random Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 -Σας γλυτώνω από έξοδα συσκευασίας,ταξινόμησης,αποστολής,πρόκειται δηλαδή για μια απλούστατη αγορά στο στυλ "να γκαβέ παράδες",δώστε το μου σ' αυτή την τιμή. Η τιμή στη βιτρίνα περιλαμβάνει το νοίκι στη "πιασάρικη" γειτονιά της Στουρνάρα, το μισθό των περισσότερων υπαλλήλων που θέλει μια βιτρίνα σε σχέση με μια απλή αποθήκη τύπου e-Mitsos, κλπ, κλπ. Και αν σου το πούλαγαν εσένα 285, επειδή τους την είπες, και ειχες μπει πριν στο ιντερνετ, και μετά απο 5 λεπτά το πούλαγαν 300, στον άσχετο που τυχαίνει και δεν ξερει απο e-ψώνια, δικαίως θα ανοιγαμε εδώ θέμα για "μπακάληδες", "ανατολίτες", καταγγελία στις καταναλωτικές οργανώσεις, κλπ, κλπ ....Πρώτον δεν έχουμε σύνδεση internet(!) γι αυτό, ειναι όντως γελίοι. Διαφωνώ που δεν κατονομάζεις την επωνυμία. Εγιναν ή δεν έγιναν αυτά? συκοφαντείς, ή απλά εξιστορείς ενα πραγματικό περιστατικό; δεν θελω πι.μι. :evil: θα μπορούσες να κάνεις θέμα λιγο διαφορετική διατύπωση, πχ "πήρα σήμερα αυτο το καταπληκτικό Χ, απο το "Α" κατάστημα με 285, ενώ οι απέναντοι οι "Β" το είχαν με 300!!!!" αφού εμεινες ευχαριστημένος απο τους "Α" γιατι να μην τους αναφέρεις κι αυτους;
marios1957 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Η τιμή στη βιτρίνα περιλαμβάνει το νοίκι στη "πιασάρικη" γειτονιά της Στουρνάρα, το μισθό των περισσότερων υπαλλήλων που θέλει μια βιτρίνα σε σχέση με μια απλή αποθήκη τύπου e-Mitsos, κλπ, κλπ. Είναι παλιόόόός εκεί πέρα,πράγμα που σημαίνει ότι έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των περισσότερων,εξ ου και η προτροπή της συμβίας μου. Και αν σου το πούλαγαν εσένα 285, επειδή τους την είπες, και ειχες μπει πριν στο ιντερνετ, και μετά απο 5 λεπτά το πούλαγαν 300, στον άσχετο που τυχαίνει και δεν ξερει απο e-ψώνια, δικαίως θα ανοιγαμε εδώ θέμα για "μπακάληδες", "ανατολίτες", καταγγελία στις καταναλωτικές οργανώσεις, κλπ, κλπ Γι αυτό κρατάμε το forum(=αγορά,με την αρχαιοελληνική έννοια,με ότι αυτή συνεπάγεται). γι αυτό, ειναι όντως γελοίοι. Χαίρομαι ιδιαίτερα που το πρόσεξες,προσπαθώ να τα μεταδίδω "συμπυκνωμένα"... Διαφωνώ που δεν κατονομάζεις την επωνυμία. Εγιναν ή δεν έγιναν αυτά? συκοφαντείς, ή απλά εξιστορείς ενα πραγματικό περιστατικό;δεν θελω πι.μι. :evil: Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια;(=ένας σκύλος που ξέρει ξένες γλώσσες) Επίσης,δεν συνηθίζω να παραπλανώ,μεταδίδοντας "ραδιο-κάτι",είμαι πενηντάρης (πια) και δεν έχω ανάγκη ανάδειξης.Ότι λέω τα λέω από πρώτο χέρι,plz μην με αμφισβητείς.Δεν έχω δυνατότητα να κατονομάσω,γιατί ακόμη δεν έχουν φτιάξει τα παιδιά που μας φιλοξενούν εδώ τον τρόπο ανάρτησης επώνυμης καταγγελίας.Άμα γίνει,θα το διαπιστώσεις. θα μπορούσες να κάνεις θέμα λιγο διαφορετική διατύπωση, πχ "πήρα σήμερα αυτο το καταπληκτικό Χ, απο το "Α" κατάστημα με 285, ενώ οι απέναντοι οι "Β" το είχαν με 300!!!!" Το έχει κάνει το "Skroytz" αυτό που λες,δεν χρειάζεται να πλατειάζω,μην με φέρνεις στη δύσκολη θέση να λέω μλκιες.Επίσης,αν σου φαίνεται "άκαιρος" ο τίτλος,μάθε ότι το συνηθίζω. αφού εμεινες ευχαριστημένος απο τους "Α" γιατι να μην τους αναφέρεις κι αυτους; Για τον απλούστατο λόγο,μπακάληδες είναι κι αυτοί.Πολλά παιδιά (και) από δω μέσα έχουν postάρει μέχρι και "βιαιοπραγίες" εκ μέρους των δεύτερων... Τέλος,επειδή αρκετοί μου την έχουν πέσει ότι πάω για "προσπάθεια διαμόρφωσης",για μια φορά ακόμη θα πω,αν ήθελα παιδιά θα είχα αποκτήσει.Λέω ό,τι βρίσκω μπροστά μου,με την ελπίδα και βάσει της κοινής λογικής να περπατήσετε σε καλύτερο δρόμο.Βλέπω να γίνονται αυτά που διάβαζα στα εβδομήντα πίσω,στα βιβλία Sci-Fi,πραγματικότητα και τρομάζω γιατί δεν πρόλαβα να ...φύγω. Λ.χ.,συζήταγα με το παιδί ενός φίλου (πτυχιούχος Παντείου παρακαλώ) και δεν καταλάβαινε την κυριολεκτική έννοια αριστερά-δεξιά. Αφού άκουσα και εδώ "τι σε νοιάζει ρε φίλε αν στο inetrnet το έχει 285 και στο μαγαζί το δίνει 300"(αν και ο συγκεκριμμένος κρατάει μια βεντέτα απένατί μου -δικό του κόλλημα),λέω να σταματήσω να λέω ότι μου συμβαίνει,αυτή είναι πια η πραγματικότητα με γειά σας.
Lordi Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Φανταζομαι οτι για αυτον το εκτυπωτη προκειται. Γιατι τοση φασαρια αφου το λεει ξεκαθαρα και με μεγαλα εντονα γραμματα οτι ειναι σε προσφορα για αγορα μεσω internet; Αν δεν γουσταρεις την τακτικη τους μην αγοραζεις. Δοξα τω Θεω υπαρχουν παρα πολλα μαγαζια για να επιλεξεις αυτο που νομιζεις οτι σε αντιμετωπιζει πιο σωστα σαν πελατη (π.χ. το eshop τον εχει 283€ ειτε τον παρεις απο εκει, ειτε σου τον φερουν στο σπιτι)
DrLo Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Για κάτι τέτοιες περιπτώσεις θα έχει πλάκα να έχεις κανένα palmtop με Wi-Fi και πρόσβαση στο Inet. Στεκομενος μπροστά στον πωλητή μπάινεις internet και παραγγέλνεις το προϊόν από εκεί και στο πεδίο Δνση αποστολής να βάλεις τη Δνση του μαγαζιού. Παλιά λέγαμε "πήγε μέσω λαμίας" ... τώρα θα λέμε πήγε μέσω http://
The_Edge Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Εμένα μου φαίνεται παράλογο ότι πήγες εκεί, είχες δει από το internet ότι το πουλάνε 299 στο μαγαζί και 284 από το internet, και παρόλα αυτά απαίτησες να στο δώσουν 284. Δικό τους το μαγαζί, δικοί τους οι κανόνες. Δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα. Ας το έπαιρνες από το internet.
marios1957 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Εμένα μου φαίνεται παράλογο ότι πήγες εκεί' date=' είχες δει από το internet ότι το πουλάνε 299 στο μαγαζί και 284 από το internet, και παρόλα αυτά απαίτησες να στο δώσουν 284. Δικό τους το μαγαζί, δικοί τους οι κανόνες. Δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα. Ας το έπαιρνες από το internet.[/quote'] Η απορία μου εξ' αρχής είναι αυτή.:???: Υ.Γ.και επειδή δεν θέλω να το ανεβάσω κλέβοντας από άλλα,μεγαλύτερου ενδιαφέροντος topic,κάνω edit: Για σκεφτείτε εσείς που τ΄ακουμπάτε ενισχύοντας την "κοινωνική" προπαγάνδα του χαρτέμπορα,για ποιό λόγο πάει να σμπρώξει net-sales;
admin.iekep Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δυστυχώς φίλε μου για το συγκεκριμένο γεγονός σε βρίσκω εσένα ΛΑΘΟΣ και οχι το συγκεκριμένο κατάστημα. Αφου το λένε καθαρά ΑΓΟΡΑ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΟΣΑ στο ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΣΑ τελείωσε το θεμα δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο εκτος αν το ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ. Επίσης καλό ειναι αφου δεν κατονομάζεις την συγκεκριμένη αλυσίδα ΕΠΩΝΥΜΑ να ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ οπως τους χαρακτηρισες δεν ειναι σωστο διοτι και αυτο ειναι αξιο συκοφαντικης δυσφημισης και μπορει να προκαλεσει προβλημα στο συγκεκριμενο site/forum που μας φιλοξενει. προς θεου δεν θελω να με παραξηγησεις αλλα οπως ειδες σε αλλο τοπικ εγω εκανα επωνύμα την καταγγελία πρωτα στα κεντρικα της αλυσιδας και μετα το δημοσιοποιησα στο ινσομνια.
admin.iekep Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Η απορία μου εξ' αρχής είναι αυτή.:???: Υ.Γ.και επειδή δεν θέλω να το ανεβάσω κλέβοντας από άλλα' date='μεγαλύτερου ενδιαφέροντος topic,κάνω edit: Για σκεφτείτε εσείς που τ΄ακουμπάτε ενισχύοντας την "κοινωνική" προπαγάνδα του χαρτέμπορα,για ποιό λόγο πάει να σμπρώξει net-sales;[/quote'] γιατι απλα ετσι γουσταρει φιλε μου να κανει δικη του ειναι η αλυσιδα θελει να προωθησει το e-sales απλα πραγματα. ειναι σαν να μου λες στο δικο μου μαγαζι γιατι ρε φιλε μεσω ιντερνετ το εχεις π.χ 200 ευρω και στο μαγαζι το δινεις 299 ευρω η απαντηση μου θα ειναι ετσι θελω σε ενδιαφερει το αγοραζεις δεν σε ενδιαφερει ψαξε να το βρεις 200 ευρω εγω ετσι το δινω.
Highlander Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Επιμένω !!! Εδώ στη Σκωτία που έκαναν το αντίστοιχο (και εδώ με εκτυπωτή) όταν τους είπα ότι η τιμή στο νετ είναι πιο φθηνή, μου λένε περιμένετε μισό. Πάει μέσα ο τύπος και μου έρχεται ύστερα με μια κόλλα Α4 με απόδειξη παραγγελίας μέσω νετ μόνο και μόνο για να με εξυπηρετήσει. Τα ρέστα μου !!!
marios1957 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 ...γιατι απλα ετσι γουσταρει φιλε μου να κανει δικη του ειναι η αλυσιδα θελει να προωθησει το e-sales απλα πραγματα[/b']. Εδώ θα σταθώ,αγαπητέ δημοσιοϋπαλληλάκο (εγώ είμαι ιδιωτικός υπαλληλάκος),αν δεν μπορείς να το καταλάβεις αυτό,τίποτε στο κόσμο δεν θα σε κουνήσει απ' τη νιρβάνα της προπληρωμένης(εγώ πληρώνομαι αφού δουλέψω) εργασίας ( σου.Ρώτα τα παιδάκια που τάβαλε δίκην Κολλητηριών και Μιλικόκων (τα παιδιά του Καραγκιόζη,αν δεν καταλαβαίνεις) να φοράνε μπλουζάκια ποδοσφαιριστάδων,που θα ψάχνουνε για μεροκάματο άμα πετύχει η e-binia που πάει να χώσει. Υ.Γ.Ελπίζω να μην παραξηγιέσαι,έτσι;
Mithrantir Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Βασικά πλακώνεστε χωρίς λόγο. Λες και δεν γνωρίζουν όλοι μας (και παράλληλα καμιά φορά αποτελούμε και μέρος αυτού εν αγνοια μας) οτι το εμπόριο στην Ελλάδα διατρέχεται από τα αρτηριοσκληρωτικά σύνδρομα ανωτερότητας. Η συμπεριφορά της πλειονότητας (ευτυχώς όχι της συντριπτικής) είναι ολίγον τι περίεργη ως αναιδής. Κλασσικό παράδειγμα αυτό που είπε ο LL_NEO που γίνεται όχι μόνο στη Σκωτία αλλά παντού στο κόσμο. Η διευκόλυνση του πελάτη, για να μπορέσει το μαγαζι να κτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης με το πελάτη. Τέλος πάντων αυτό είναι μια μεγάλη συζήτηση η οποία δυστυχώς δεν οδηγεί και πουθενά μιας και ήδη έχουμε πάρει το λάθο δρόμο οι περισσότεροι. Οι λίγοι που πρόσπαθούν να ισιώσουν τη ρότα του καραβιού απλά επιμηκύνουν την αναμονή του αναπόφευκτου. (Το ξέρω καμμία φορά είμαι πολύ πεσσιμιστής αλλά ποτέ δε σταμάτησα να παλεύω)
NickTheGreek Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Εδώ θα σταθώ' date='αγαπητέ δημοσιοϋπαλληλάκο (εγώ είμαι ιδιωτικός υπαλληλάκος),αν δεν μπορείς να το καταλάβεις αυτό,τίποτε στο κόσμο δεν θα σε κουνήσει απ' τη νιρβάνα της [b']προπληρωμένης[/b](εγώ πληρώνομαι αφού δουλέψω) εργασίας ( σου.Ρώτα τα παιδάκια που τάβαλε δίκην Κολλητηριών και Μιλικόκων (τα παιδιά του Καραγκιόζη,αν δεν καταλαβαίνεις) να φοράνε μπλουζάκια ποδοσφαιριστάδων,που θα ψάχνουνε για μεροκάματο άμα πετύχει η e-binia που πάει να χώσει. Υ.Γ.Ελπίζω να μην παραξηγιέσαι,έτσι; Θες να σε ανακυρηξουμε manager των Ελληνικων δημοσιων και ιδιωτικων επιχειρησεων,να τους υποδειξεις με ποιο τροπο θα λειτουργουν τα διαφορα τμηματα τους?Απο μενα παντως παιρνεις μια ψηφο.
marios1957 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Θες να σε ανακυρηξουμε manager των Ελληνικων δημοσιων και ιδιωτικων επιχειρησεων,να τους υποδειξεις με ποιο τροπο θα λειτουργουν τα διαφορα τμηματα τους?Απο μενα παντως παιρνεις μια ψηφο. Όχι,ευχαριστώ,δεν θα πάρω,Πρώτον γιατί κάτι έχεις μαζί μου και δεν σε θέλω για οπαδό,δεύτερον η άποψή μου για την πολιτική είναι ότι "η μεγαλύτερη απάτη εις βάρος της ανθρωπότητας είναι η αντιπροσώπευση ανθρώπου από άνθρωπο" και τρίτον κοίτα στη γωνία να δεις αν έρχομαι.:evil:
Lomar Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Ώπα ελευθερη αγορά ναι, αλλά με κανόνες. Υποθετική Περίπτωση: Πές ότι θέλω να πάρω έναν εκτυπωτή για το PC μου, αλλά δεν έχω, ούτε θέλω και ούτε πρόκειται να βάλω internet. Αποτέλεσμα: Υποχρεούμαι να πληρώσω τα 300 ευρώπουλα επειδή ο κύριος υπάλληλος βαριέται να κάνει μια εξυπηρέτηση (που στο κάτω - κάτω θα κερδίσει κιόλας) και επειδή το "αφεντικό" μόνο απο καπιταλισμό και managment δε ξέρει, βαριέται να ασχοληθεί με μια έρευνα αγοράς και ακόμη χειρότερα να εξοπλίσει την επιχείρησή του με μια σύνδεση στο internet... Έλεος με τους γιδοβοσκούς (δεν έχω πρόβλημα ούτε με το επάγγελμα, ούτε με τους ανθρώπους) που με τα λεφτά που μάζευαν τόσα χρόνια, πάνε και ανοίγουν ένα μαγαζί με κινητά, υπολογιστές κτλ. χωρίς να ξέρουν κα τι πουλάνε! marios1957 καλά έκανες, γιατί την αρχή την έκανε ήδη κάποιος με ένα παράδειγμα που έφερε κάποιος απο την Σκοτία, και επειδή είναι θέμα όχι οικονομικής δεοντολογίας, αλλά πελατιακού σεβασμού, ο υπάλληλος και κυριότερα το "αφεντικό", έπρεπε να κάνει την κωλοεξυπηρέτηση!!!
Lomar Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Το καλύτερο, πήγα χθές στο Γερμανό, να ρωτήσω για ADSL. Είχα δεί κάπου στο νετ ότι η Tellas έδινε φοιτιτική DSL με 10€ με το πρόγραμμα "δίοδος". Πάω στο Γερμανό, μιάς και η Tellas είναι συνεταιρισμός των Γερμανός, ΕΛΤΑ και ΔΕΗ. Ροτάω την πωλήτρια για τα σχετικά, και τι μου δείχνει; Το κανονικό πακέτο της Tellas... Της λέω: "δε θέλω το κανονικό, αλλά το φοιτητικό, γιατί είμαι φοιτητής και δεν έχω πολλά λεφτά" Και μου απαντάει το θεϊκό: "ε τότε θα πάρεις το πακέτο της οτενετ γιατί είναι πιο φτηνό"... Τότε αρχίσω να τους συχτιρίζω και να τους λεώ πως η κοροϊδία έχει και όρια!!! Η πωλήτρια μόνο τα κλάματα δεν έβαλε :twisted:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.