Προς το περιεχόμενο

512kbps με 10 euro μόνο την 1η Ιουνίου

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω θελω να ρωτησω κατι αλλο. οκ πες οτι πηρα τη προσφορα της forthnet για τους 12 μηνες 512

αν μετα το σεπτεμβριο λεμε τωρα αν ο οτε κανει αυτο που ειπε οτι η 512 θα γινει

1024 ειναι μονο για τους δικους τις providers η για ολους?δλδ θα παω και εγω σε

1 mbit και θα πληρωνω παλι τα 10 ευρω το μηνα?η θα μου πει η forthnet πληρωσε χ ποσο για να σε παω στο 1 mbit?

γιατι αν ειναι να αλαξουν ολα προς τα πανω τσαμπα θα ειναι κορυφαιο αλλα σιγα μην γινει.

ψηνομαι πολυ για forthnet 12μηνες αλλα φοβαμαι αυτο με τον οτε.

• Απαντ. 982
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

προσωπικη εκτιμηση ειναι πως αν καποιος δεν ειναι να παρει καποια συνδρομη να μην την παρει!

να κατσεις τωρα να κοβεις συνδεσεις γραμμες κλπ να περιμενεις κλπ και μετα να κλειστεις 12 μηνες και καλοκαιριατικα. διακοπες δε θα πατε;

αν σου γινει η στραβη και σε συνδεσουν μεσα ιουλιου τι θα κανεις;

θα καθεσαι τον δεκαπενταυγουστο στο σπιτι αντι να πας σε καμμια παραλια ή σε κανα νησι επειδη η φορθνετ και ο οτες ειναι καραγκιοζακια;

Δημοσ.
εγω θελω να ρωτησω κατι αλλο. οκ πες οτι πηρα τη προσφορα της forthnet για τους 12 μηνες 512

αν μετα το σεπτεμβριο λεμε τωρα αν ο οτε κανει αυτο που ειπε οτι η 512 θα γινει

1024 ειναι μονο για τους δικους τις providers η για ολους?δλδ θα παω και εγω σε

1 mbit και θα πληρωνω παλι τα 10 ευρω το μηνα?η θα μου πει η forthnet πληρωσε χ ποσο για να σε παω στο 1 mbit?

γιατι αν ειναι να αλαξουν ολα προς τα πανω τσαμπα θα ειναι κορυφαιο αλλα σιγα μην γινει.

ψηνομαι πολυ για forthnet 12μηνες αλλα φοβαμαι αυτο με τον οτε.

O OTE θα διπλασιάσει τις ταχύτητες της γραμμής χωρίς κόστος για τον χρήστη. Δεν σημαίνει ότι οι provider θα σου δίνουν και internet σε διπλάσια ταχύτητα με την ίδια τιμή. Με αυτή τη λογική αν η forthnet πχ χρεώνει για intrenet σε δική σου γραμμή του 1mb Χ ευρώ όταν θα γίνει η μετατροπή της 512 σε 1024 γιατί θα πρέπει να αλλάξει τιμή και ο provider και να την χρεώνει λιγότερο? Bandwidth σε πουλάει και δεν τον ενδιαφέρει εάν η γραμμή σου αντέχει μεγαλύτερη ταχύτητα ή οχι. Λογικά λοιπόν θα έχουμε κάποιες μειώσεις από τους provider αλλά σε καμιά περίπτωση η 1024 του σεπτεμβρίου θα κοστίζει τα ίδια λεφτά με την 512 σήμερα

Δημοσ.

Ε καλά δεν θα στα πάρουν και με το ζόρι...στην χειρότερη να μείνεις με την 512 αν δεν θέλεις να πληρώσεις κάτι παραπάνω για να πας στην 1024

όλα αυτά αν και εφόσον δεχτούμε την υπόθεση περι ΟΤΕ...

Δημοσ.

ναι πολυ σωστα ολα αυτα αλλα αν το κανει ο οτε αυτο και εγω εχω γραμη 1024 και παροχο 512 αν θελω να αναβαθμισω σε 1μπιτ πως θα γινει αφου την εχω προπληρωσει ολη?

Δημοσ.

stο θεμα gia μην μεινετε χωρις dsl.. θα επρεπε να ειχατε κανει αιτηση μονοι σας στον οτε ωστε να ανοικει σε σας η γραμμη dsl.

αλλα θα πληρωνατε τελος ενεργοποησης καπου 25-35ε κ λογικα κ τον 1ο μηνα...

Δημοσ.

Ουφ, μόλις τελειωσα το 14 σελίδων thread. Γέλασα σε μερικά σημεία, ναστε καλά.

1) Καταρχάς για το παιδί που υποστήριξε τον ΟΤΕ (και το κάνει φανατικά) θα του πω ότι αυτός δίνει γύρω στα 60-70e για 512/128 ΟΤΕ+ΟΤΕΝΕΤ αοριστου (+κάτι άλλες υπηρεσίες) ενώ με τη προσφορα της forthnet βγαίνει 10e/μηνας. Δε θέλω να ξαναγράψω τα νούμερα γιατί αν ήμουν στη θέση του θα ένιωθα μειονεκτικά:P

2) Για την κοτσάνα του 1mbit δε ξέρω ποιος φταίει, εγώ πιστεύω ότι φταίει το eshop. Κι αυτό γιατί γίνονται ένα σωρό λάθη με τις τιμολογήσεις του eshop (εχω προσωπικη εμπειρια). Δε νομίζω δηλ η forthnet να πήρε τηλ κάποιον απ'το eshop να του είπε "έλα μήτσο γράψε αυτό...". Όλες οι επισημες ενημερωσεις γίνονται με αποστολή fax-newsletters κτλ και μονο στο eshop γράφτηκε αυτή η μπαρούφα. Στο πλαίσιο πχ πως έκαναν σωστά τη δουλειά τους;

3) Η προσφορα ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ καλη, αλλα κραταει μονο για μια ημερα. Δηλαδη απευθυνεται σε οσους δεν εχουν γραμμη ή σκοπευουν να τη κοψουν αυτες τις μέρες. Ειναι καθαρα προσφορα-κραχτης.

Επειδη αναφερθηκε η παλιοτερη προσφορα της hol 6+6 να σας θυμισω οτι εκεινοι αρχισαν να πληρωνουν τα Xmas ή και πιο πριν για 23e/μηνα 512/128. Μεχρι σημερα ειδατε καμια απιστευτη τιμη (σε σχεση με τo 6+6) στις συνδρομες; Δε νομιζω. Αρα δεν εχασαν ΤΙΠΟΤΑ και επιπλεον πηραν γρηγορες ταχυτητες στις σημερινες τιμες αρκετους μηνες νωριτερα.

Υπαρχει φημολογια οτι θα δουν πολλα τα ματια μας απ'το Σεπτεμβρη, αλλα επειδη εγω μενω επαρχια (και δεν βλεπω να ερχεται LLU συντομα) οτι κινηση περιμενω ειναι αποκλειστικα απ'τον ΟΤΕ. Δηλαδη τριχες κατσαρες.

Με 10ε/μηνα και 40-50kb/sec για να ειστε χαμενοι, πρεπει αυτοι που θα δινουν 20ε να πιανουν >80kb/sec! Δηλαδη απ'τον Σεπτεμβρη να παει 20e/mbit (γραμμη+συνδρομη).

ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑ (απ'το δικτυο του ΟΤΕ τουλαχιστον).

Δημοσ.
Ουφ' date=' μόλις τελειωσα το 14 σελίδων thread. Γέλασα σε μερικά σημεία, ναστε καλά.

1) Καταρχάς για το παιδί που υποστήριξε τον ΟΤΕ (και το κάνει φανατικά) θα του πω ότι αυτός δίνει γύρω στα 60-70e για 512/128 ΟΤΕ+ΟΤΕΝΕΤ αοριστου (+κάτι άλλες υπηρεσίες) ενώ με τη προσφορα της forthnet βγαίνει 10e/μηνας. Δε θέλω να ξαναγράψω τα νούμερα γιατί αν ήμουν στη θέση του θα ένιωθα μειονεκτικά:P

2) Για την κοτσάνα του 1mbit δε ξέρω ποιος φταίει, εγώ πιστεύω ότι φταίει το eshop. Κι αυτό γιατί γίνονται ένα σωρό λάθη με τις τιμολογήσεις του eshop (εχω προσωπικη εμπειρια). Δε νομίζω δηλ η forthnet να πήρε τηλ κάποιον απ'το eshop να του είπε "έλα μήτσο γράψε αυτό...". Όλες οι επισημες ενημερωσεις γίνονται με αποστολή fax-newsletters κτλ και μονο στο eshop γράφτηκε αυτή η μπαρούφα. Στο πλαίσιο πχ πως έκαναν σωστά τη δουλειά τους;

3) Η προσφορα ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ καλη, αλλα κραταει μονο για μια ημερα. Δηλαδη απευθυνεται σε οσους δεν εχουν γραμμη ή σκοπευουν να τη κοψουν αυτες τις μέρες. Ειναι καθαρα προσφορα-κραχτης.

Επειδη αναφερθηκε η παλιοτερη προσφορα της hol 6+6 να σας θυμισω οτι εκεινοι αρχισαν να πληρωνουν τα Xmas ή και πιο πριν για 23e/μηνα 512/128. Μεχρι σημερα ειδατε καμια απιστευτη τιμη (σε σχεση με τo 6+6) στις συνδρομες; Δε νομιζω. Αρα δεν εχασαν ΤΙΠΟΤΑ και επιπλεον πηραν γρηγορες ταχυτητες στις σημερινες τιμες αρκετους μηνες νωριτερα.

Υπαρχει φημολογια οτι θα δουν πολλα τα ματια μας απ'το Σεπτεμβρη, αλλα επειδη εγω μενω επαρχια (και δεν βλεπω να ερχεται LLU συντομα) οτι κινηση περιμενω ειναι αποκλειστικα απ'τον ΟΤΕ. Δηλαδη τριχες κατσαρες.

Με 10ε/μηνα και 40-50kb/sec για να ειστε χαμενοι, πρεπει αυτοι που θα δινουν 20ε να πιανουν >80kb/sec! Δηλαδη απ'τον Σεπτεμβρη να παει 20e/mbit (γραμμη+συνδρομη).

ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑ (απ'το δικτυο του ΟΤΕ τουλαχιστον).[/quote']

File mou min anysixis den pareksigoume oute noiotho meionekthka giati plirono apo 60-90 euro to mina giati apla eimai euxaristimenos me auta pou exo tora kai den thelo kati to parapano exo 512/128 static ip kai me taxytita 65kb/s katevasma arxeion , low ping gia ta online games , katholou kopsimo packets kai genika kanena limit ara poios o logos na allaxo grammh kai syndesi OLA EINAI MIA XARA.

Den vrisko logo ego prosopika oso xalia kai na einai o "akatanomastos" na pao nai ston ftino provider pou lete kata kairous alla ta neura mou na ginoun KOYRELIA auto den katalavei mexri tora se ola ta post pou exo diavasei edo se auto to forum alla kai se ena sxetiko forum me to ADSL to gnosto ADSLGR pou eixe sxoliastei kati paromoio oloi kynigane tin FTHNH SYNDESH kai GRAMMH den antilego kai ego auto tha ekana alla leo mipos kamia fora pame gyreuontas gia mpelades (vevaia auto gia autous pou exoun provlimata apo tin arxi den einai kako alla epeidi exo dei kai tetoia periptosi kai den diorthothike kati me to na allaxei grammh kai syndesi giati stin periptosi tou eixe PITA FULL to kentro ara oloi itan xalia kai anagkastika emeine ston last pou dialexe mexri na kanoun anavathmisi to kentro) ego eimai tyxeros kathoti static ip kai i perioxi pou meno isos logo douleias na me sympathoun ston ote isos kai na me fovountai apo palia me tin EETT kai tin ΓΓΚ kai eimai se adeio kentro kai apolamvano tin taxytita tis 512/128 oxi oti einai kati to SPECIAL se sxesi me auta pou exoun oi ksenoi alla leme tora.

To paron alla kai to prohgoumeno sxolio ta episimana gia autous pou feugoun apo ton enan pane ston allon ksana ta idia kai ksana kai to exo dei auto kai se epaggelmatiko epipedo kai se prosopiko epipedo

p.x filos mou ela re feugo apo ton ote einai xalia pao vivodi ksana xalia pao

forthnet ksana xalia pao tellas ksana xalia pao hol ksana xalia allazo grammi apo ote vazo forthnet ksana xalia allazo grammi vazo vivodi ksana xalia allazo grammi vazo tellas einai xalia alla exo dosei tosa opote pleon voleuomai auto egine apo filo mou.

se epaggelmatiko epipedo allaxame 4 fores grammh kai syndesi ta IDIA XALIA einai oloi tous fygame apo OTE kai OTENET pigame se FORTHNET kai grammh kai syndesh XALIA H KATASTASH pame se grammh OTE kai syndesh HOL XALIA PALI mexri pou valame grammh pali OTE kai syndesh NETONE kai einai LIGOTERO XALIA.

opote meno ston "akatanomasto" pou lete oti xano lefta (plirono to kati parapano) alla exo to kefali mou kai ta neura mou isyxo kai an tora kanei to update stis grammes kai me symferei kai i analogi syndesi tha pao sta 2mbit kai grammh kai syndesh me ton idio kai tha exo to kefali mou isyxo.

auta sorry gia to megalo megethos tou post

Δημοσ.

ma kai o ote dinei paketo grammi kai syndesi se prosfora me 25 euro . poios o logos na exeis pleon xexorista .? To leo giati kai ego exo grammi apo ote kai syndesi meso forthnet kai plirono to mina 40 euro gia 512/128 .Tora tha kano syndesi meso tou 134 kai tha ta paro ayta ta 2 stin timi ton 25 euro .Monos periorismos na meino 6 mines me ote .Mia xara einai .

Δημοσ.

ela den ksero an apethinesai se mena file mou.?

ego exo aoristou xronou adsl static ip 512/128 apo anavathmisi 384/128 edo kai arketo kairo kai mias kai pane ola mia xara poios o logos na tin kopso kai na kano apo tin arxi alli.

auta einai gia sas oxi gia mena ego perimeno na valoun 2MBIT kai na einai prosito oste na valo kai syndesi kai grammh.

Δημοσ.

ma to kolpo edo einai pos o ote den sou kovei tin grammi !!!!

Kia ego to idio provlimatismo eixa kai den ithela na kopso tin grammi mou kai na perimeno .alla pira til ston ote kai mou eipan pos den xreiazetai na ginei kati tetoio .tha paro tin timologisi me ta 25 euro me mono periorismo na meino toulaxiston 6 mines sto diktio tou ote . kai meta i grammi pali dikia mou tha einai ..

Δημοσ.

to kyriotero thema gia mena sxetika me to DSL paidia einai oi diaforoi organismoi kai foreis epitelous na triksoun ta dontia se OTE kai LOIPOUS na kanoun ANAVATHMISI STA KENTRA TOYS kai na mas ALLAXOYN TA KALODIA APO XALKINA SE OPTIKES INES na FTHNHNOYN TIS GRAMMES kai SYNDESEIS OPOS TON KSENON kai tote na leme oti exoume DSL ola ta alla einai AHDIES gia mena

DSL gia mena shmainei

KATALLHLO KENTRO NA ANTEXEI TOYS XRHSTES XORIS NA KOVEI TIPOTA

ANAVATHMISI KALODIOSEON

FTHNH GRAMMH KAI SYNDESH

auta einai gia mena ta kyriotera pragmata pou prepei na piesoume oste epitelous na exoume ena DSL tis prokopis.

Δημοσ.

αυτα μου ειπαν σημερα στο e-shop. Μαλλον εληξε η φασαρια.........

''Σας ενημερώνουμε ότι η προσφορά της forthnet για την 12μηνη σύνδεση στα 1024kbps ήταν για

περιορισμένο αριθμό μελών του E-shop και έχει ήδη εξαντληθεί. Έχει τηρηθεί σειρα

προτεραιότητας για τα περιορισμένα κομμάτια που μας είχε προμηθέυσει η Forthnet.

Δυστυχώς η ζήτηση ήταν κατά πολύ μεγαλύτερη από την προσφορά και γι αυτό ζητούμε την

κατανόησή σας. Η προσφορά ήταν πραγματική στα 1024 kbps και μόνο από το E-shop.

Πλέον εχουν εξαντληθεί και οι 12μηνες συνδέσεις στα 512kbps.

Αναμένονται νέες προσφορές.''

..τελος

Δημοσ.

Δεν ξέρω πόσοι ήταν οι "δικοί" τους, αλλά το συγκεκριμένο email ήρθε απάντηση και στο δικό μου που έκανα για ακύρωση αυτής της παραγγελίας (των 1024Kbps το Σάββατο, αυτό με την εξάντληση των κομματιών για τα 512Kbps είναι νέο για μένα!), αλλά και σε άλλους φίλους που πρόλαβαν και την έκαναν. Οπότε καταλαβαίνουμε πόσα ήταν τα κομμάτια της αρχικής προσφοράς, ίσως 1-2...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...