teneres Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 loipon paidia akouste ti ema8a apo egurh pigh:1.To paketo isxuei kanonika gia 1024' date=' opws kai h timh sta 117e 2.Telika den 8a to dia8etei mono to e-shop alla kai alla magazia, opws plaisio ktl. 3.Den 8a uparxoun periorismena paketa.8a ftasoun gia olous arkei na ginei h agora (timologisi) ti 1 iouniou! 4.osoi prolavan na to agorasoun logika den 8a exoun provlima Episis mou eipane oti sti prosfora tou e-shop perilamvanetai kai web camera......!!!!!(apisteuto...???) To kserw pws akougetai ligo upervoliko, alla akoma kai ta misa na isxuoun pali kala 8a einai.To e-shop prepei na ekane kapoia xazomara kai na to anakoinwse apo x8es.Gi auto den uparxei twra sto site tou. Logika apo deutera-triti 8a to anakoinwsoun kanonika ola ta magazia!![/quote'] μην τρελενεστε ρε ολοι ειδαμε 1024 και τσιμπησαμε λες και τα 512 που χουν οι περισσοτεροι ξαφνικα δε μας φτανουν !!!!υπομονη αυριο θα φανουν ολα!! αυτα που λεει το παλικαρι παντως απο πανω ισχυουν !!!!!! τωρα που το ξερω πως και τι ειναι αλλη ιστορια αλλα και παλι ισχυουν !!!
blueviper Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Κι εγώ λέω δεν ισχύουν...τώρα που το ξέρω, πως και τι είναι αλλού παπά ευαγγέλιο. Κι άντε μετά ο εκάστοτε χριστιανός ανάμεσά μας να βγάλει άκρη...αυτά είναι τα ωραία των fora. Ο καθείς μπορεί να ισχυριστεί ό,τι θέλει και να μη δώσει και αναφορά κι όλας. ...μια ασόβαρη επισήμανση...
teneres Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 σωστος εισαι δεν αντιλεγω !!!!! αυτο ειναι το ευχαριστω της δημοκρατιας που τελικα μονο σε Forum τη βρισκεις οτι ο καθενας μπορει ελευθερα να λεει τη γνωμη του!!!
DrFreeman Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 μην τρελενεστε ρε ολοι ειδαμε 1024 και τσιμπησαμε λες και τα 512 που χουν οι περισσοτεροι ξαφνικα δε μας φτανουν !!!!υπομονη αυριο θα φανουν ολα!! αυτα που λεει το παλικαρι παντως απο πανω ισχυουν !!!!!! τωρα που το ξερω πως και τι ειναι αλλη ιστορια αλλα και παλι ισχυουν !!! ΟΚ εδώ θα είμαστε και αύριο και μεθαύριο και θα τα λέμε για το ποια καταστήματα θα δίνουν την προσφορά αυτή...
kallair Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 na rotiso kati prokatavolika... exo idi adsl in-a-box plus pou ligei stis 27 iouliou. skeftomoun mias k ton augousto leipo panta se diakopes, na ekana ananeosi apo septembri. to en logw paketo an pragmatika isxiei i den einai se periorismeni posotita, me evale se sovares skepseis oste na kano apo tora ananeosi. to thema einai ti ginetai molis to paro. tha mou ananeosoun omorfa k oraia tin grammi apo 384 se 1024 xoris na perimeno energopoiiseis k malakies mesa se elaxisto xrono, i tha prepei na mpo pali se diadikasia ap tin arxi? prosopika elpizo mias k idi katoxos adsl in a box paketou k sindromitis tis forthnet, aplws i grammmi tha ginei 1 mbit xoris peraiterw talaiporia. esi ti pisteuete?
Jojos170304 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Εκείνο που έγινε με εμένα ήταν μόλις έληξε το in a box, συννενοήθηκα με 4νετ, έμεινα με την υφιστάμενη ταχύτητα μέχρι να αναβαθμιστεί η γραμμή κ μόλις μου την αναβάθμισαν μπήκα κανονικά χωρίς πολύωρη διακοπή (μία ώρα max) με την νέα ταχύτητα κ τη νέα γραμμή.
blueviper Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 σωστος εισαι δεν αντιλεγω !!!!!αυτο ειναι το ευχαριστω της δημοκρατιας που τελικα μονο σε Forum τη βρισκεις οτι ο καθενας μπορει ελευθερα να λεει τη γνωμη του!!! Θα μου επιτρέψεις να πιστεύω πως τα παραπάνω ανήκουν στα δεινά της ελευθερίας, καθότι συντελούν στη δημιουγία εντυπώσεων κι ενδέχεται να παραπλανήσουν. Δε μιλάμε για γνωμοδότηση, ούτε για εικασίες, που είναι κάτι παραπάνω από θεμιτές συμμετοχές, αλλά για απόλυτες καταθέσεις που στηρίζονται σε μια επιχειρηματολογία του εξής τύπου: - παιδιά δεν πέθανε ούτε ένας Εβραίος κατά το 2ο Παγκόσμιο - πως το ξέρεις; - δεν μπορώ να σας πω ...κι η πηγή ήταν τελικά ο Χίτλερ.
HQ Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 ok simfono me ton ble ohia alla odeuoume pros offtopic fasi.
GT1807 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 ΦΤΟΥΥΥΥ!!!!Μυρισε μπινια.Παει το link πανε ολα.Πανε τα ευρωπαικα ευρυζωνικα ονειρα μου.Πανε ολα.ΣΝΙΦ ΣΝΙΦ ΣΝΙΦ!!!Μπορω να εχω adsl 1 MBit μονο με 10 ευρω το μηνα??ΟΧΙ ΦΤΩΧΕ ΕΛΛΗΝΑ!!Δεν μπορεις.Τι το περασαμε εδω Γερμανια??Τσαμπα χαρα.Παλι καλα που δεν ακυρωσα το φοιτητικο μες την χαρα μου.ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ κ παλι ΦΤΟΥ να μην με βασκανω. Τα σέβη μου
blueviper Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Η παρούσα προσφορά-φάντασμα της Forthnet επιβεβαιώνει τελικώς πως "ο ΟΤΕ ταράζει τα νερά του ευρυζωνικού Ιντερνετ"...κόπρισαν εαυτούς όλοι με τις φθινοπωρινές αναβαθμίσεις που ο ίδιος ποτέ δε βγήκε να αναγγείλει επισήμως. Γενικώς στα "τάξε μου" και στις διαρροές είμαστε μανούλες. Καιρός είναι να πεταχτεί κι η Sparknet στο προσκήνιο, κληρώνοντας έναν Amstrad 6128 (με έγχρωμη οθόνη παρακαλώ) κάθε εξάμηνο στους πελάτες της.
overclocker Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Καιρός είναι να πεταχτεί κι η Sparknet στο προσκήνιο, κληρώνοντας έναν Amstrad 6128 (με έγχρωμη οθόνη παρακαλώ) κάθε εξάμηνο στους πελάτες της. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ntountou Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Πάει η Sparknet, αποδήμησε εις Κύριον.. Ποιος Amstrad, ούτε μαντήλι να κλάψουν δεν τους έμεινε..
kallair Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 ante akoma edw eiste? trekste oloi sto eshop k sta loipa magazia gia na doume an isxiei i prosfora kai meta postarete edw!
ntountou Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 μήπως τελικά αυτή είναι η προσφορά ; Στα 512 όμως, δλδ προσφορά (και μάλιστα πολύ καλή), όχι σενάρια επιστημονικής φαντασίας.. 117€ - 12 μήνες - 1024.. ΕΛΕΟΣ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ (υπάρχει και το box-plus στα 189€) ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ: 512Kbps ή 384Kbps για 12 ΜΗΝΕΣ - ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ!Αγοράζοντας το Forthnet ADSL-in-a-box την Πέμπτη 1 Ιουνίου, έχετε και δωρεάν εξοπλισμό, και δωρεάν ενεργοποίηση γραμμής και σύνδεση ADSL για 12 μήνες - χωρίς έξτρα χρεώσεις - πάγια κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.