newcomer Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Καλησπέρα σας, Έχω μια κάρτα γραφικών PCI-Express (Geforce 7800) που έχει βυσματάκι για τροφοδοσία. Πρέπει οπωσδήποτε να συνδεθεί με το τροφοδοτικό? Το ρωτάω αυτό γιατί κάπου διάβασα ότι το ρεύμα που δίνει η μητρική(η οποία τροφοδοτείται extra και από ένα πιο μικρό καλώδιο --visma 12volt--- που συνδέεται πάνω της) αρκεί! Πάντως το PC λειτουργεί κανονικά χωρίς να έχω βάλει τροφοδοσία στην κάρτα γραφικών. Θα υπάρχει απώλεια στις επιδόσεις? Υπάρχει πιθανότητα να γίνει ζημιά στην κάρτα από υπερτροφοδοσία ή υποτροφοδοσία? Υ.Γ. Σε μια παλαιοτερη κάρτα που είχα (AGP) αν δεν έβαζα τροφοδοσία ακουγόταν ένα συνεχόμενο beep kai δεν άνοιγε το PC. Εκεί έφταιγε το γεγονός ότι η motherboard δεν έδινε αρκετό ρεύμα ? (μιας kai είχε τροφοδοσία από μία πηγη μόνο (xωρίς το βύσμα των 12 volt)
ntsili Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Και εγώ στην 6800gt (AGP) που έχω μου έκανε αυτό το beep που λες & αναγκάστηκα να κάνω σύνδεση με το τροφοδοτικο (χρησιμοποίησα "κλέφτη"). Τώρα τί παίζει στην PCI-E δεν ξέρω και απορώ πώς δουλεύει κανονικά χωρίς να συνδέεις το βυσματάκι... Σίγουρα δουλεύει κανονικά?? (τσέκαρε και τον ανεμιστήρα μήπως και είναι ακίνητος)
DarkKnight Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 sorry ntsili για να καταλάβω επειδή μεθαύριο έρχεται η sapphire x800 gto AGP Που έχει xtra τροφοδοσία ρεύματος πρέπει να την συνδέσω απευθείας με το τροφοδοτικό ή έχει βύσμα πάνω της η mobo? "κλέφτης" what does it mean?
newcomer Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Kai omos doulevei kanonika...Kai egw den to katalava ayto to "kleftis" !
teneres Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 οι καρτες που ζηταν τροφοδοσια εχουν ιδιαιτερες αναγκες για ρευμα συνδεστε τες με το τροφοδοτικο γιατι δεν θα μπορεσουν να παιξουν οπως μπορουν + οτι αν γινει κανα αστειο και τσιταρει η μητρικη για να τη ταισει απλα θα τη καψετε
Ailuros Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 οι καρτες που ζηταν τροφοδοσια εχουν ιδιαιτερες αναγκες για ρευμα συνδεστε τες με το τροφοδοτικο γιατι δεν θα μπορεσουν να παιξουν οπως μπορουν + οτι αν γινει κανα αστειο και τσιταρει η μητρικη για να τη ταισει απλα θα τη καψετε Πολύ σωστός ο παίκτης. Μέγιστη απόδοση έχει ο δίαυλος PCIe στα 75W, που δυστυχώς δεν επαρκεί για την απόλυτα ασφαλή λειτουργία των σημερινών high end καρτών.
DarkKnight Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Πολύ ωραία όλα αυτά understand αλλά "κλέφτης" τι ορολογία είναι τούτη πάλι?
keeper Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 file mou o "kleftis" einai mia orologia ton texnikon tou plaisiou kirios kai einai ena applo diakladotiri trofodosias (pernei apo ena kalodio trofodosias kai to dinei se 2 kalodia trofodosias". To leo afto giati distixos imou paron tin stigmi pou enas politis sto plaisio den katalabene ti einai o diakladotis kai molis o kaimenos o papous tou exigise autos isxiristike oti den to lene diakladoti tasis all klefti oute egv den ksero pos kratithika kai den eskasa sta gelia Texnikoi Kai Polites Plaisiou = Best Gelio (gia autous pou kseroun) Kai Best Klama Gia autous pou den kseroun
ItsToasted Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 file mou o "kleftis" einai mia orologia ton texnikon tou plaisiou kirios kai einai ena applo diakladotiri trofodosias (pernei apo ena kalodio trofodosias kai to dinei se 2 kalodia trofodosias". To leo afto giati distixos imou paron tin stigmi pou enas politis sto plaisio den katalabene ti einai o diakladotis kai molis o kaimenos o papous tou exigise autos isxiristike oti den to lene diakladoti tasis all klefti oute egv den ksero pos kratithika kai den eskasa sta gelia Texnikoi Kai Polites Plaisiou = Best Gelio (gia autous pou kseroun) Kai Best Klama Gia autous pou den kseroun Kai autoi pou den ikseran emathan.. -Perneis to PC apo to plaisio -To anoigeis kai to ksanastineis -Kaneis kai ena Data Recovery ton disko pou exei mesa kai eisai etoimos me Winda kai mp3!!
netter Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Kai autoi pou den ikseran emathan.. -Perneis to PC apo to plaisio -To anoigeis kai to ksanastineis -Kaneis kai ena Data Recovery ton disko pou exei mesa kai eisai etoimos me Winda kai mp3!! haaaha...a re file mou...me ekanes kai gelasa!!! :) Reality is very funny sometimes...
joef_gr Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Kai autoi pou den ikseran emathan.. -Perneis to PC apo to plaisio -To anoigeis kai to ksanastineis -Kaneis kai ena Data Recovery ton disko pou exei mesa kai eisai etoimos me Winda kai mp3!! σωστος!!
gkaingr Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 EEEETSI na bgenoun pros ta ekso auta, an akougontai.... na ma8enoume apo thin istoria kai na paradeigmatizomaste.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.