Προς το περιεχόμενο

512kbps με 10 euro μόνο την 1η Ιουνίου

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 982
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

και εδώ με πρόλαβαν!

μήπως υπάρχει κάτι που δεν ξέρουμε???

εμένα τελειώνει τέλος του μήνα η δικιά μου!

το σκέφτομαι..........η να μην το σκεφτώ καθόλου!

Δημοσ.

Δεν εχεις καποιον στην Ελλαδα να του το στειλει το eshop???Kαι να συμπληρωσει τα στοιχεια κτλ κτλ εκεινος..

Δημοσ.
Δεν εχεις καποιον στην Ελλαδα να του το στειλει το eshop???Kαι να συμπληρωσει τα στοιχεια κτλ κτλ εκεινος..

Έχω Ελλάδα άτομα αλλά δε ξέρω αν ο ΟΤΕ θα κάνει αυτό που είπε, δλδ DSL στην περιοχή μου μέχρι τέλος του μήνα.:(

Δημοσ.

Παιδια αξιζει ακομα και αν εχετε ηδη πακετο που να ληγει σε 1-2 μηνες. Δηλαδη 10 € το μηνα για 1024 ειναι απιστευτη προσφορα και η Forthnet ειναι αξιοπιστη εταιρια

Δημοσ.

Αν το πάρω τώρα μπορώ να το ενεργοποιήσω το Σεπτέμβριο???

Και κάτι ακόμα: Περιλαμβάνει τα πάντα? Δηλαδή θα το πάρω το κουτί της Forthnet, θα συνδέσω τις συσκευές και από εκεί και πέρα δεν θα πληρώνω τίποτα? Ούτε πάγιο κάθε μήνα στον ΟΤΕ?

Σας παρακαλώ απαντήστε γιατί είναι η μόνη προσφορά που είδα στην Ελλάδα που να αξίζει...

Δημοσ.

ehoume kanenan otetzi i kapion sxetiko na mas pei ti tha kanoume me tis sindeseis pou prepei na katargisoume tora?

osoi ehoume grammi (kai pou sigoura prepei na katargisoume kai na energopiisoume ek neou) ti prepei na kanoume ?tha epireasei katholou?

Δημοσ.
Αν το πάρω τώρα μπορώ να το ενεργοποιήσω το Σεπτέμβριο???

Και κάτι ακόμα: Περιλαμβάνει τα πάντα? Δηλαδή θα το πάρω το κουτί της Forthnet' date=' θα συνδέσω τις συσκευές και από εκεί και πέρα δεν θα πληρώνω τίποτα? Ούτε πάγιο κάθε μήνα στον ΟΤΕ?

Σας παρακαλώ απαντήστε γιατί είναι η μόνη προσφορά που είδα στην Ελλάδα που να αξίζει...[/color']

afou to leei ksekathara pos ta hartia prepei na tas stileis mexri tis 8 tou mina re si

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...