dimitris__ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Το συμπέρασμά μου είναι ότι όταν βάζεις μια τόσο μεγάλη προσφορά, πρέπει να έχεις και τα @@ να την υποστηρίξεις. Έτρεξε η μισή ελλάδα να βάλει internet με 10 ευρώ το μήνα (τελικά η υπανάπτυξη του internet στη χώρα μας οφείλεται μάλλον στην ακρίβεια απ' ότι φαίνεται) και έπαθε γενικό blackout η forthnet για 3 μέρες τώρα! Η ΞΕΦΤΙΛΑ! Ούτε από τηλέφωνο, ούτε απο fax, ούτε με e-mail, με τίποτα δεν τους βρίσκεις να κάνεις την αίτηση ενεργοποίησης. Κανονικά θα έπρεπε να κόψουν τη διαφήμιση από την τηλεόραση που παίζει κάθε μισή ώρα, να μην παίρνουν άλλη πελατεία, αφού δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν την υπάρχουσα.
overclocker Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Φαντάσου και να αρχίσουν να ενεργοποιούνται όλες αυτές οι γραμμές...με βλέπω να έχω το 1mbit (provider ForthNet) για e-mail και την ISDN για να κατεβάζω!
teneres Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Φαντάσου και να αρχίσουν να ενεργοποιούνται όλες αυτές οι γραμμές...με βλέπω να έχω το 1mbit (provider ForthNet) για e-mail και την ISDN για να κατεβάζω! παιζει πολυ σοβαρα αυτο φιλαρακι !!!!!! καλο το marketing της forthnet αλλα τωρα θα δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακκος της!!!!
DrFreeman Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 φαινεται οτι εγινε χαμος και γεμισαν τα email τωρα βγαζει αυτο Δεν ήταν δυνατή η επαφή με τους παρακάτω παραλήπτες: Kasidiari Katerina στις 3/6/2006 2:11 μμ Δεν ήταν δυνατή η παράδοση του μηνύματος επειδή το γραμματοκιβώτιο του παραλήπτη είναι πλήρες. <mstr01.forthnet.gr #5.2.2> [email protected] στις 3/6/2006 2:11 μμ Δεν ήταν δυνατή η παράδοση του μηνύματος επειδή το γραμματοκιβώτιο του παραλήπτη είναι πλήρες. <mstr01.forthnet.gr #5.2.2> Xaralampos Talaganis στις 3/6/2006 2:11 μμ Δεν ήταν δυνατή η παράδοση του μηνύματος επειδή το γραμματοκιβώτιο του παραλήπτη είναι πλήρες. <mstr01.forthnet.gr #5.2.2> [email protected] στις 3/6/2006 2:11 μμ Δεν ήταν δυνατή η παράδοση του μηνύματος επειδή το γραμματοκιβώτιο του παραλήπτη είναι πλήρες. <mstr01.forthnet.gr #5.2.2> Μα είναι απίστευτοι! Είναι δυνατόν να έχουν γεμίσει τα mailboxes τους και να μην κάνουν τίποτε; Πως θα παραλάβουν τις αιτήσεις των πελατών; Με το fax που "μιλάει" όλη τη μέρα; Η με τη χελώνα (ΕΛΤΑ);
kallair Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 ego pantos simera tha ksanaprospathiso na steilo tin energopoiisi me yahoo logariasmo gia na do an telka mou bgazei failure notification k se mena. den exo empistosini sto hotmail. k apo aurio an den katafero na paro tilefono, me vlepo na pigaino ekei na tous ta dwsw sto xeri.
CMOS_Z Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Mπα....με ολα το ιδιο λεει.Γενικο ειναι το προβλ. Με ελτα με βλεπω να τα στελνω...
kallair Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 telika mou ebgale failure!!! me vlepo aurio na pairno tous dromous gia na po stin forthnet.
adi32 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 οταν κανεις την ενεργοποιηση μεσω του site στελνει στο εμαιλ σου αυτο Για να προχωρήσουμε στην ενεργοποίηση της συνδρομής σας παρακαλούμε σημειώστε ότι θα πρέπει να μας στείλετε απαραίτητα αντίγραφο πρόσφατου λογαριασμού του ΟΤΕ για την τηλεφωνική σύνδεση στην οποία θα ενεργοποιηθεί η ADSL πρόσβαση μέσω email στο [email protected], ή fax στο 2119559399 ή ταχυδρομικά στην διεύθυνση Ατθίδων 4 - 17671 ΚΑΛΛΙΘΕΑ. το φαξ αυτο δουλευει κανονικα παντως και τα εστειλα εκει
kallair Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 tous pires tilefono k sou eipan oti ta exoun dextei ok? stin proigoumeni energopoiisi ta eixa steilei 3 fores ta xartia mexri telika na ta vroun k na mou poun oti einai ok i energopoiisi. den prokeitai na to afiso stin tixi.
adi32 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 οχι δεν εχω πιασει τηλεφωνο γιατι μιλαει συνεχεια αλλα εφοσον δεχτηκαν την αιτηση μεσω του site και εστειλαν επιβεβαιωση κατι ειναι κι αυτο
FrankGambale Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Xωρίς να θέλω να πω ότι δεν φταίει η 4νετ, είμαι πολύ σίγουρος ότι κάποιοι καραγκιόζηδες θα έστειλαν τον λογαριασμό σε bmp 3000:2000 ανάλυση και θα γέμισαν τα mailboxes....
CMOS_Z Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Aυτο δε δικαιολογει τπτ...αν και σιγουρα γι αυτο ειναι...
G_Zisis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Παιδιά ήταν σίγουρο ότι θα εμφανιστούν προβλήματα,με ports κτλ,αλλά αυτό με το mailbox δεν θα μου περνούσε ποτέ απ' το μυαλό.
DrFreeman Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Mπα....με ολα το ιδιο λεει.Γενικο ειναι το προβλ. Με ελτα με βλεπω να τα στελνω... Το θέμα είναι να τα έχουνέγκαιρα για τις 8/6 κι όχι κατα τον Ιούλιο...
DrFreeman Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 οταν κανεις την ενεργοποιηση μεσω του site στελνει στο εμαιλ σου αυτο Για να προχωρήσουμε στην ενεργοποίηση της συνδρομής σας παρακαλούμε σημειώστε ότι θα πρέπει να μας στείλετε απαραίτητα αντίγραφο πρόσφατου λογαριασμού του ΟΤΕ για την τηλεφωνική σύνδεση στην οποία θα ενεργοποιηθεί η ADSL πρόσβαση μέσω email στο [email protected]' date=' ή fax στο 2119559399 ή ταχυδρομικά στην διεύθυνση Ατθίδων 4 - 17671 ΚΑΛΛΙΘΕΑ. το φαξ αυτο δουλευει κανονικα παντως και τα εστειλα εκει[/quote'] Απορώ πως το πέτυχες να δουλεύει κανονικά...έχω κάνει αμέτρητες δοκιμές και μιλάει πάντα...μάλλον είχες αυτό που λένε την τύχη του Γκαστόνε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.