gregkle7 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 εμαθα απο φιλο οτι εδωσαν 8000 Adsl in a box μ'αυτη την προσφορα!!
qspock Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 qspock pote peripou enimerosan tin selida me auta pou grafeis? meta apo poso kairo ap tin aitisi? Δε ξερω ποτε ανανεωσαν τη σελιδα με τα δεδομενα μου. Την πρωτη μερα παντως που εστειλα το fax δεν ειχαν πληροφοριες. Ισως την επομενη (Σαββατο), αλλα εγω μολις χτες (Δευτερα) ξαναελεγξα και με ειχαν περασμενο. Το κουφο ειναι οτι επειδη αρχικα τα ειχα στειλει και με email, σημερα μου ηρθαν απαντησεις οτι δέχτηκαν τα email μου, παροτι αρχικα ειχα delivery failure! Οποτε τωρα ειμαι καταχωρημενος δις με email και μια με fax... Ωραια τα καταφεραν Αυτη η τηλεφωνικη γραμμη τους παντως δε βγαινει ο,τι και να γινει. Απιστευτη ταλαιπωρια για κατι που επρεπε να εχουν φροντισει να γινεται απλα και ομορφα με μια φορμα. Κι οχι να βαριουνται για μια μερα να αλλαξουν τη σελιδα τους! Σε 1 μερα ζητηθηκαν οσες συνδρομες ζηουνται σε ενα εξαμηνο... Να χαιρονται το τμημα μαρκετινγκ που ...εχουν (?)
De@th L0rd Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 ..Αυτη η τηλεφωνικη γραμμη τους παντως δε βγαινει ο' date='τι και να γινει. ..[/quote'] Αυτό είναι σήμα κατατεθέν της Forthnet στην θεσσαλονίκη...Και χωρίς τις προσφορές έτσι είναι.Για μένα πλέον ούτε αυτή είνα σοβαρή εταιρία.Οτι να ναι κάνει ρε γαμώτι μου.Αυτή η κατασταση σαλόνικα είναι έτσι δύο χρόνια τώρα.Από την dial-up την θυμάμαι.
DrFreeman Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δε ξερω ποτε ανανεωσαν τη σελιδα με τα δεδομενα μου. Την πρωτη μερα παντως που εστειλα το fax δεν ειχαν πληροφοριες. Ισως την επομενη (Σαββατο)' date=' αλλα εγω μολις χτες (Δευτερα) ξαναελεγξα και με ειχαν περασμενο. Το κουφο ειναι οτι επειδη αρχικα τα ειχα στειλει και με email, σημερα μου ηρθαν απαντησεις οτι δέχτηκαν τα email μου, παροτι αρχικα ειχα delivery failure! Οποτε τωρα ειμαι καταχωρημενος δις με email και μια με fax... Ωραια τα καταφεραν Αυτη η τηλεφωνικη γραμμη τους παντως δε βγαινει ο,τι και να γινει. Απιστευτη ταλαιπωρια για κατι που επρεπε να εχουν φροντισει να γινεται απλα και ομορφα με μια φορμα. Κι οχι να βαριουνται για μια μερα να αλλαξουν τη σελιδα τους! Σε 1 μερα ζητηθηκαν οσες συνδρομες ζηουνται σε ενα εξαμηνο... Να χαιρονται το τμημα μαρκετινγκ που ...εχουν (?)[/quote'] Μα καλά, πρέπει να τα έχουν κάνει μαντάρα τα fax και τα mail που δέχθηκαν, άλλος γνωστός έστειλε Σάββατο και μέσω fax και e-mail κι ακόμη τίποτα...εν τω μεταξύ ούτε συζήτηση για τηλεφωνικό κέντρο έτσι;
CMOS_Z Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Eμενα παντως ακομα να μου πουν τπτ οτι τα πηρανε κτλ...οτι να νε....στο τηλ δε βγαινουν κλασικα......ας τολμισουν να μου πουν τπτ μονο οτι δεν πηγαν-αλλα μεθαυριο-και τα λεμε........
agoraki_23 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Μolis mou apantisan se email pou telika meta apo polles prospatheies pige telika sto mail tous This is a receipt for the mail you sent to <[email protected]> at 6/5/2006 10:44 AM This receipt verifies that the message has been displayed on the recipient's computer at 6/6/2006 12:24 PM Αra tha to diavasoun; yg: mipos xerei kapoios an yparxoun anoixtes portes sti xanthi;
panos_mp Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 εγω τα πηγα απο κει και ξεμπερδεψα..αλλα οσοι δεν ειναι αθηνα? αποτι ειδα δεν σκοτωνονται και στη δουλεια χαλαρα το πανε.. της ειπα οτι εκανα την αιτηση στο σιτε και μου λεει κιολας "γιατι δεν ηρθατε κατευθειαν εδω τωρα θα βρισκοθμε μισοσυμπληρωμενες τις αιτησεις και θα ψαχνομαστε και θα ταλαιπωρουμαστε ολοι και εμεις και εσεις" ???? αντε να της εξηγησεις μαλον δικια τους βλακεια ειναι που βαλανε οριο να τα παμε μεχρι τη πεμτη και δεν λειτουργει τπτ.. ασ λεγανε οτι θα παραταθει να μην ανχωνεται κ ο κοσμος.. γνωμη μου οσοι δεν ειναι κοντα ωστε να πανε με στα γραφεια καλυτερα να ξοδευτουν λιγα ευρω να το στειλουν με κουριερ για να μην κλαινε τα υπολυπα..
leomar_7 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Εμενα η forthnet ειναι ενα στενο πανω απο το σπιτι μου.Ετσι χτες μολις τελειωσα τη δουλεια μου εφυγα σφαιρα για να δωσω hand to hand τα δικαιολογητικα.Εφτασα ομως 20:40 ...Αδικος κοπος λεω αλλα δε κανω μια προσπαθεια???Παω λοιπον και σπρωχνω πορτες και στις 2 εισοδους που εχουνε...Κλειστα.Κανω να φυγω και ενας security πεταγετε απο την εισοδο του parking τους και μου λεει:Παρακαλω? Κατι δικαιολογητικα ηρθα να δωσω αλλα εχουνε κλεισει ε? του απανταω... -Ελατε απο δω μου λεει δεχονται ακομα.Φυσικα ετρεξα.Με δεχτηκαν λοιπον μετα το περας του ωραριου τους..Απλα το κατεθεσα για να δειτε και ενα θετικο.Το αρνητικο της υποθεσης ειναι οτι ενω εχω open ports μου ειπανε οτι θα περιμενω στανταρ ενα μηνα...Και αυτο το δικαιολογησαν λεγωντας μου οτι δεχτηκανε κοντα στις 25.000 αιτησεις....
kallair Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 simera piga k ego sta kentrika pou einai stin siggrou. tromeri douleia den exoun, alla sto tmima polisewn einai mono 1 atomo pou eksipiretei tis aitiseis adsl k ola ta alla. tora den ksero an exoun an asxolountai me tis online aitiseis alloi, pantos poli fortos ergasias gia 1 atomo. genika to tilefoniko kentro eixe parei fotia k tous lipithika en merei. logika etsi pou ta exoun kanei, tha parei anavli to pragma.
laantonios Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Αριθμός πρωτοκόλλου FORTHnet: 06/06/2006 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ 05/06/2006 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από FORTHnet αυτά... άντε να δούμε..
vpanos1 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Εμενα μετα απο πολλα mail που τους εστειλα μου απαντησαν οτι πηραν την αιτηση αλλα δεν τη στελνουν στον οτε γιατι το box ειναι για οσους δεν εχουν dsl ενω εγω εχω. το box το αγορασε ο αδερφος μου που δεν ειχε ποτε dsl. την αιτηση την εστειλα εγω με e-mail γιατι δεν ειχε internet.δηλαδη αυτοι κοιταξαν οτι το δικο μου e-mail ειναι απο συνδεση dsl και δεν κοιταξαν την αιτηση οτι ειναι αλλου. τι να πω ρε παιδια οι ανθρωποι τα χουν χασει τελειος.
leomar_7 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Εγω προτιμω να τα παρουν απο τα χερια μου....Δε ξερω που μπορει να τα δωσει ο καθε courrier και που μπορει να ξεπεσει η αιτηση μου...Τωρα για καποιον εκτος Αθηνων ενδεικνυται ο courrier.Αλλα οσοι ειναι Αθηνα καλυτερα να πανε οι ιδιοι απο εκει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.