deathlok Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 paidia koitaxte afti tin prosfora. i timi einai paranoika kali (akoma kai gia ena xrono desmefsi) http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.001501&PHPSESSID=trct1g1urptgcp524egh893k30 DEN IPARXEI PIA
DimitRi_Del Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 To exw tsekarei idi ,alla de kserw ti paizei gia osous exoun idi sindesi dsl.Egw px exw 384.Tha paw apo Deutera sto eshop na rwtisw.
sculper Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 και εδώ με πρόλαβαν! μήπως υπάρχει κάτι που δεν ξέρουμε??? εμένα τελειώνει τέλος του μήνα η δικιά μου! το σκέφτομαι..........η να μην το σκεφτώ καθόλου!
JiKL Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δεν εχεις καποιον στην Ελλαδα να του το στειλει το eshop???Kαι να συμπληρωσει τα στοιχεια κτλ κτλ εκεινος..
Finn Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δεν εχεις καποιον στην Ελλαδα να του το στειλει το eshop???Kαι να συμπληρωσει τα στοιχεια κτλ κτλ εκεινος.. Έχω Ελλάδα άτομα αλλά δε ξέρω αν ο ΟΤΕ θα κάνει αυτό που είπε, δλδ DSL στην περιοχή μου μέχρι τέλος του μήνα.
asmilon Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Παιδια αξιζει ακομα και αν εχετε ηδη πακετο που να ληγει σε 1-2 μηνες. Δηλαδη 10 € το μηνα για 1024 ειναι απιστευτη προσφορα και η Forthnet ειναι αξιοπιστη εταιρια
kostastnt Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Αν το πάρω τώρα μπορώ να το ενεργοποιήσω το Σεπτέμβριο??? Και κάτι ακόμα: Περιλαμβάνει τα πάντα? Δηλαδή θα το πάρω το κουτί της Forthnet, θα συνδέσω τις συσκευές και από εκεί και πέρα δεν θα πληρώνω τίποτα? Ούτε πάγιο κάθε μήνα στον ΟΤΕ? Σας παρακαλώ απαντήστε γιατί είναι η μόνη προσφορά που είδα στην Ελλάδα που να αξίζει...
HQ Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 ehoume kanenan otetzi i kapion sxetiko na mas pei ti tha kanoume me tis sindeseis pou prepei na katargisoume tora? osoi ehoume grammi (kai pou sigoura prepei na katargisoume kai na energopiisoume ek neou) ti prepei na kanoume ?tha epireasei katholou?
HQ Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Αν το πάρω τώρα μπορώ να το ενεργοποιήσω το Σεπτέμβριο??? Και κάτι ακόμα: Περιλαμβάνει τα πάντα? Δηλαδή θα το πάρω το κουτί της Forthnet' date=' θα συνδέσω τις συσκευές και από εκεί και πέρα δεν θα πληρώνω τίποτα? Ούτε πάγιο κάθε μήνα στον ΟΤΕ? Σας παρακαλώ απαντήστε γιατί είναι η μόνη προσφορά που είδα στην Ελλάδα που να αξίζει...[/color'] afou to leei ksekathara pos ta hartia prepei na tas stileis mexri tis 8 tou mina re si
HQ Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 epidi me enimerosan pos i selida tou eshop den anigi se pollous (kirios ektos athinon).....tin anevasa rapidshare na tin tsekaroun osoi endiaferontai http://rapidshare.de/files/21531570/show_tel.phtml.htm.html
getty Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Ε δεν γίνεται! (μήπως κρύβει ρε παιδιά καμιά ογκοχρέωση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.