Pytzamarama Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Ta esteila ola me email sto [email protected] alla mou girise notification oti to mail den pige sta [email protected] [email protected] [email protected] Exeis steilei kanenas me email ta xartia?Tou irthe eidopoisi oti parelifthisan kai meta apo posi wra?
panos_mp Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 δεν ξερω.. Christos19 εσυ πως το εκανες με ποιο μαιλ τα στειλες? εστειλεσ και την αιτηση η την συμπληρωσεσ στο σιτε και ταστειλεσ μετα? εντο μεταξυ το τηλ της 4νετ ειναι σαν να μην υπαρχει..ολο δοκιμαστε αργοτερα οχι κυριλικια τυπου εισται σε αναμονη.. σε πετανε διακριτικα με τις κλωτσιες απτο κεντρο..
adi32 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 εκανα την αιτηση απο το site και μου ηρθε επιβεβαιωση στο email που μου ελεγε να στειλω το λογ του οτε αλλα εγω εστειλα και ταυτ και αποδειξη αγορας
boutsak Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Πήρα κ εγώ το πακέτο. Ρώτησα εχθές στο τηλ κέντρο (ο Θεός να το κάνει) και μου είπανε ότι δεν παίζει πρόβλημα με το 3+3, σε εσένα θα ενεργοποιηθεί κανονικά για 12 μήνες. Απλά επειδή (λέει) η προσφορά ήταν για μια ημέρα δεν έκατσαν να κάνουν καινούργια σελίδα μόνο για αυτό. Εγώ έχω αγανακτήσει πάντως καθώς προσπαθώ να στείλω fax από το πρωί και είναι συνεχώς κατειλλημένο, στέλνω mail και μου έρχονται όλα πίσω (failure και ιστορίες) το τηλ κέντρο δεν μπορω με την καμια να το πιάσω :twisted::twisted: Κακά αρχισαμε...
Christos19 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Εγώ έκανα την αίτηση μέσω του site και μετά έστειλα σκαναρισμένα την απόδειξη αγοράς, την απόδειξη του ΟΤΕ και τη χειρόγραφη αίτηση (με τα ίδια φυσικά στοιχεία που έβαλα ηλεκτρονικά) μέσω email στο [email protected] . Το μόνο email επιβεβαίωσης που πήρα ήταν όταν έκανα την ηλεκτρονική αίτηση. Και σήμερα στο http://www.forthnet.gr/templates/ADSLstatus.aspx?c=10007803 αναφέρει ότι: Αριθμός πρωτοκόλλου FORTHnet: 02/06/2006 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από FORTHnet
vision Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 πήρα κι εγώ το πακέτο με τα 117 ευρώ. 512 για 1 χρόνο. Πέρα από τα 117 ευρώ θα πληρώνω τίποτα άλλο? πάγια κτλ? ή όχι?
kage Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 prospa8hste na mhn to steilete mesw elta giati argoun na ta paralaboun k na ta mhxanografhsoun ktl... @vision oxi tipota allo..
vision Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 εγώ πήγα από εκεί για σιγουριά. Τα έδωσα χέρι-χέρι και περιμένω.
kakavia Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 kakavia τα εστειλες ολα μεσω email η εκανες πρωτα αιτηση ενεργοποιησης στη σελιδα της 4νετ. Εγω κολλαω στο να τα στηλω μεσω ηλεκτρονκιης μορφης επειδη δεν μπορω να σβησω το 3+3 και να βαλω 12 μηνες Τα έστειλα κατ'ευθείαν στο email μιας και το φαξ δεν....:evil: , έπειτα από σκανάρισμα και επισύναψη . Αν έχεις σκάνερ στείλτα με email. Από την σελίδα της 4νετ πως θα στείλεις την απόδειξη με την ημερομηνία? Μπορείς να δοκιμάσεις με φαξ, έχεις ακόμα διορία.
aGka8l Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 να ρωτησω επειδη το πηρα και εγω αθτο το πολυποθητο κουτι. αν τα στειλω με ταχυδρομιο παιζει προβλημα? και για να τα στειλω μεσω ιντερνετ λογικα δεν χρειαζομαι εωα σκανερ να στειλω καπως την αποδειξη? αλλιωσ θα μου το κανουν για 6μηνο..λεω τορα den ine anagki scanner egw to travixsa me tin psifiaki ya enan filo
Pytzamarama Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Re paidia ta email sas ftanoun stin Forthnet? to exw steilei 4 fores kai mou emfanizei Delivery Failure gia diafora eswterika email tis Forthnet... [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] se diaforous sindiasmous..... kserei kaneis an telika ftanoun ston proorismo tous?
kallair Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 tin aitisi prepei na tin kaneis mesw tou site. ta dikaiologitika(apodeiksi agoras k logariasmo ote) prepei na ta steileis sto [email protected] opws sou deixnei to protypo mynima. diladi na exei san subject to 5psifio serial pou anagrafetai stin aitisi. pouthena allou.
vagos789 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Εγω τα εστειλα ολα στο σχετικό φαξ που αναγράφεται στην αιτηση συνδρομης,οχι οτι εφυγαν αμεσως.Γιατι πρεπει η αίτηση να γινει απο το site?
kallair Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 an kaneis tin aitisi ilektronika, tote sto site exei mia etoimi forma. den mporeis na simpliroseis tin esokleiooumeni aitisi k na tin steileis me email.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.