lakaski Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Έστειλα με φαξ όσα ζητούν για την αίτηση σήμερα. Ωστόσο, θέλω να επιβεβαιώσω την ορθή παραλαβή των στοιχείων. Το τηλεφωνικό κέντρο τους τα έχει φτύσει τελείως κι έτσι προσπάθησα μέσω e-mail. Ωστόσο, μου ήρθε απάντηση: This is an automatically generated Delivery Status Notification. Delivery to the following recipients failed. [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] Οπότε τι κάνω; Ωραία υποδομή έχουν δημιουργήσει εκεί κάτω στη Forthnet... Για τα πανηγύρια είναι μου φαίνεται η εταιρεία που έφερε το internet στην Ελλάδα!!!
kakavia Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Σε εμένα έβγαλε fail σε κάποιους, αλλά η λίστα που γίνεται προώθηση αυτόματα είναι πολύ μεγάλη. Μου ήρθε και η απάντηση στο email μου: ----------------------------------------------------------------- Αγαπητέ κύριε *********, ευχαριστούμε που επιλέξατε τη Forthnet και τις υπηρεσίες της. Σας ενημερώνουμε πως λάβαμε την απόδειξη κατάθεσής σας και θα προωθηθεί στο αρμόδιο τμήμα. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνιση. Με εκτίμηση, Κασιδιάρη Κατερίνα -------------------------------------------------------------------------------- Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Γενική Διεύθυνση Υπηρεσιών Internet FORTHnet A.E. Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 801-100-8000 , 211-100-8000 Φαξ:211-9559399
IOCTL Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Ποιός έκανε ήδη την αίτηση να μου στείλει και μένα με ενα PM ενα copy της απόδειξης αγοράς για 1 Ιουνίου? Έκανα την βλακεία να αγοράσω το BOX στα ίδια λεφτά λίγες μέρες πρίν βγεί η προσφορά και τώρα χρειάζομαι μια απόδειξη για να έχω 12 μήνες αντί για 6 αφού ακόμη δεν τους έχω στείλει τίποτα να μου ενεργοποιήσουν. Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιος βοηθήσει...
adi32 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 εσας που σας το επιβεβαιωσαν στη σελιδα αυτη http://www.forthnet.gr/templates/adslstatus.aspx?c=10007803 σας λεει τι γινεται?
panos_mp Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 εμενα το μαιλ μου εστειλε faled μονο στους 6 στον 7μο δεν εστειλε τπτ. αυτο σημαινει οτι πηγε? χτες εστειλα(απο ενα γνωστο) κ με φαξ και λεει το χαρτακι οκ πηγε με το φαξ (δεν ξερω απο φαξ τπτ..) τουλαχιστον η αν τελειωσε το χαρτι τους ακυρο..
adi32 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 ta idia pali Το μήνυμά σας δεν έφτασε σε μερικούς ή σε όλους τους παραλήπτες στους οποίους απευθυνόταν. Αποστολή: 5/6/2006 3:08 μμ Δεν ήταν δυνατή η επαφή με τους παρακάτω παραλήπτες: Dimitropoulou Maria στις 5/6/2006 3:10 μμ Δεν ήταν δυνατή η παράδοση του μηνύματος επειδή το γραμματοκιβώτιο του παραλήπτη είναι πλήρες. <mstr01.forthnet.gr #5.2.2> Kastrinaki Antwnia στις 5/6/2006 3:10 μμ Δεν ήταν δυνατή η παράδοση του μηνύματος επειδή το γραμματοκιβώτιο του παραλήπτη είναι πλήρες. <mstr01.forthnet.gr #5.2.2> Kasidiari Katerina στις 5/6/2006 3:10 μμ Δεν ήταν δυνατή η παράδοση του μηνύματος επειδή το γραμματοκιβώτιο του παραλήπτη είναι πλήρες. <mstr01.forthnet.gr #5.2.2> Xaralampos Talaganis στις 5/6/2006 3:10 μμ Δεν ήταν δυνατή η παράδοση του μηνύματος επειδή το γραμματοκιβώτιο του παραλήπτη είναι πλήρες. <mstr01.forthnet.gr #5.2.2> [email protected] στις 5/6/2006 3:10 μμ Δεν ήταν δυνατή η παράδοση του μηνύματος επειδή το γραμματοκιβώτιο του παραλήπτη είναι πλήρες. <mstr01.forthnet.gr #5.2.2> [email protected] στις 5/6/2006 3:10 μμ Δεν ήταν δυνατή η παράδοση του μηνύματος επειδή το γραμματοκιβώτιο του παραλήπτη είναι πλήρες. <mstr01.forthnet.gr #5.2.2> Τουλαχιστον μια ανακοινωση στο site δεν μπορουν να βαλουν??????
kallair Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 @ioctl: adikos kopos. elegxoun ton aritho tis paragkelias ara eite ton diko sou eite tou paidiou pou tha sou dosei to fotoantigrafo ,den tha dextoun tin prosfora.
IOCTL Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 @ioctl: adikos kopos. elegxoun ton aritho tis paragkelias ara eite ton diko sou eite tou paidiou pou tha sou dosei to fotoantigrafo ,den tha dextoun tin prosfora. kallair kai go to skeftika auto...alla to 8eoro api8ano na tsekaroun OLA ta magazia na doun an antistoixei i apodeixi sto proion pou agorastike. Einai TRELA grafeiokratiko to 8ema kai 8a xasoun xiliades ores gia na to petyxoun auto. Kai pos 8a to kanoun auto? 8a exoun prosbasi stis baseis ton magazion?? DEN ginete. H mipos 8a pernoun tilefono to ka8e magazi me tin paragelia? xlomo to blepo kai auto. Alloste tin forthnet den tin polyendiaferei sto finale na psaxei tin apodeixi afou to paketo exei pliro8ei... giauto an kapoios exei apodeixi pou tin exei xrisimopoiisei idi as tin steilei kai apo do. den exo na xaso tipota.
vagos789 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Για να στη στειλει καποιος,πρεπει πρωτα να ξερει οτι μπηκε στην σειρα για ενεργοποίηση.Και ολα αυτα μεχρι τις 8/6.
kallair Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 dikio exei o vagos. etsi mpordelo pou exoun ginei ta pragmata ego toulaxiston an den akouso apo xeili ipeuthinou tis forthnet oti exei proxorisei i energopoiisi mou, den prokeitai na petakso i na afiso etsi ta pragmata.
Link Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 g@m$ to spiti tous g@m$ ! apo thn pempth prospathw na tous parw kai akouw thn gomena na leei 'parakalw kaleste argotera' . Aparadekth katastash gia ypotithete enan apo tous kalhterous ISP ths xwras. To mail pou tous stelnw mou erxete pisw me to idio mynhma, arage den to exoun lavei mono aftoi oi 4-5 pou anaferei sthn lista h h Forthent exei etsi kai alliws gia prwsopiko mono aftous tous 5 kai pali den exei lavei thn aithsh mou ? Epidei to fax mou den doulevei lew na tous ta steilw avrio me taxydromio... eleos pia !
qspock Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 εσας που σας το επιβεβαιωσαν στη σελιδα αυτη http://www.forthnet.gr/templates/adslstatus.aspx?c=10007803σας λεει τι γινεται? Ναι, βγαζει: Αριθμός πρωτοκόλλου FORTHnet: 05/06/2006 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ 02/06/2006 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από FORTHnet
kallair Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 qspock pote peripou enimerosan tin selida me auta pou grafeis? meta apo poso kairo ap tin aitisi?
acv1 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Μετά από όσα διάβασα εδώ... το έστειλα με courier για να είμαι σίγουρος. Ελπίζω να ανοίγουν την πόρτα της εταιρείας στον υπάλληλο της courier...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.