dext Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Τελικά το USR 9107 λέει τίποτα η τσάμπα το αγόρασα. Ήμουν ανάμεσα στο zyxel 660 και στο USR 9107 και τελικά πήρα το USR 9107. Και η forthnet λέει ότι δεν υποστηρίζει την USR. Ακόμα άκουσα ότι μπουκώνει όταν το ζορίσεις. Οχχχχχχχχχχχχ μήπως αγόρασα πατάτα?
poulinos Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 den to ipostirizei dioti den exei testaristei alla tha pexei giati to exoun.pragmati poloi lene oti mpoukonei.exei anxitei ena allo thema gia usr i zyxel kai to 90 tis ekato leei zyxel.gia mena an mporeis na to allaxeis pare zyxel.pisteuo kalitero .kai auto lene kai sto allo topic.
anaxiopistos Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 εχω το USR 9107 στο γραφειο και πραγματικα ειναι για τα σκουπιδια,μπουκωνει,νεκρωνει η συνδεση,γενικα ειναι σκετη απογοητευση,του εβαλα και το τελευταιο firmware αλλα παλι τα ιδια,μακρια απο αυτο το παλιοπραγμα.
tsaganos Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Εγώ έχω το 9107 με καινούριο firmware περίπου ένα μήνα με καθημερινή χρήση (p2p + dc + torrents) και δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο τέτοιο πρόβλημα (έχω μόνο 1 PC πάνω του). Αν είναι για σπίτι κατά την άποψη μου έιναι ικανοποιητικό και έχει πολλές χρήσιμες λειτουργίες (DDNS, Printer server, QoS). + Έχει πολύ εύχρηστο περιβάλλον διαχείρισης + Με forthnet εννοείται παίζει κανονικά Δες και ένα review εδω: http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=36337
perrys Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Εγώ παιδιά έχω το ZYXEL PRESTIGE 660R-63C με torrent και dc++ 24ώρες δεν έχει βγάλει ποτέ πρόβλημα,δεν έχει αποσυνδεθεί ποτέ.
poulinos Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 poli thapsimo gia to usr.kai nomiza oti oi aposindeseis itan mono me to user9105.
The_Mentor Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Παιδιά, εγώ έχω στο γραφείο μου το 9107 και το χρησιμοποιώ σαν print server κοτσαρισμένο σε switch δίνει internet σε άλλους 3 υπολογιστές (512kbps) το έχουμε σκίσει στα download απο όπου μπορείται να υποψιαστείτε (και από torrent, emule, klp) και γενικά είμαστε αυτό που λένε ευχαριστημένοι με το παραπάνω. Δεν μου έχει κάνει ποτέ disconnect...
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 kai egw eimai poli efxaristimenos me to 9107 den mou exei dimiourgisei kanena apolitos provlima kai den exw kanei akoma firmware update mias kai pros stigmis den to exw anagi
poulinos Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 malon to usr ite kanei paraxena stous misous ite kapoioi den to zorizoun kala.
The_Mentor Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Κοίτα, βασικά δεν μπορώ να καταλάβω την έννοια "ζόρισμα"... Βασικά εγώ αυτα που θέλω να κάνω έιναι να ανοιγοκλείνω της πόρτες που με ενδιαφέρουν για τις εφαρμογές μου (τώρα την σύνδεση στο internet δεν την αναφέρω διότι μάλλον είναι αυτονόητη), να συνδέσω τον usb εκτυπωτή μου στο δίκτυο και όλος ο κοσμός να εκτυπώνει από εκεί, να έχω την ασφάλεια του firewall (για τα από έξω προς τα μέσα βέβαια διότι το ανάποδο μάλλον δεν παίζει), να ορίζω επιτρεπόμενες και μη συνδέσεις από συγκεκριμένα ΙΡ (μη βγαίνουν και όλοι στο ΝΕΤ και μας κόβουν εμάς τους αθώους) και βέβαια να βγάλουμε και κάνα ρημαδοsite με Dyns προς τα έξω... Ε, όλα αυτά τα κάνει και με το παραπάνω γιαυτό κιόλας λέω πως είμαι ευχαριστημένος απο το μηχανάκι... Αν τώρα παίζει πιο advance φάση σε άλλους που να κολώνει το 9107 έ τι να πω, Zyxelλιαστήτε!!!
poulinos Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Κοίτα' date=' βασικά δεν μπορώ να καταλάβω την έννοια "ζόρισμα"... Βασικά εγώ αυτα που θέλω να κάνω έιναι να ανοιγοκλείνω της πόρτες που με ενδιαφέρουν για τις εφαρμογές μου (τώρα την σύνδεση στο internet δεν την αναφέρω διότι μάλλον είναι αυτονόητη), να συνδέσω τον usb εκτυπωτή μου στο δίκτυο και όλος ο κοσμός να εκτυπώνει από εκεί, να έχω την ασφάλεια του firewall (για τα από έξω προς τα μέσα βέβαια διότι το ανάποδο μάλλον δεν παίζει), να ορίζω επιτρεπόμενες και μη συνδέσεις από συγκεκριμένα ΙΡ (μη βγαίνουν και όλοι στο ΝΕΤ και μας κόβουν εμάς τους αθώους) και βέβαια να βγάλουμε και κάνα ρημαδοsite με Dyns προς τα έξω...Ε, όλα αυτά τα κάνει και με το παραπάνω γιαυτό κιόλας λέω πως είμαι ευχαριστημένος απο το μηχανάκι... Αν τώρα παίζει πιο advance φάση σε άλλους που να κολώνει το 9107 έ τι να πω, Zyxelλιαστήτε!!![/quote'] i ekfrasi zyxeliastite marese.zorisma ennooun na anixeis pola connectuion me p2p kai oxi gia printer server ktl.diladi na baleis pola pragmata se emule kai torrents na katevenoun gia na to skiseis.me to net limiter blepeis posa connection pezoun.
nautilus7 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Μια ψιλοάσχετη απορία.... Το USR 9107/9108 είναι και print server, σωστά; Ο εκτυπωτής που θα είναι συνδεδεμένος σε αυτό, θα ανοιγοκλείνει αυτόματα ή όχι; Ξέρετε κάποιο άλλο router που να έχει παρόμοια δυνατότητα (print server);
poulinos Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Μια ψιλοάσχετη απορία.... Το USR 9107/9108 είναι και print server' date=' σωστά; Ο εκτυπωτής που θα είναι συνδεδεμένος σε αυτό, θα ανοιγοκλείνει αυτόματα ή όχι; Ξέρετε κάποιο άλλο router που να έχει παρόμοια δυνατότητα (print server);[/quote'] ama to kliseis apo to reuma sigoura den tha anigei.ton exeis anixto kai apla otan den xrisimopoiitai tha pigenei stand by o printer ama to ipostirizei auto.an enoeis inkjet pou merikoi anaboun monoi tous tote den xero alla logika tha anavei.an bebea o ektipotis exei dikia tou lan den se niazei na ine print server o router.ektos apo to usr iparxei to vigor 2600 plus.korifi routeraki.
panoz Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 σε όσους μπουκώνει το 9107, έχουν δοκιμάσει άλλο router? γιατί κατά 99.9% μπουκώνει η γραμμή και όχι ο router..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.