marios1957 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 ...οι "κουμανταδόροι" καταστήματος computerοειδών,η αλλοιώς πως "η γκαμήλα είναι ένα άλογο σχεδιασμένο από επιτροπή". Έχω κάνει τάμα να μην ξαναψωνίσω από την γνωστή αλυσίδα χρόνια τώρα,λόγω του ότι είναι τελείως "γειά σας" η κατεύθυνση που έχουν δώσει οι ηγήτορες.Π.χ.,δεν δέχονται έκδοση τιμολογίου και πληρωμή με πιστωτική κάρτα σε άλλο όνομα.Λες και το χρήμα (πλαστικό η άλλο) έχει μυρωδιά.Η άμα χαλάσει κάτι και είναι στην εγγύηση,εσύαναλαμβάνεις να το πας στην αντιπροσωπεία.Τελείως μικρομάγαζο και δεκαρογλυφτική αντιμετώπιση. Το σημερινό.Η κυρούλα ήθελε κι άλλον Α3,μιας και τα ψιλοέφτυσε ο παλιός και ήθελε ντε και καλά να αγοράσει απαφνούς(!).Δεν χαλάω χατήρι (ας μπορούσα να κάνω κι αλλοιώς...) και πάω αποφασισμένος να ξαλαφρώσω από 100.000 παλιοδραχμές. -Πόσο κάνει αυτό; -300 ?. -Μα στη σελίδα σας το έχετε 285. -Εκεί είναι internet. -Σας γλυτώνω από έξοδα συσκευασίας,ταξινόμησης,αποστολής,πρόκειται δηλαδή για μια απλούστατη αγορά στο στυλ "να γκαβέ παράδες",δώστε το μου σ' αυτή την τιμή. -Όχι,δεν γίνεται. -Καλά,δώστε μου ένα τερματικό να το παραγγείλω στο internet και να το πάρω τώρα. -Όχι δεν γίνεται.Πρώτον δεν έχουμε σύνδεση internet(!) και δεύτερον θα το παραγγείλετε και θα σας το στείλουμε εντός τριών ημερών. Τόσο ηλίθια αντιμετώπιση δεν μούχει ξανατύχει,πήγα παρακάτω στη Silicon Valley σε κάποιον που με είδε σαν όρθιο πεντοχίλιαρο (και το ήθελα να με δει έτσι...) και πήρα τον ίδιον,direct και λιανική στα 285 γιούργια.Χωρίς ινερνέτια και τέτοια. Πόσο στόκοι είναι και πόσο θα κρατηθούν στην αγορά με τέτοιες κινήσεις; Υ.Γ.Δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξω στο παραμικρό οποιαδήποτε έκφρασή μου,ότι και γίνει.Είμαι απ' τους ελάχιστους εδώ μέσα που οι υπεύθυνοι γνωρίζουν τα στοιχεία μου,αν χρειαστούν σε οποιαδήποτε νομική αντιπαράθεση (Θα μου κάνει μήνυση,η θα με κάνει μήνυση; ). Ουφ πια,αργεί και η σύνταξη,αλλά όλο και ζυγώνουν οι πρόποδες του βουνού.Δεν αντέχω άλλο "Θαυμαστό-καινούργιο-κόσμο".
MariaTs. Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δεν γνωρίζω σε ποιο κατάστημα αναφέρεσε Μάριε, αλλά έχω παρατηρήσει πως το κακό είναι γενικό!
NickTheGreek Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Αφου 300Ε τον πουλουσανε ρε φιλε και 285 μονο για αγορα απο το ιντερνετ,τι ηθελες κι εσυ?Να πας εκει και να τον παρεις 285?Ημαρτον.Τι λογικη ειναι αυτη?Μην τα θελουμε κι ολα δικα μας.
marios1957 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Αφου 300Ε τον πουλουσανε ρε φιλε και 285 μονο για αγορα απο το ιντερνετ,τι ηθελες κι εσυ?Να πας εκει και να τον παρεις 285?Ημαρτον.Τι λογικη ειναι αυτη?Μην τα θελουμε κι ολα δικα μας. Καλά,αφού συμπλέεις μ' αυτών την άποψη,κάτσε να πεινάσεις μαζί τους.Αν πρόσεξες,αγόρασα από δύο τεράγωνα παρακάτω από άλλους,στα λεφτά που αυτοί τον είχαν net.Αν δεν μπορείς να καταλάβεις,λυπάμαι δεν μπορώ να σε κάνω να το καταλάβεις.Όλα δικά μου τα θέλω,αφού πληρώνω και βρίσκω αυτά που θέλω.Δηλ εσύ τι λες,να πληρώσω 300;Έτσι για το γμτ;
NickTheGreek Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Ρε φιλε τι λες τωρα θα μας κουφανεις?Αφου το βρηκες πιο φτηνα καλα εκανες και το πηρες απο τους αλλους.Δεν ειπα εγω σωνει και καλα να παρεις το ακριβο.Ελευθερη αγορα ειναι και καθε καταστημα εχει διαφορετικες τιμες.Αλλα, αλλο αυτο κι αλλο να τους κατηγορεις και να τους λες στοκους επειδη δεν σε αφησανε να το παρεις με 285 την στιγμη που ειχε 300.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Ρε φιλε τι λες τωρα θα μας κουφανεις?Αφου το βρηκες πιο φτηνα καλα εκανες και το πηρες απο τους αλλους.Δεν ειπα εγω σωνει και καλα να παρεις το ακριβο.Ελευθερη αγορα ειναι και καθε καταστημα εχει διαφορετικες τιμες.Αλλα, αλλο αυτο κι αλλο να τους κατηγορεις και να τους λες στοκους επειδη δεν σε αφησανε να το παρεις με 285 την στιγμη που ειχε 300. νομίζω ότι δεν κατάλαβες. Το ίδιο κατάστημα το πουλούσε 285 μέσω ίντερνετ. Όχι κάποιος άσχετος.
NickTheGreek Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Καταλαβα ρε συ.Το παραλογο που ειναι δεν καταλαβα...
NoD Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Όχι μόνο παράλογο,αλλά και αρρωστημένα βλακώδες. Και δεν στέκομαι στο ότι αφού το γράφουν καλά να πάθεις,(γιατί και γω θα μπορούσα να λέω τα 2 κιλά πατάτες 4 ευρώ τα 3 κιλά πατάτες 15 ευρώ και να γίνομαι σαφής ότι αυτή είναι η πολιτιική μου και σε όποιον αρέσει) αλλά στο ότι δεν στέκει όπως και να το δεις,είναι ηλίθιο,απλά πράγματα.
Physics_Rulez Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Κάποια καταστήματα θέλουν να ενισχύσουν τις e-αγορές. Έτσι κάνουν εκπτώσεις στις αγορές αυτές. Τώρα αν εσύ το βρήκες από αλλού για επιτόπου αγορά φθηνότερα όλα καλά! Ελεύθερη αγορά
NoD Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Αυτός ο τρόπος να ενισχύσεις τις e-αγορές κάνει τους καλύτερους πελάτες,σίγουρα.
LL_NEO Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Εδώ στη Σκωτία που έκαναν το αντίστοιχο (και εδώ με εκτυπωτή) όταν τους είπα ότι η τιμή στο νετ είναι πιο φθηνή, μου λένε περιμένετε μισό. Πάει μέσα ο τύπος και μου έρχεται ύστερα με μια κόλλα Α4 με απόδειξη παραγγελίας μέσω νετ μόνο και μόνο για να με εξυπηρετήσει.
Highlander Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Εδώ στη Σκωτία που έκαναν το αντίστοιχο (και εδώ με εκτυπωτή) όταν τους είπα ότι η τιμή στο νετ είναι πιο φθηνή, μου λένε περιμένετε μισό. Πάει μέσα ο τύπος και μου έρχεται ύστερα με μια κόλλα Α4 με απόδειξη παραγγελίας μέσω νετ μόνο και μόνο για να με εξυπηρετήσει. Τα ρέστα μου !!! :D
grigas Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 .Π.χ.,δεν δέχονται έκδοση τιμολογίου και πληρωμή με πιστωτική κάρτα σε άλλο όνομα.Λες και το χρήμα (πλαστικό η άλλο) έχει μυρωδιά Αυτό με την πιστωτική με έχει απασχολήσει και εμένα στο παρελθόν...Ενδεχομένως το σύστημα που έχουν να μην το επιτρέπει... Τώρα όσον αφορά τα υπόλοιπα, αν το μαγαζί είναι αλυσίδα ίσως να μην ήταν στην δικαιοδοσία του πωλητή να σου δώσει την έκπτωση. Δεν μπορούσες να κάνεις την παραγγελία από το νετ και την παραλαβή/πληρωμή ιδιοχείρως από το κατάστημα? Αν δεν σου είναι κόπο στείλε μου ένα πμ με το όνομα του μαγαζιού
danton Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Αυτό με την πιστωτική με έχει απασχολήσει και εμένα στο παρελθόν...Ενδεχομένως το σύστημα που έχουν να μην το επιτρέπει... Τώρα όσον αφορά τα υπόλοιπα' date=' αν το μαγαζί είναι αλυσίδα ίσως να μην ήταν στην δικαιοδοσία του πωλητή να σου δώσει την έκπτωση. Δεν μπορούσες να κάνεις την παραγγελία από το νετ και την παραλαβή/πληρωμή ιδιοχείρως από το κατάστημα? Αν δεν σου είναι κόπο στείλε μου ένα πμ με το όνομα του μαγαζιού Σε αλυσίδα ειδών πληροφορικής μου έχουν πει και εμένα ακριβώς αυτό. Όταν ρώτησα γιατί μου απάντησαν οτι δεν το επιτρέπει η εφορία γιατί λέει φαίνεται οτι το αγοράζει η επιχείρηση και το εκμεταλεύετε κάποιος τρίτος. Σε πάμπολα καταστήματα πάντως έχω πληρώσει με πιστωτική σε άλλο όνομα και τιμολόγιο στο δικό μου, μέχρι και το κινητό μου έτσι είναι. Φαντάζομαι οτι απλά η επιχείρηση έχει κάποιο κόλλημα και όχι η εφορία. Δηλαδή όλοι οι άλλοι παρανομούν ενώ αυτή όχι;
marios1957 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Αυτό με την πιστωτική με έχει απασχολήσει και εμένα στο παρελθόνΕνδεχομένως το σύστημα που έχουν να μην το επιτρέπει... Τώρα όσον αφορά τα υπόλοιπα, αν το μαγαζί είναι αλυσίδα ίσως να μην ήταν στην δικαιοδοσία του πωλητή να σου δώσει την έκπτωση... Σε άλλο υποκατάστημα της ίδιας αλυσίδας -πριν καιρό- μόλις ο προϊστάμενος είδε να απομακρύνεται το τετρακοσάρι,τα κούπωσε και έβαλε την ταμία να το δεχτεί.Ελπίζω να σε καλύπτω μ' αυτά που λέω.Δυστυχώς πρέπει να βασιστείς στο λόγο μου. Δεν μπορούσες να κάνεις την παραγγελία από το νετ και την παραλαβή/πληρωμή ιδιοχείρως από το κατάστημα? Το κοίταξα απ' όλες τις μεριές και εξάντλησα όλα τa περιθώρια λογικής.Μέχρι και "μέσον" έβαλα,αλλά η "άκρη" ήταν σε άλλο τμήμα και δεν πέρναγε η μπογιά της.Αν αυτοί σε κανα-δυο χρόνια θα πουλάνε μόνο αυτά με τα οποία καθιερωθήκανε,δεν θα φταίω εγώ. Αν δεν σου είναι κόπο στείλε μου ένα πμ με το όνομα του μαγαζιού Αν και έχεις καταλάβει για ποιούς πρόκειται,έχεις p.m.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.