smilefreeware Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Στο http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=145665 έγραψα κάτι, χθες το έβλεπα σήμερα δεν το βλέπω. Ο τίτλος είναι Insomnia.gr > Software > Software > pdf σε doc Επαιξα λίγο και είδα ότι το δείχνει κανονικά αν πατήσω κλικ στο "Μετάβαση στο τελευταίο μήνυμα".
smilefreeware Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Εχω xp sp1. Μετά από boot o explorer(ver 6.0.2800) βλέπει μόνο τα #3. Ο Netscape τα βλέπει κανονικά και τα #5. Το γράφω μήπως είναι θέμα με διαφορετικούς browsers. Εκτός αν έχω κάποιο πρόβλημα και δεν το έχω καταλάβει.
Hal9000 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δοκίμασε να καθαρίσεις την cache του explorer. Mε explorer 7.0 φαίνεται κανονικά πάντως
smilefreeware Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Πράγματι, με refresh στην "λάθος σελίδα" έφτιαξε. Που να φανταστώ ότι μετά από boot δεν είχε καθαρίσει η cash στην συγκεκριμμένη σελίδα. Προσωπικά το θεωρώ σφάλμα του Explorer. Αν και έχω ρυθμίσει σε κάθε κλικ σε link να κάνει και refresh. (Μάλλον) Νομίζω πολύ ασχοληθήκαμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.