kallair Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 gia auto k ego tous esteila email gia na me enimerosoun an exoun parei to 2o email me ta dikaiologitika. to email me ta dikaiologitika gia tin 1 grammi mou esteilan email oti to exoun parei. tora gia na doume gia tin alli.
laantonios Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Πάντως λογικό είναι να τα έχουν χάσει οι τύποι. Και φυσικά να μη ξεχνούμε ότι την πληρώνει ο απλός Έλλην....
DrFreeman Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 gia auto k ego tous esteila email gia na me enimerosoun an exoun parei to 2o email me ta dikaiologitika. to email me ta dikaiologitika gia tin 1 grammi mou esteilan email oti to exoun parei. tora gia na doume gia tin alli. Mα το θέμα είναι πως ξέρω οτί δεν το πήραν αφού μου έρχεται μήνυμα αποτυχίας παράδοσης. Ξαναπροσπαθώ τώρα. Μα είναι δυνατόν; Το fax μιλάει συνεχώς, τα e-mail δε φτάνουν, η εξυπηρέτηση πελατών δε "μιλιέται" με τίποτα, εεεε παραπάει....
kallair Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 pou tous stelneis email? se poio email tous? esi me ti email tous ta stelneis?
DrFreeman Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 pou tous stelneis email? se poio email tous? esi me ti email tous ta stelneis? Στο [email protected] που αναφέρουν και στην αίτηση. Χρησιμοποιώ yahoo mail (gr). Λέω να δοκιμάσω το gmail τώρα. Εσύ τι λες; edit: Αποτυχία και με το gmail. Mα καλά, υπάρχει τρόπος να στείλουμε τα δικαιολογητικά τελικά;
adi32 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 δηλαδη μολις στειλεις και τα σκαναρισμενα σου ξανααπαντανε?
akismei Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 αγορασα την 1/6/06 το adsl in a box με σκοπο να χρησιμοποιησω την 12-μηνη προσφορα.Ωστοσο στην αιτηση που υπαρχεi στο κουτι δεν αναφερει πουθενα την 12-μηνη προσφορα , αλλα αντιθετα αναφερει 512k-2μηνες. τι ισχυει τελικα;τι θα πρεπει να τσεκαρω εγω; εχετε να προτεινεται κατι ή υπαρχει κανεις που να εχει μιλησει με φορθνετ και να εχει παρει απαντηση για το θεμα αυτο? υ.γ. :εδω και 2 μερες προσπαθω να βγαλω γραμμη στην φορθνετ αλλα ματαια.θα επρεπε να ειχαν προβλεψει τον πανικο που θα γινοταν....δεν δουλευουν ουτε τα email τους.......
DrFreeman Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 δηλαδη μολις στειλεις και τα σκαναρισμενα σου ξανααπαντανε? Είναι αυτόματο μήνυμα λάθους που σου λέει που προσπάθησε να σταλεί το μήνυμα, και ότι απέτυχε η παράδοση του.
DrFreeman Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 αγορασα την 1/6/06 το adsl in a box με σκοπο να χρησιμοποιησω την 12-μηνη προσφορα.Ωστοσο στην αιτηση που υπαρχεi στο κουτι δεν αναφερει πουθενα την 12-μηνη προσφορα ' date=' αλλα αντιθετα αναφερει 512k-2μηνες.τι ισχυει τελικα;τι θα πρεπει να τσεκαρω εγω; εχετε να προτεινεται κατι ή υπαρχει κανεις που να εχει μιλησει με φορθνετ και να εχει παρει απαντηση για το θεμα αυτο? υ.γ. :εδω και 2 μερες προσπαθω να βγαλω γραμμη στην φορθνετ αλλα ματαια.θα επρεπε να ειχαν προβλεψει τον πανικο που θα γινοταν....δεν δουλευουν ουτε τα email τους.......[/quote'] Μην ανησυχείς, αφού θα στείλεις και την απόδειξη πως αγόρασες 1/6/06 θα πάρεις τους 12 μήνες της προσφορά. Την ίδια αίτηση έχει και σε μένα, το έχω τσεκάρει. PS: Tίποτα δε δουλεύει στη FORTHnet από χθες. Είναι σαν να έπαθαν γενικό black out...
akismei Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Μην ανησυχείς' date=' αφού θα στείλεις και την απόδειξη πως αγόρασες 1/6/06 θα πάρεις τους 12 μήνες της προσφορά. Την ίδια αίτηση έχει και σε μένα, το έχω τσεκάρει. PS: Tίποτα δε δουλεύει στη FORTHnet από χθες. Είναι σαν να έπαθαν γενικό black out...[/quote'] οποτε να τικαρω την επιλογη 512Κ- 2 μηνες? σε ρωταω γιατι χθες καταφερα και εβγαλα αργα το βραδυ την τεχνικη υποστηριξη και οταν τους εκανα την ιδια ερωτηση δεν μπορουσαν να μου απαντησουν υπευθυνα και μου ειπαν να παρω σημερα στο 801-100-8000 αλλα βεβαια σημερα δεν δουλευει παλι τιποτα......
italos69 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δεν κατάλαβα τίποτα! (ή μήπως κατάλαβα πολλά και μπερδεύτηκα. Πάντως το αγόρασα το πακέτο και περιμένω την απενεργεποίηση της dsl γραμμής μιας και έληξε στις 23/5 και η otenet έστειλε αίτημα στον π-ΟΤΕ στις 28/5, ο π-ΟΤΕ δεν το έχει παραλάβει ακόμη και τελικά μάλλον θα χάσω το 12μηνο, εκτός αν η 8/6 είναι η τελευταία ημέρα αποστολής της αίτησης και των δικαιολογητικών (όπως πιστεύω) και όχι η τελευταία ημέρα ενεργοποίησης. Τελικά αγόρασα ένα προϊόν που δεν ξέρω αν αυτά που λέει τα προσφέρει και εναποθέτω τις ελπίδες μου στον π-ΟΤΕ και στη 4net για να δω αν αυτό που αγόρασα είναι αυτό που αγόρασα ή κάτι άλλο!!!! ΜΥΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!! Περαστικά μου (μας).
DrFreeman Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 οποτε να τικαρω την επιλογη 512Κ- 2 μηνες?σε ρωταω γιατι χθες καταφερα και εβγαλα αργα το βραδυ την τεχνικη υποστηριξη και οταν τους εκανα την ιδια ερωτηση δεν μπορουσαν να μου απαντησουν υπευθυνα και μου ειπαν να παρω σημερα στο 801-100-8000 αλλα βεβαια σημερα δεν δουλευει παλι τιποτα...... Αν σε κάνει να νιώθεις πιο ασφαλής, σβήσε με στυλο τους 2 μήνες και γράψε απο δίπλα 12 Μήνες. Ούτως ή άλλως αφού θα στείλεις την απόδειξη αγοράς θα φανεί ότι είναι για την προσφορά και θα ενεργοποιηθούν οι 12 μήνε είτε κάνεις αυτό που σου λέω είτε όχι. Απλώς να είσαι σίγουρος ότι τσέκαρες το 512 κι όχι το 384.
myst77 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 εκτός αν η 8/6 είναι η τελευταία ημέρα αποστολής της αίτησης και των δικαιολογητικών (όπως πιστεύω) και όχι η τελευταία ημέρα ενεργοποίησης. επειδη δουλευω σε εταιρια που πουλαει τα πακετα της forthnet και μιλησα και με διοκ τους πωλητη που εκανε ενημερωση μονο γι'αυτο το θεμα να ξερεις πως μεχρι τις 8/6 πρέπει να στείλεις τα δικαιολογητικά. Αυτό φτάνει
adi32 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 φαινεται οτι εγινε χαμος και γεμισαν τα email τωρα βγαζει αυτο Δεν ήταν δυνατή η επαφή με τους παρακάτω παραλήπτες: Kasidiari Katerina στις 3/6/2006 2:11 μμ Δεν ήταν δυνατή η παράδοση του μηνύματος επειδή το γραμματοκιβώτιο του παραλήπτη είναι πλήρες. <mstr01.forthnet.gr #5.2.2> [email protected] στις 3/6/2006 2:11 μμ Δεν ήταν δυνατή η παράδοση του μηνύματος επειδή το γραμματοκιβώτιο του παραλήπτη είναι πλήρες. <mstr01.forthnet.gr #5.2.2> Xaralampos Talaganis στις 3/6/2006 2:11 μμ Δεν ήταν δυνατή η παράδοση του μηνύματος επειδή το γραμματοκιβώτιο του παραλήπτη είναι πλήρες. <mstr01.forthnet.gr #5.2.2> [email protected] στις 3/6/2006 2:11 μμ Δεν ήταν δυνατή η παράδοση του μηνύματος επειδή το γραμματοκιβώτιο του παραλήπτη είναι πλήρες. <mstr01.forthnet.gr #5.2.2>
overclocker Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Αν η εταιρία που "έφερε" το Internet στην Ελλάδα δίνει τόσο πολύ χώρο στους υπαλλήλους της για το mailbox τους τότε ας δίνανε κανένα e-mail του Yahoo που έχει 1GB mailbox...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.