Iliaszou Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Re pedia leo na kano tin patenta me to flashget na valo dld ta links ke molis telionei 1 download i 2 download na trexei ena programa (sindomeusi gia reconnect tis sindesis) Ke etsi na alazei i ip!!! Alla to provlima eine oti den ksero pos na ftiakso mia sindomeusi gia reconnect!!! me to modem mou Crypto F200!!! Pedes den kserei tpt kaneis?
tone Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Iliaszou πρεπει να ξερεις απο batching τουλαχιστον. Η εντολη ειναι η rasdial (/disconnect). Περισσοτερα εχω γραψει στο adslgr.com. Δεν θες ακριβως το ιδιο αλλα αυτην την εντολη θα χρησιμοποιησεις σιγουρα.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Και τον security code ποιος θα τον βάζει ? Ξεχαστε το να φευγετε και αυτο να κατεβάζει άλλα αρχεια... ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ PREMIUM ACCOUNT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24euro για 3 μηνες είναι.
Iliaszou Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Yparxoun programata pou vazoun to security code!!! p.x Rapget,Rapidget k.a US Downloader ke oso gia auto pou les na plirosoume den simeferei!!! Proxy Rulezzz!!!
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Απο ποια αποψη δεν συμφερει ? Οταν θα κατεβαζεις με full speed τα κερατα σου απο games-movies κ.α.
Iliaszou Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Iliaszou πρεπει να ξερεις απο batching τουλαχιστον.Η εντολη ειναι η rasdial (/disconnect). Περισσοτερα εχω γραψει στο adslgr.com. Δεν θες ακριβως το ιδιο αλλα αυτην την εντολη θα χρησιμοποιησεις σιγουρα. Mipos tha mporouses na me voithiseis? Eime idi gramenos sto ADSLgr.com
tone Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Γραφω στο thread που σου εδωσα πως γινεται να συνδεεσαι μεσω .bat στο internet με F200 (συντομευση κλησης δηλαδη, πες το manual connect).Αν δυσκολευεσαι με τα batch, ψαξε στο google για RASDIAL παραδειγματα. Βεβαια στα xp υπαρχει η δυνατοτητα το pc να συνδεεται αυτοματα αν ενα προγραμμα θελει internet, εχοντας αποθηκευσει τον κωδικο συνδεσης. Δεν ξερω αν χρησιμευει ομως γι'αυτη τη περιπτωση. Υπαρχουν διαφοροι τροποι, μπορεις να κοιταξεις και το προγραμμα Rasmaster. To google θα σε βοηθησει περισσοτερο απ'τον καθενα.
cybereddie Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 RapGet RapGet (RAPidshareGET) is a downloader with code recognition for such share servers as rapidshare.de, megaupload.com, slil.ru and others. Advantages of RapGet a freeware; a small soft (about 160 Kb); autodownloads from 65 free share services; a lot of simultanious downloads; multilingual support (45 languages). v1.05 from 06.06.2006 [+] Added premium for Badongo [+] Added premium for megaupload.com (sexuploader.com) [*] Updated: megaupload.com (sexuploader.com) [-] Fixed integration into Internet Explorer [-] Fixed some bugs http://www.rapget.com/download/rapget105.rar
blu-ray Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Παιδιά θέλω και εγω να πάρω μια Premium account αλλα είναι ολόκληρη ιστορία, εννοώ οτι μολις πάρεις την προπληρωμένη κάρτα και την βάλεις σε pay-pal ολα εντάξει ή θέλει να κάνεις χίλια πράγματα;
wert Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Παιδιά θέλω και εγω να πάρω μια Premium account αλλα είναι ολόκληρη ιστορία, εννοώ οτι μολις πάρεις την προπληρωμένη κάρτα και την βάλεις σε pay-pal ολα εντάξει ή θέλει να κάνεις χίλια πράγματα; Δεν θα χρειαστείς χίλια δύο πράγματα αλλά πέντε λεπτά από το χρόνο σου. Πατάς την εικονούλα που έχει εκεί για πληρωμή μέσω paypall και συμπληρώνεις τα στοιχεία σου. Αυτό είναι όλο. Θα σου έρθουν αμέσως μέσω e-mail οι κωδικοί σου και έτοιμος. Προκειμένου να προβείς σε όλη αυτή την ταλαιπωρία που περιγράφεται σε τρείς σελίδες ήδη εδώ απλά χάνεις πέντε λεπτά. Δεν υπάρχει πρόβλημα με την κάρτα και για άλλους φόβους με τέτοια. Εχω κάνει και εγώ και πολλοί γνωστοί μου για αυτό το λέω. Δίνεις λίγα χρήματα ναι δεν λέω. Αλλά ησυχάζεις ψυχολογικά για αρκετό καιρό. Τα χρήματα που δίνεις μπρός σε αυτό που θα απολαύσεις είναι μηδέν εις το πηλίκο. Εγώ είχα κάνει 6 μήνες premium = 44€ Και φυσικά θα το συνεχίσω. Για εμένα είναι η καλύτερη αγορά που έχω κάνει
_BASSstarlet_ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Με μια προπληρωμένη κάρτα,μπορεί να υπάρξουν δυο λογαριασμοί? Το ρωτάω γιατί ένας φίλος θα βγάλει κάρτα, και σκεφτόμουν να έβγαζε και έναν λογαριασμό και για μένα.
wert Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Με μια προπληρωμένη κάρτα' date='μπορεί να υπάρξουν δυο λογαριασμοί?Το ρωτάω γιατί ένας φίλος θα βγάλει κάρτα, και σκεφτόμουν να έβγαζε και έναν λογαριασμό και για μένα.[/color'] Δεν νομίζω να τους πειράξει με μια κάρτα να εκδοθούν παραπάνω του από ένας λογαριασμοί. Τα λεφτά τους θα τα πάρουν όπως και νά'χει Αυτό που ίσως τους πειράξει θα είναι ίσως ένας λογαριασμός με δύο ταυτόχρονες IP Το τελευταίο δεν το έχω δοκιμάσει πάντος.
GiorgosH Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δοκίμασα με τη λίστα των proxies αλλά σε όλους μου λέει ότι κατεβάζουν..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.