ithilgore Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 To problhma einai oti opoiodhopote tool tou cmd ( to OS einai win2003) apo to aplo help mexri to netstat den mporei na anagnwristei apo opoiodhpote path opws kanonika prepei na ginetai. Prepei na kanw cd sto windows\system32 gia na mporesw na treksw kateu8eian ta ergaleia apo ekei. Paizei kati me ta variables tou OS ?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Πως λύνεται το πρόβλημα αυτό δεν ξέρω,αλλα δοκίμασες να εκτελέσεις τις εντολές από command prompt? Τουλάχιστον στα XP έτσι έχω κάνει 1-2 φορές.
ithilgore Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 kai to command prompt exei to idio akribws problhma.
cassidy Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Το path πάντως το ορίζεις από Control Panel >>> System >>> Advanced >>> Environment Variables >>> System Variables Στο δικό μου είναι Path = %SystemRoot%\system32;%SystemRoot%;%SystemRoot%\system32\WBEM;
ithilgore Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 to xa koitaksei auto. alla den einai h phgh tou problhmatos apoti fanhke.
alkisg Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Έναρξη -> εκτέλεση -> cmd Μετά δώσε set και κάνε paste τα αποτελέσματα για να δούμε τι παίζει...
ithilgore Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 ALLUSERSPROFILE=C:\Documents and Settings\All Users APPDATA=C:\Documents and Settings\Administrator.DEN\Application Data CLASSPATH=C:\Program Files\Java\jre1.5.0_06\lib\ext\QTJava.zip ClusterLog=C:\WINDOWS\Cluster\cluster.log CommonProgramFiles=C:\Program Files\Common Files COMPUTERNAME=DEN ComSpec=C:\WINDOWS\system32\cmd.exe FP_NO_HOST_CHECK=NO HOMEDRIVE=C: HOMEPATH=\Documents and Settings\Administrator.DEN LM_LICENSE_FILE=c:\modelsim\license.dat LOGONSERVER=\\DEN NUMBER_OF_PROCESSORS=1 OS=Windows_NT Path=%SYSTEMROOT%\SYSTEM32;%SYSTEMROOT%;%SYSTEMROOT%\SYSTEM32\WBEM;C:\PROGRAM FILES\ATI TECHNOLOGIES\ATI CONTROL PANEL;C:\PROGRAM FILES\MICROSOFT SQL SERVER\80\TOOLS\BINN\;C:\PROGRAM FILES\QUICKTIME\QTSYSTEM\;C:\WINDOWS\SYSTEM32\WSG32\;C:\iverilog\bin; PATHEXT=.COM;.EXE;.BAT;.CMD;.VBS;.VBE;.JS;.JSE;.WSF;.WSH PROCESSOR_ARCHITECTURE=x86 PROCESSOR_IDENTIFIER=x86 Family 6 Model 8 Stepping 1, AuthenticAMD PROCESSOR_LEVEL=6 PROCESSOR_REVISION=0801 ProgramFiles=C:\Program Files PROMPT=$P$G QTJAVA=C:\Program Files\Java\jre1.5.0_06\lib\ext\QTJava.zip SESSIONNAME=Console SystemDrive=C: SystemRoot=C:\WINDOWS TEMP=C:\DOCUME~1\ADMINI~1.DEN\LOCALS~1\Temp TMP=C:\DOCUME~1\ADMINI~1.DEN\LOCALS~1\Temp USERDNSDOMAIN=ITHILGOREDEN.COM USERDOMAIN=ITHILGOREDEN USERNAME=Administrator USERPROFILE=C:\Documents and Settings\Administrator.DEN VS80COMNTOOLS=C:\Program Files\Microsoft Visual Studio 8\Common7\Tools\ windir=C:\WINDOWS
Eusebius Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Μου φαίνεται παράξενο που στο Path η μεταβλητή %systemroot% δεν μεταφράζεται σε απόλυτη διαδρομή... Δεν ξέρω αν ειναι κανονικό αυτό και ούτε πού οφείλεται... Για να κάνω τη δουλειά μου, θα έδινα αυτές τις τρεις τιμές με απόλυτες διαδρομές.
ithilgore Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 ebala apolutes diadromes kai telika lu8hke to problhma. anarwtiemai kai gw omws pou na ofeiletai h adunamia metafrashs tou %sytemroot% sto adistoixo path...
alkisg Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Το path αποθηκεύεται κάπου στο registry, αλλά δεν έχω πρόχειρο να σου πω το μονοπάτι. Υποθέτω ότι σε όλους εμάς (που δουλεύει σωστά) δηλώνεται σαν REG_EXPAND_SZ, το οποίο σημαίνει να επεκτείνει τις μεταβλητές συστήματος όπως %SystemRoot% κτλ. Εσένα (πάλι υποθέτω) για κάποιο λόγο αλλάχθηκε σε REG_SZ, το οποίο δεν επεκτείνει τις μεταβλητές συστήματος. Με άλλα λόγια, αντί να γράφεις απόλυτες διαδρομές, αρκεί να βρεις που αποθηκεύεται το path στο registry και να του αλλάξεις τον τύπο σε REG_EXPAND_SZ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.