gantemis13 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Καλησπερα παιδια.Αν και το πρωτο μου post,θελω να σας ζητησω μια χαρη.Οσο και αν προσπαθησα δε καταφερα,με διαφορα προγραμματα να συγχρονισω τους υποτιτλους του red heat(αποστολη εκτος εδρας,Αρνολντ Σβαρτζενεγκερ)με την ταινια.Θα ηθελα,αν καποιος εχει την ταινια,με Ελληνικους υποτιτλους, να μου τη στειλει με P.M.
kastel Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Καλησπερα παιδια.Αν και το πρωτο μου post,θελω να σας ζητησω μια χαρη.Οσο και αν προσπαθησα δε καταφερα,με διαφορα προγραμματα να συγχρονισω τους υποτιτλους του red heat(αποστολη εκτος εδρας,Αρνολντ Σβαρτζενεγκερ)με την ταινια.Θα ηθελα,αν καποιος εχει την ταινια,με Ελληνικους υποτιτλους, να μου τη στειλει με P.M. Η ταινία που έχεις είναι avi ή από DVD;
gantemis13 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Απο dvd.Hταν region 1 και το εκανα μετατροπη region 2 για να μπορει να το παιξει το dvd player που εχω.
gantemis13 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Καλημερα σας.Δεν την εχει καποιος Χριστιανος την ταινια η ζηταω κατι κακο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.