MsquitoPrincess Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Μετά από ψάξιμο στο forum σχετικά με μνήμες RAM,είδα ότι δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο ή έστω συγκεντρωτικό.Η αλήθεια είναι ότι όποτε σκοπεύω να αγοράσω καινούρια μνήμη,πρέπει να ρωτήσω πρώτα κάποιον πιο σχετικό. Οπότε για όσους δεν έχουν και πολύ καλές σχέσεις με μνήμες βρήκα το εξής site που περιέχει για κάθε μοντέλο μητρικής τα συμβατά με αυτήν modules: http://www.memorystock.com/memory/MotherboardMemoryUpgrade.html Ιδιαίτερα επεξηγηματικός μου φάνηκε και ο οδηγός της Kingston για τα διάφορα είδη μνημών : http://www.kingston.com/tools/UMG/default.asp
Highlander Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Σχεδόν όλες οι εταιρίες Motherboard, έχουν ένα πίνακα σε κάθε προϊόν που αναφέρουν με ποιές μνήμες έχουν δοκιμαστεί.
MsquitoPrincess Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Ναι ρε παίδες,δεν διαφωνώ.. Απλά επειδή τα forums του Insomnia έχουν της παναγιάς τα μάτια κι εγώ χθες ας πούμε ήθελα να διαβάσω για τις RAM και δεν βρήκα τίποτα,είπα να δώσω τα συγκεκριμένα links επειδή μου φάνηκαν χρήσιμα και ενδιαφέροντα και για κάποιον άλλο που ψάχνει το ίδιο. Δε νομίζω ότι όλοι ξέρουν τι είναι τα so dimms,η CAS και ποια η διαφορά SDARM και DDR.Ίσως έπρεπε να αναφέρω πρώτα το δεύτερο link. Kαι για να το παίξω έξυπνη και να σας αποδείξω ότι ο συγκεντρωτικός κατάλογος με τις μητρικές είναι υπερβολικάχρήσιμος(:-P :-P :-P ), υποθέστε ότι κάποιος έχει 3 PC και θέλει σε όλα να κάνει αναβάθμιση....Αντί για 3 ΟΛΟΚΛΗΡΑ sites ,θα ανοίξει μόνο 1!!! :mrgreen:
dpolal Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δε νομίζω ότι όλοι ξέρουν τι είναι τα so dimms,η CAS και ποια η διαφορά SDARM και DDR.Ίσως έπρεπε να αναφέρω πρώτα το δεύτερο link. Πολύ σωστή είσαι εδώ... Kαι για να το παίξω έξυπνη και να σας αποδείξω ότι ο συγκεντρωτικός κατάλογος με τις μητρικές είναι υπερβολικάχρήσιμος(:-P :-P :-P ), υποθέστε ότι κάποιος έχει 3 PC και θέλει σε όλα να κάνει αναβάθμιση....Αντί για 3 ΟΛΟΚΛΗΡΑ sites ,θα ανοίξει μόνο 1!!! :mrgreen: Eέέέέέμμμμμ, μπορεί απλά να ανοίξει και τα manuals των μητρικών..
damiano Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Για τα manuals δεν ισχύει πάντα.. πολλές φορές μου ζήτησαν να κάνω αναβάθμιση ιδιαίτερα σε παλιά PCs και φυσικά δεν υπήρχε manual απο μητρική..
S2Katana Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Οχι, κανεις δε λεει οτι ειναι κακη η ιδεα σου αγαπητη μου!Απλα λεμε οτι υπαρχει και στα manuals.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.