

07/06/2006 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

06/06/2006 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από FORTHnet

Τσέκαρα όμως και τη δεύτερη αίτηση και μου γράφει:

"Δεν υπάρχει πληροφορία για τον αριθμό"

Πώς γίνεται αυτό?? Αφού και οι 2 αιτήσεις ήταν μέσα στο ίδιο φάκελο! Τι έγινε η δεύτερη? Μήπως θα πρέπει να ανησυχήσω??

Δημοσ.

Σήμερα στις 12~ πήγα στη forhnet (Ατθίδων) και έδωσα τα χαρτιά.

Μέσα σε 10' μαζί με την αναμονή,είχα φύγει.

Η υπάλληλος μου είπε ότι η αίτηση πρός τον πΟΤΕ προωθείται

απο τη forthnet μέσα σε 5-7 εργάσιμες,οπότε η ενεργοποίηση θα πάρει 20-30 μέρες.

Πολύ καλή εξυπηρέτηση παρόλαυτα.

Αναμένουμε...

Δημοσ.

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ 2007?

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΡΤΕΣ?

ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΤΗΣ FORTHNET ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝΕ?

ευχαριστούμε που επιλέξατε τη Forthnet και τις υπηρεσίες της.

Δυστυχώς, το συγκεκριμένο πρόβλημα τις έλλειψης θυρών αφορά καθαρά τον ΟΤΕ, ο οποίος

είναι και ο αποκλειστικός υπεύθυνος για την επίλυσή του. Δεν μας παρέχει καμία

ενημέρωση για ημερομηνίες αναβάθμισης των κέντρων DSlam ανά την επικράτεια. Θα

θέλαμε, ωστόσο, να σας διαβεβαιώσουμε ότι η Forthnet βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία

με το συγκεκριμένο οργανισμό και καταβάλλει από τη μεριά της κάθε δυνατή προσπάθεια

να συντομευτεί αυτό το "επώδυνο" διάστημα αναμονής των πελατών της.

ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...