GeorgT. Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Τελικα η 4νετ περνει δικτυο απο τον οτε, γιατι στη διαθεσιμοτητα του οτε μου λεει οτι υπαρχη adsl, αλλα οχι πορτες, αρα κανω την αιτιση και εχει ο θεος!!
kallair Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 plaka tha exei na me sindesoun augousto pou tha exo figei diakopes!!!(pali kala pou tn exo gia to magazi tin 12mini sindesi) iparxei periptosi na kaei toso poli na me sindesoun? ap oti eida an eixa isdn grammi, tha ipirxan portes. kolo pstn...
adi32 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 mesw internet stelneis mono to logariasmo ote leei etsi? de leei na steileis kai apodeiksh
kid Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 εγώ που δεν το βρήκα όσο και αν έψαξα μήπως μπορώ έστω τώρα να κάνω κάτι: από κάπιο e-shop μήπως? EDIT:προφανώς δε προλαβαίνω. Αν κάποιος που δεν έχει πόρτες ή διαθεσιμότητα γραμμής θέλει να το πουλήσει ας επικοινωνήσει με πμ.
kallair Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 logika prepei na steileis k ta 2 mesw internet. ego toulaxiston auto tha kano. alliws tha tous ta steilw mesw fax.
UserX Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 ego piga simera kai pira to paketo ton 189 euro me to router mesa. Kai .... i megali ekplixi. Eixe doro kai ena Sony Discman MP3 player, prosfora tou Media Markt!!! Ti allo tha akousoume?!!! Mono i kafetiera leipei!!!! Basika tora pou to skeftomai an pouliso to router kai to discman 120-130 euro, tha exo dosei 60 oloklira euro gia 512 grammi & syndesi gia ena xrono! Giname europi!!!
nfs11 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Ωραίος. Εγώ ούτε καν το απλό πακέτο πρόλαβα. Με εγκλώβισαν στη δουλειά και δε με άφηναν να φύγω
GeorgT. Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Τελικα σιγουρα το δικτυο το περνει η 4νετ απο τον π-οτε?????
kid Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Αν κάποιος που δεν έχει πόρτες ή διαθεσιμότητα γραμμής (όπως αναφέρθηκε παραπάνω) θέλει να το πουλήσει ας επικοινωνήσει με πμ. ευχαριστώ
laantonios Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Η forthnet μου δείχνει μη διαθέσιμη τεχνολογία στην περιοχή ενώ ο Οτε λέει πως δεν υπάρχουν πόρτες...
Pytzamarama Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Re mages na rwtiksw kati exw mprosta mou tin aitisi. katw apo ta stoixeia mou exei to koutaki gia ton Tipo Sindromis kai exei 384/128 DYNAMIC IP - 3 mines 512/128 DYNAMIC IP - 2 mines ipothetw oti oi mines dipla exoun ksemeinei kai den isxioun alla apo ti stigmi pou ipografoume kserei kaneis ti paizei? Episis to Parelifthi katw deksia ipothetw oti simplirwnete apo aftous.. kai epeidi den mporw na piasw to helpdesk kserei kaneis ti einai kalitero -> i apostoli aitisis-apodeiksis-logariasmou mesw email or mesw fax? Thanx!
kakavia Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Re mages na rwtiksw kati exw mprosta mou tin aitisi. katw apo ta stoixeia mou exei to koutaki gia ton Tipo Sindromis kai exei 384/128 DYNAMIC IP - 3 mines 512/128 DYNAMIC IP - 2 mines ipothetw oti oi mines dipla exoun ksemeinei kai den isxioun alla apo ti stigmi pou ipografoume kserei kaneis ti paizei? Episis to Parelifthi katw deksia ipothetw oti simplirwnete apo aftous.. kai epeidi den mporw na piasw to helpdesk kserei kaneis ti einai kalitero -> i apostoli aitisis-apodeiksis-logariasmou mesw email or mesw fax? Thanx! Ο πωλητής του media markt μου είπε ότι σβήνουμε (με το χέρι) και γράφουμε την σύνδεση που θέλουμε, δηλαδή 512 - 12 μήνες. Μάλιστα είχε μια φωτοτυπία σαν παράδειγμα μιας και η αίτηση ήταν σφραγισμένη στο πακέτο. Το φαξ μιλάει συνέχεια και το έστειλα με email. Πήρα απάντηση ότι παρελήφθει. Για την ημερομηνία , εγώ την έγραψα μιας και δεν είχε ** όπως τα άλλα πεδία που τα συμπληρώνει η 4net. Ευχομαι να πάνε όλα καλά
panos_mp Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 να ρωτησω επειδη το πηρα και εγω αθτο το πολυποθητο κουτι. αν τα στειλω με ταχυδρομιο παιζει προβλημα? και για να τα στειλω μεσω ιντερνετ λογικα δεν χρειαζομαι εωα σκανερ να στειλω καπως την αποδειξη? αλλιωσ θα μου το κανουν για 6μηνο..λεω τορα
GeorgT. Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 kakavia τα εστειλες ολα μεσω email η εκανες πρωτα αιτηση ενεργοποιησης στη σελιδα της 4νετ. Εγω κολλαω στο να τα στηλω μεσω ηλεκτρονκιης μορφης επειδη δεν μπορω να σβησω το 3+3 και να βαλω 12 μηνες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.