Προς το περιεχόμενο

Ξεγελάστε το RAPIDSHARE 100% αληθινό

gherudos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Kai mia kali idea pedia eine na parete 3 mines me 24 evro kai meta se autoous tous 3 mines na kanete upload dika sas arxeia se forum tou thiou etsi oste na pernete polla exp points kai na sas dinoun dorean mines ego me ton hackermon1 auto tha kanoume!!!

Δημοσ.

Έχω φτιάξει ένα batch αρχείο για να κάνει recconect to f200 της crupto και δουλεύει με μια μικρή καθυστέρηση. Νομίζω ότι θα δουλέψει και με άλλα usb modems. Δεν ξέρω αν μπορώ να ποστάρω εδώ τον κώδικα. Φυσικά τα special thanks πάνε στον tone γιατί σε αυτόν βασίστηκα. Πάντως όποιος θέλει PM me.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

εχω δωσει τον κωδικο σε 2 - 3 άτομα και έχει τυχει να κατεβαζουν όλοι ταυτοχρονα... μη λυπάστε τα λεφτα, βρειτε αλλους 2-3 και ας ανανεώνει άλλος κάθε φορά σιγά το πράγμα...

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

εγώ κάνω μια αποσύνδεση και μετά μια επανασύνδεση και κατεβάζω κανονικά.Πολύ απλά και πολύ γρύγορα

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.
Mια χαρά δουλεύει το link. Απλά πατάς εκεί που λέει "Click here to download the file."

Συγγνώμη για την έκφραση αλλά αρχίδια δουλεύει το link man κοίτα και μόνος σου:

Lumunon Media - FileSharing

Fast and free file sharing service - 24 hours/day, 7 days/week, 365 days/year!

Just give us the file, and we'll do the rest!

Sorry! Link doesn't exists.

Home | Contact | © 2005 Lumunon Media - All Rights Reserved.

Αυτό είναι μια αντιγραφή-επικόλληση αυτού που αντικρίζω μόλις κλικάρω στο ''link''

Δημοσ.

ρε παιδια, αν εχετε dynamic ip καντε απλα ενα reset το modem/router και θα κατεβαζετε τα αρχεια απο το rapidshare το ενα μετα το αλλο

χρονος αναμονης: το reset

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...