Kontos_Harry Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Είμαι στο Δήμο Ηρακλείου Κρήτης (150 χρήστες) και είμαστε αποφασισμένοι να στραφούμε στο ελεύθερο λογισμικό μιας και όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα σε αυτό εκπαιδεύονται και ήδη οι νέες εκδόσεις είναι αρκετά φιλικές στον απλό χρήστη. Ποιά έκδοση Linux να χρησιμοποιήσουμε? Θα ήταν καλό να μιλάμε για γραφικό περιβάλλον και με ελληνικό μενού. Τώρα από εφαρμογές γραφείου σκεφτόμαστε το open office... Τι έχετε να προτείνετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LordArthas Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δεν ειμαι ειδικος στα Linux, αλλα νομιζω οτι αξιζουν συγχαρητηρια για την προσπαθεια σας! Μπορω να προτεινω το Mandiva, λογω του οτι τα εχει ολα και συμφερει. Σιγουρα οι πιο εμπειροι χρηστες linux απο εμενα, θα ξερουν να σας βοηθησουν περισσοτερο. Και παλι, μπραβο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Αν και υπάρχουν ήδη αρκετά topics για αυτό το θέμα, θα ξαναπώ το εξής. Για αρχάριους χρήστες προτείνω το ubuntu/kubuntu. Υπάρχει και αυτό το site για να βοηθήσει περισσότερο. Για εφαρμογες γραφείου το open office είναι σχεδόν μονόδρομος αφού είναι και πολύ καλό και συμβατό με κείμενα που γράφτηκαν με το office της microsoft. Στους νέους χρήστες επίσης προτείνω να διαβάσουν και αυτό το άρθρο για να είναι προετοιμασμένοι στο τι θα αντιμετωπίσουν με τη μετάβασή τους στο linux. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Kontos_Harry ελληνική έκδοση του Knoppix νομίζω θα βρείτε ουσιαστική βοήθεια http://www.knoppel.org/modules/news/ http://www.ubuntu.org μπορείτε να ζητήσετε να σας στείλουν cd, αλλά θα αργήσουν μάλλον. αν στα σχέδιά σας είναι και υλικό για την εκπαίδευση ψάξτε για το project, scolelinux. και οι δυο διανομές είναι βασισμένες στην διανομή Debian αν αισθάνεσθε "άσχετοι" και θέλετε να "καθαρίσετε" στα γρήγορα βάλτε ubuntu όλα έχουν γραφικο περιβάλλον. πολύ θετική και ελπιδοφόρα κίνηση. καλη επιτυχία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.