Προς το περιεχόμενο

512kbps με 10 euro μόνο την 1η Ιουνίου

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Shared LLU από τη forthnet και με μεγάλη γεωφραφική διαθεσιμότητα το βλέπω χλωμό μέσα στο 2006. Σίγουρα οι 1024 θα φθηνήνουν πολύ μέσα στο χρόνο, αλλά δε βλέπω συνταρακτικές εξελίξεις σε αυτά τα θέματα μέσα στο έτος.

Φήμες λένε για 3 providers σε 15 κέντρα του ΟΤΕ μέχρι το τέλος του έτους...

• Απαντ. 982
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Paidia,8a h8ela na pw kai egw kati me thn shra moy!

Akoysa oti o ote 8a anaba8mhsei(konta sto Septembrio) DWREAN oles tis grames poy pernan apo to dyktio toy.Kai pio sygkekrymena tis 384,8a tis kanei 768kb,tis 512-1024kb kai tis 1024-2mb.Kai malista akoysa pws 8a anaba8mhsei oles poy pernane apo to dyktio toy,dld se oles tis etairies oi opoies briskontai panw sto dyktio toy(hol,forthnet,tellas kai alles, ektos apo ths vivodi,h opoia exei idioktito dyktio).

Y.G.Mporei ola ayta poy eipa na einai la8os,alla eipame...etsi akoysa!:-D

Δημοσ.
Φήμες λένε για 3 providers σε 15 κέντρα του ΟΤΕ μέχρι το τέλος του έτους...

Μακάρι να γίνει, θα βελτιωθούν πολλά. Αλλά με τις φήμες έχω μάθει να είμαι επιφυλακτικός. Θα δούμε πόσο καιρό θα πάρει για να υλοποιηθούν τα σχέδια των εναλλακτικών...

Δημοσ.
Paidia' date='8a h8ela na pw kai egw kati me thn shra moy!

Akoysa oti o ote 8a anaba8mhsei(konta sto Septembrio) DWREAN oles tis grames poy pernan apo to dyktio toy.Kai pio sygkekrymena tis 384,8a tis kanei 768kb,tis 512-1024kb kai tis 1024-2mb.Kai malista akoysa pws 8a anaba8mhsei oles poy pernane apo to dyktio toy,dld se oles tis etairies oi opoies briskontai panw sto dyktio toy(hol,forthnet,tellas kai alles, ektos apo ths vivodi,h opoia exei idioktito dyktio).

Y.G.Mporei ola ayta poy eipa na einai la8os,alla eipame...etsi akoysa!:-D[/quote']

Ναι το διάβασα κι εγώ αυτό σαν φήμη από insider πηγές, αλλά κανείς δεν είπε τι θα γίνει με τις συνδρομές. Γιατί ωραία, έστω ότι ο ΟΤΕ σου κάνει την 512 -> 1024. Ο ΙSP σου θα σου κάνει την 512 συνδρομή αυτομάτως 1024 ή θα πρέπει να τον πληρώσεις σε χρυσάφι πρώτα;

Δημοσ.

Πήρα πριν λίγο τηλέφωνο στο e-shop και μου είπαν ότι η προσφορά των 1024 εξαντλήθηκε απ' το Σάββατο!

Αυτό που ισχύει είναι η προσφορά των 512 με 117 ευρώ για 1 χρόνο (έτσι είπαν).

Το θέμα είναι ότι δεν μπορείς σε αυτό τον κολωχώρο, εν έτει 2006 να μάθεις τι ισχύει. Εννοώ ότι εγώ έχω γραμμή ΟΤΕ μέχρι ένα μήνα ακόμα από τώρα και δεν μπορώ να βρω άκρη τί μπορώ να κάνω ώστε να μη χάσω τη θύρα αν τελικά πάρω την προσφορά. Στη Forthnet που ρώτησα είχαν μια κοπελίτσα που δεν ήξερε που πάνε τα τέσσερα. Τί στο διάολο βάζουν κόσμο που δεν ξέρει τί του γίνεται? Δεν είναι κλασική ερώτηση για παροχέα ίντερνετ το "τί γίνεται αν έχω ακόμα συμβόλαιο"? Μόνο το πόσο κάνει και πόση διάρκεια έχει το συμβόλαιο πρέπει να ξέρει ο πωλητής δλδ?

Να προσθέσω ότι η κίνηση αυτή της Forthnet μοιάζει απάντηση στη φημολογία περί αναβαθμίσεων από ΟΤΕ. Ακόμα και σε 768 να πάνε οι συνδέσεις 384, πας ή δεν πας στα σίγουρα 512 απ' τη στιγμή μάλιστα που δεν ξέρεις τί και αν θα ισχύσει (και κυρίως το κόστος)? Αυτό είναι το ερώτημα.

Δημοσ.
Πήρα πριν λίγο τηλέφωνο στο e-shop και μου είπαν ότι η προσφορά των 1024 εξαντλήθηκε απ' το Σάββατο!

Αυτό που ισχύει είναι η προσφορά των 512 με 117 ευρώ για 1 χρόνο (έτσι είπαν).

Το θέμα είναι ότι δεν μπορείς σε αυτό τον κολωχώρο' date=' εν έτει 2006 να μάθεις τι ισχύει. Εννοώ ότι εγώ έχω γραμμή ΟΤΕ μέχρι ένα μήνα ακόμα από τώρα και δεν μπορώ να βρω άκρη τί μπορώ να κάνω ώστε να μη χάσω τη θύρα αν τελικά πάρω την προσφορά. Στη Forthnet που ρώτησα είχαν μια κοπελίτσα που δεν ήξερε που πάνε τα τέσσερα. Τί στο διάολο βάζουν κόσμο που δεν ξέρει τί του γίνεται? Δεν είναι κλασική ερώτηση για παροχέα ίντερνετ το "τί γίνεται αν έχω ακόμα συμβόλαιο"? Μόνο το πόσο κάνει και πόση διάρκεια έχει το συμβόλαιο πρέπει να ξέρει ο πωλητής δλδ?

Να προσθέσω ότι η κίνηση αυτή της Forthnet μοιάζει απάντηση στη φημολογία περί αναβαθμίσεων από ΟΤΕ. Ακόμα και σε 768 να πάνε οι συνδέσεις 384, πας ή δεν πας στα σίγουρα 512 απ' τη στιγμή μάλιστα που δεν ξέρεις τί και αν θα ισχύσει (και κυρίως το κόστος)? Αυτό είναι το ερώτημα.[/quote']

Γνωρίζω τρεις περιπτώσεις από forums που τους ανανέωσαν την συνδρομή με adsl-in-a-box. Εγώ παλιότερα που ενδιαφερόμουν όταν πήρα τηλέφωνο στη forthnet μου είπαν κατηγορηματικά ότι θα κοπεί η σύνδεση και θα γίνει καινούργια (αντίο πόρτα). Τι ισχύει; "παρ΄ το αυγό και κούρεφτο!"

Δημοσ.

Οι Σερρες ισως εχουν πλήρες triple play το 2007, εκει θα αρχισει το μεγαλο γλέντι και η πραγματικη ταχύτητα.....

Δημοσ.
Οι Σερρες ισως εχουν πλήρες triple play το 2007, εκει θα αρχισει το μεγαλο γλέντι και η πραγματικη ταχύτητα.....

huh????????

Δημοσ.

Sxetika me to i vivodi exei diko tis diktyo, kati tetoio den isxyei!kamia etaireia den exei diko tis diktyo oles xrisimopoioun tou OTE!Kapoies megales etaireies kai mporei na einai kai i vivodi mesa se autes theloun na ftiaksoun diko tous kai an ginei kati tetoio tha argisei na ginei!To akousa kai egw gia auto me tis onomastikes anabathmiseis, yparxei mia megali periptwsi na ginei kati tetoio alla paidia milame gia ton OTE(Ellada) tha kanei kati tetoio, alla dwrean?????ME TIPOTA

Δημοσ.

Μα η Vivodi έχει δικό της δίκτυο , όπου αυτό σε καλύπτει μπορείς να βγάλεις εντελώς τον ΟΤΕ και να βάλεις ΔΙΚΗ ΤΗΣ γραμμή .

http://www.vivodi.gr/site/content.php?artid=1

Απλώς το δίκτυο της ακολουθεί το παράδειγμα του μετρό (από τα μικρότερα δίκτυα στον κόσμο...)

Τελικά τα παιδιά που είχαν πηγές που έλεγαν οτι όντως θα ισχύει η προσφορά των 1024 που είναι? Στέρεψαν οι ...πηγές? :-p

Δημοσ.

Πίστευε και μη ερεύνα zaxoys...

Έπαψαν την προσφορά του 1Mbit, προκειμένου να δώσουν αφειδώς στο διψασμένο για bandwidth λαό 2Mbit...ξέρω πως ισχύει...δε σας λέω τι και πως. :P

Δημοσ.

sorry paidia alla dystyxos auta pathenei opoios viazetai na prolavei tis prosfores sorry gia an tyxon to perasete gia "eironeia" alla i douleia mou me exei mathei na prosexo tis FANTAXTERES DIAFHMISEIS GIA PROSFORES KAI YPHRESEIES p.x HOL BROADBAND PACK an thymaste palia pou eixe ginei ntoros me auto.

ego eimai pistos stin syndesi pou exo otan me to kalo o filos o OTE kai i OTENET megalosei tis grammes kai ftininei tis syndeseis isos pao pano apo to 1mbit tora mou ftanei i 512/128 me ta stathera 65kb/s pou katevazo as min eimai kai pleonekths an thelo kati megalytero na katevaso to pairno apo tin dimosia ypiresia pou douleuo kai exoume "leased line" kamposon mbits

ante elpizo na vreite akri me auti tin prosfora.

Δημοσ.

pantos autes oi desmeuseis emena tou typou 3M/6M/12M den mou aresoun emena mou aresei h AORISTOU XRONOU den goustaro OTENET pao VIVODI den mou aresei i VIVODI pao FORTHNET kai outo kathe eksis (ennoeite syndesi) giati grammh eimai OTE kai den allazei auto.

Δημοσ.

ρε παιδια δε νομιζω οτι θελουν να μαντρωσουν κοσμο. αν θες να μαντρωσεις κοσμο βγαζεις σε διαφημιση στο TV "1024 για ενα χρονο 10 ευρω το μηνα" και οχι μονο για 1 μερα αλλα μια εβδομαδα και γινετε ο πανικος

εμενα μου φαινετε οτι καμμια μμκια κανανε καλοκαιριατικα και δε το λεω ετσι! εχω ηχογραφημενα ντοκουμεντα απο ραδιοερασιτεχνες και τα παραθετω απομαγνητοφωνημενα παρακατω!!

Υπαλληλος. Forthnet1 "ελα γραψε τις προσφορες για το eshop μπαμπη"

Υπ. Forthnet2 "ελα ρε ππρα γραψτες εσυ"

Υπ. Forthnet3 "αντε ρε μλκες τελειωνετε και βαρανε τα τηλεφωνα"

Υπ. Forthnet1 "δε πανε να γμθν και τα τηλεφωνα"

Υπ. Forthnet4 "ελα νεος ...παρε, γραψε τις προσφορες, σηκωσε και το τηλ και ειπαμε ευγενια ετσι!"

ΝΕΟΣ "πως ειπατε; εχετε γραμμη 1024 και το τεστ βγαζει 117 τι; πως το ειπατε; κι-μπι-ες download; μισο λεπτο να το καταγραψω ως βλαβη και να το στειλω στον οτε. ναι ναι 117 το εγραψα, βεβαιως! Εμεις δε φταιμε! Ποτε! Αδυνατον! Ολα ο Οτες!! Ευχαριστουμε να ειστε καλα." (ειπαμε ευγενια)

Υπ. Forthnet5 "αντε νεος μη καθεσαι, εδω δουλευουμε! μη κοιτας ετσι σα χανος ρε! εστειλες τις προσφορες στο eshop; ελα δωσε το χαρτι που κρατας να το στειλω ! ΑΝΤΕ ΟΛΑ ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΜΠΡΝΤΛ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΑ"

Λιγα λεπτα αργοτερα

Υπ Eshop "Η προσφορα που στειλατε ισχυει;"

Υπ. Forthnet "ναι ρε φιλε, ισχυει! ορεξη για αστειακια λες να εχουμε σαββατιατικα!! Τη δουλευουμε 2 μηνες τωρα και χασαμε και το μπανιο μας για την φτιαξουμε αυτην την ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ!'

και δε ξερουν πως να την μπαλωσουν και πεταξανε αυτο το 512 και 384.

υγ. αν βρεθει καποιος που θα παρει την 384 θα ηθελα να τον γνωρισω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...