Προς το περιεχόμενο

512kbps με 10 euro μόνο την 1η Ιουνίου

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 982
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εμενα η forthnet ειναι ενα στενο πανω απο το σπιτι μου.Ετσι χτες μολις τελειωσα τη δουλεια μου εφυγα σφαιρα για να δωσω hand to hand τα δικαιολογητικα.Εφτασα ομως 20:40 ...Αδικος κοπος λεω αλλα δε κανω μια προσπαθεια???Παω λοιπον και σπρωχνω πορτες και στις 2 εισοδους που εχουνε...Κλειστα.Κανω να φυγω και ενας security πεταγετε απο την εισοδο του parking τους και μου λεει:Παρακαλω? Κατι δικαιολογητικα ηρθα να δωσω αλλα εχουνε κλεισει ε? του απανταω... -Ελατε απο δω μου λεει δεχονται ακομα.Φυσικα ετρεξα.Με δεχτηκαν λοιπον μετα το περας του ωραριου τους..Απλα το κατεθεσα για να δειτε και ενα θετικο.Το αρνητικο της υποθεσης ειναι οτι ενω εχω open ports μου ειπανε οτι θα περιμενω στανταρ ενα μηνα...Και αυτο το δικαιολογησαν λεγωντας μου οτι δεχτηκανε κοντα στις 25.000 αιτησεις....

:? Σοβαρα ετσι σου ειπαν?

Εμενα το μονο που με νοιαζει ειναι να στειλουν την αιτηση στον οτε απο κει και περα ας τα αφησουν σε μενα......τους εχω ικανουν να μη την στελνουν..

Και πως εχουν 25.000 αιτησεις ?καλα καλα 8.000 δεν εδωσαν απο οτι ξερω...οτι να νε...το μετανοιωσα full....

Δημοσ.

'Ενθετο Οικονομία, Σελ. 26 Παρασκήνια

Σκοτωμός για χαμηλή ADSL

Ποίος είπε ότι η διείσδυση του Internet στην Ελλάδα δεν έχει σχέση με την (υψηλή) τιμή στην οποία διατίθεται η υπηρεσία; Η FORTHnet έβγαλε την περασμένη εβδομάδα μια προσφορά "κράχτη" (γρήγορο Ιντερνετ με 117 ευρώ για ένα χρόνο) που ίσχυε μόλις για μια ημέρα. Δέχτηκε περισσότερα από 25 χιλιάδες τηλεφωνήματα από υποψήφιους συνδρομητές.

Τελικά πρόσθετε πάνω από 6 χιλιάδες νέους συνδρομητές στο πελατολόγιό της.

Θ. Τσ.

Τα bold είναι του άρθρου

Μην λέμε και ότι θέλουμε

:)

Δημοσ.

Εγω απλα ειπα οτι μου αναφερανε...Εγραψα και οτι μπορει να ναι και φιδια αυτα που ειπανε για να δικαιολογησουν καθυστερησεις...Αν οντως ειναι μονο 6.000 καλυτερα για μας.Θα προχωρησουν πιο γρηγορα οι αιτησεις.

Αλλα επισης εισαι σιγουρος οτι η Ελευθεροτυπια εχει δικιο???

Δημοσ.

Κοίτα να δεις όρκο δεν παίρνω αλλά για να ξέρει και πόσοι ενδιαφέρθηκαν κανά δελτίο τύπου μου μυρίζει :)

Στο λέω για να έχεις λόγο όταν σου λένε περίμενε κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο 25 χιλιάδες νέοι συνδρομητές είναι αυτοί

Αν από την καλή σου την καρδιά στηρίζεσαι σε ότι σου λένε δεν βρίσκεις το δίκιο σου.

--Offtopic

Πολύ πρόσφατο παράδειγμα που το έζησα :twisted:

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=140356&highlight=%E5%EE%FE%E4%E9%EA%EF

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=141890&highlight=%E5%EE%FE%E4%E9%EA%EF

Εμένα προσωπικά μου άνοιξε τα μάτια και είδα ότι δεν είμαι μεμονωμένο περιστατικό για να μπορέσω να δείξω κατανόηση.Λάθη γίνονται να το δεχτώ, όχι όμως όταν επαναλαμβάνονται και δέχομαι τέτοια απάθεια από το προσωπικό ενώ μου παραδέχονται ότι έχουν πρόβλημα.

--Offtopic

Anyway στο θέμα μας σου λέω ότι όσα περισσότερα γνωρίζεις τόσο καλύτερα για σένα και για να επιλέξεις πως θα φερθείς

Δημοσ.

paketo

30/5 ipirxan adsl portes

5/6 giok!!!

tespa

apo ti stigmi pou i Forthnet stelnei tin aitisi ston OTE pws mporw na kserw ti ginetai.

iparxei kapoio tilefono tou OTE pou enimerwnwi gia to status twn aitisewn kai genika gia ti proodo?

Δημοσ.

όπως λέει και το link στην πρώτη σελίδα "STATUS ΑΙΤΗΣΗΣ ADSL

Δείτε την κατάσταση της αίτησής σας για ενεργοποίηση πρόσβασης ADSL"

Νομίζω ότι είναι ενημέρωση για την πορεία της αίτησης από την παραλαβή μέχρι την ενεργοποίηση

Δημοσ.

Νομίζω επίσης ότι η ημερομηνία που σου επιστρέφει

" Αριθμός πρωτοκόλλου FORTHnet:

xx/xx/xxxx Δεν έχουμε στοιχεία για τον ζητούμενο αριθμό"

είναι η ημερομηνία ενεργοποίησης οπότε ορθά δεν σου λέει κάτι άλλο μιας και η διαδικασία ολοκληρώθηκε :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...