Προς το περιεχόμενο

GPS Για Σκάφος

NeCrOmAnCeR19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδία,

Καθώς πλησιάζει καλοκαιράκι και έχοντας όλους τους αναγκαίους εξοπλισμόυς έτοιμους για μια κοντινή απόδραση μέσω θαλλάσης θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:

Έχω ένα PPC με ενσωματωμένο GPS που το χρησιμοποιώ στο αυτοκίνητο σαν Navigator σκέφτηκα πως θα ήταν χρήσιμο και στο ταχύπλοο μου (μέσα σε αδιάβροχη θήκη βέβαια).

Ψάχνω να βρω ένα κατάλληλο πρόγραμμα το όπιο να δέχεται ναυτικούς χάρτες (με βάθη, beacons, συντεταγμένες, POI κλπ.) αλλά δεν έχω καταφέρει να βρω τίποτα μέχρι στιγμής.

Θα με βοηθούσε πολύ εάν κάποιος ξέρει κάτι αντίστοιχο όπως επίσης και εάν υπάρχουν χάρτες για Ελλάδα.

Σαφώς και θα μπορούσα να παω στην λύση ενός συστήματος κατασκευασμένο μόνο για τέτοιο λόγο (Garmin, Lowrance κλπ.) απλά με ενδιαφέρει και η λύση με ένα PPC.

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Τελικά βρέθηκε ένα πρόγραμμα που κάνει ακριβώς αυτό που θέλω. Το όνομα αυτού Memory Map Navigator.

Όποιος θέλει extra infos μπορέι να μου στέιλει PM.

Ευχαρίστω.

Δημοσ.

Επίσης καλό φαίνεται και το pocketmv , μπορεί να φορτώσει χάρτες της Garmin.

(έχεις πμ)

• 1 χρόνο αργότερα...
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Γειά σας παιδιά θέλω να κάνω ακριβώς το ίδιο με laptop, κάποιο GPS Receiver (USB ή BLUETOOTH) και προφανώς κάποιο software. Απότι λέτε το Memory Map Navigator με καλύπτει για πληροφορίες συντεταγμένων, βάθη κτλ.

Θα μπορούσατε να μου προτείνετε GPS Receiver το οποίο να παιζει με το Memory Map Navigator? Γενικά θα με βοηθούσανε κάποιες οδηγίες σχετικα με αυτα που πρέπει ναγοράσω ώστε να είναι αποτελεσματικά και να γίνει αυτο που θέλω.

Οι απαιτησεις που εχω ειναι να μου δείχνει συντεταγμένες βάθος κτλ, κάτι το οποίο το κάνει το Memory Map Navigator απότι διάβασα !

Ευχαριστώ !!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...