kakavia Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Για την αίτηση στο site δεν το γράφει πουθενά ως προαπαιτούμενο. Ακόμα, φίλος που έκανε παλαιότερα αίτηση δεν χρησιμοποίησε το site και όλα είναι μια χαρά. Υπομονή, είμαστε πάρα πολλοί.
vagos789 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Η αιτηση στο site εχει ακριβως ιδιο τιτλο με το χαρτι μεσα στο κουτι,αρα ειναι ενα και το αυτο. Παντως καλο ειναι να αποφυγετε ταχυδρομειο,δεν νομιζω η forthnet να κατσει να παιξει παιχνιδακια με σφραγιδες ταχυδρομειου και ωρες παραλαβης αλλα φυλαγε τα ρουχα σου,για να εχεις τα μισα! Το τηλεφωνικο κεντρο της ειναι απλως απρόσιτο πια,ισως απο αυριο να ηρεμησουν λιγο τα πραγματα....
GeorgT. Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Ευτυχος παιδια που ειμαστε ολοι μαζι και οτι και να γινει κατι θα κανουμε, αλλα πρεπει να το παμε χαλαρα μην μας φανε στη στροφη οι 4νεταδες. Φανταζεσται να εχουν προβλημα με τις αιτησεις μεχρη της 8/6 και να μας πουν μετα, παιδια τελειωσε η προσφορα, οεο
panos_mp Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 entajei tha ta kano kai go me e-mail alla telika na energopoihso thn 512? h paizei kamia blakeia kai na tsekaro thn 384 naxo to kefali moy hsuxo exei rvthsei kaneis giati ego apokleietai na piaso gramh. me thn 512 uparxei kana parathuraki h ola ok? to kouti mou grafei mono gia thn 384. 512 den leei poythena
Narayan Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Αν ενδιαφέρεται κάποιος για πακέτο In-A-Box αγορασμένο χθες ας κοιτάξει εδώ μήπως τον ενδιαφέρει. (Σόρρυ για το o/t)
kallair Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 exo steilei 2 aitiseis k mu exoun steilei apantisi oti exoun dextei ta xartia mono tis mias mexri tora. tous ksanaesteila email gia na doun gia tin 2i aitisi energopoiisis. pantos k oi 2 sto site tous otan pao na do se ti simeio vriskontai oi energopoiiseis mou grafei oti "Δεν υπάρχει πληροφορία για τον αριθμό". tha perimenw mexri aurio na mou apantisoun k an do oti den ginetai tipota, tha tous paro tilefono gia na exo to kefali mou isixo. se esas, sas exei emfanisei an exei proxorisei i energopoiisi?
adi32 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 και μενα το ιδιο μου γραφει "Δεν υπάρχει πληροφορία για τον αριθμό". τι εννοεις οτι εστειλαν απαντηση οτι δεχτηκαν τα χαρτια? εμενα μου εστειλαν κατευθειαν απαντηση οταν εκανα την αιτηση απο το site και μου ελεγαν να στειλω me email και το λογαριαμο του οτε απο κει και περα τιποτα αλλο
boutsak Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Λοιπόν παίδες εγώ είδα και απόειδα με τις αιτήσεις και πήγα τελικά στα γραφεία της Forthnet εδώ στο Ηράκλειο να τις δώσω. Εκεί μου λυθήκαν κάμποσες απορείες σχετικά με την προσφορά. Ειδικότερα για το θέμα της επιλογής της ταχύτητας, τον ρώτησα τι νόημα έχει, και ο άνθρωπος εκεί μου είπε ότι έχει σχέση με τη μετέπειτα ανανέωση που μπορεί να γίνει (αλλάζουν οι τιμές κλπ) Το κορυφαίο πάντως από όλη τη συζήτηση ήταν: -Λογικά μετά από 12 εργάσιμες θα ενεργοποιηθεί, έτσι δεν είναι? -Ε...όχι ακριβώς.. -Δηλαδή? Στο site έτσι αναφέρεται -Ναι αλλά δεν έχει διαθέσιμες πόρτες προς το παρόν -Μα πως? Αφού πήρα τηλ τον ΟΤΕ εχθές και μου είπε ότι υπάρχουν διαθέσιμες πόρτες στην περιοχή μου -Ναι, αλλά αύριο δεν θα έχει! Γαμάτο έτσι?
DrFreeman Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Λοιπόν παίδες εγώ είδα και απόειδα με τις αιτήσεις και πήγα τελικά στα γραφεία της Forthnet εδώ στο Ηράκλειο να τις δώσω. Εκεί μου λυθήκαν κάμποσες απορείες σχετικά με την προσφορά. Ειδικότερα για το θέμα της επιλογής της ταχύτητας' date=' τον ρώτησα τι νόημα έχει, και ο άνθρωπος εκεί μου είπε ότι έχει σχέση με τη μετέπειτα ανανέωση που μπορεί να γίνει (αλλάζουν οι τιμές κλπ) Το κορυφαίο πάντως από όλη τη συζήτηση ήταν: -Λογικά μετά από 12 εργάσιμες θα ενεργοποιηθεί, έτσι δεν είναι? -Ε...όχι ακριβώς.. -Δηλαδή? Στο site έτσι αναφέρεται -Ναι αλλά δεν έχει διαθέσιμες πόρτες προς το παρόν -Μα πως? Αφού πήρα τηλ τον ΟΤΕ εχθές και μου είπε ότι υπάρχουν διαθέσιμες πόρτες στην περιοχή μου -Ναι, αλλά αύριο δεν θα έχει! Γαμάτο έτσι?[/quote'] Mάλλον σας έχουν βάλει λίγες πόρτες...κάτι θα ξέρει ο τύπος για να το λέει.
k_dvr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Πάντος σεπόλια που πήρα τον ΟΤΕ μου είπαν πως έχει 850 πόρτες ανοιχτές ακόμη
manitaroulis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Egw ekana kati kalutero, piga kai edwsa tis aitiseis idoxeira Athidwn 17 sti syggrou kai ksemperdepsa!
DrFreeman Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Ρε παιδιά τι γίνεται με αυτά τα notification failure; Εχω προσπαθήσει 6 φορές από το πρωί μέχρι τώρα σε διάφορες ώρες να στείλω με mail τα δικαιολογητικά και όλο η ίδια ιστορία...κανένας που να έχει (είχε) το ίδιο πρόβλημα;
laantonios Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Θα μείνουμε με το πακέτο στο χέρι...όλο το καλοκαίρι; Έλεος στην πόλη της Βέροιας δέν υπάρχει πόρτα από τον Μάρτιο!!!
laantonios Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Την αίτηση και εγώ με email με σκαναρισμένα απόδειξη και ΟΤΕ. Δοκίμασε κανείς να τους τηλεφωνήσει στο 801...? Μιλάει συνεχώς!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.