Προς το περιεχόμενο

access και ξεκλείδωμα;

sculper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Θα ήθελα την βοήθεια σας στο εξής πρόβλημα:

Έχω μια access που έχει πάνω από 600000 εγγραφές.

Όταν την ανοίγω μου βγάζει ένα παράθυρο που το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να επιλέξω κατηγορία προϊόντων (π.χ. αναλώσιμα υλικά, κτλ.). Μετά το μόνο κουμπί που μπορώ να πατήσω είναι εκτύπωση της κατηγορίας που έχω επιλέξει.

Θέλω να με βοηθήσετε να ανοίξω το παράθυρο της βάσης δεδομένων (προβολή σχεδίασης – πίνακες – φόρμες ), για να την διαχειριστώ όπως θέλω. Αγόρασα ένα πρόγραμμα που βρίσκει κωδικούς access και το report που μου έβγαλε ήταν το παρακάτω:

Detected Access 2000 database

File password: no password is set

Loading database...

VBA Project password: [36QF] (no brackets)

Με visual basic , δεν έχω ασχοληθεί καθόλου…..άρα αν χρειάζεται κάτι τέτοιο θα ήθελα να μου πείτε από που την κατεβάζω και τι κάνω.

Αν κάποιος γνωρίζει κάτι ας μου στείλει pm ή ας απαντήσει εδώ.

Τέλος θα ήθελα να ρωτήσω, αν τελικά καταφέρω να ανοίξω την βάση δεδομένων, πως μπορώ να περάσω τις εγγραφές σε .xls μιας και δεν νομίζω ότι το excel δέχεται τόσο μεγάλο όγκο δεδομένων (600000 και εγγραφές).

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

κοιτα αν το αρχειο ειναι mdb ή mde

οταν την ανοιγεις κρατα πατημενο το shift και πες τι γινεται

Δημοσ.
πιθανως να εχουν κλειδωσει το shift

ξεκλειδωσε το με αυτο το αρχειο

Φίλε είσαι Θεός!

Με έσωσες.........

είχα βρει λύση αλλά αυτό με βόλεψε!

η λύση που είχα βρει είναι να κάνω μια κενή βάση δεδομένων και να τραβήξω όλα τα δεδομένα από την άλλη!

σε ευχαριστώ και πάλι!

άσχετο αν η κατάληξη ήταν .mde θα μου έδινες άλλο προγραμματάκι???

Δημοσ.

παρακαλω φιλε δεν κανει τιποτα

οχι το ιδιο θα σου εδινα

απλα αν ηταν mde θα ειχε κλειδωμενα καποια πραγματα που δεν θα μπορουσες να τα αλλαξεις

Δημοσ.

και παλι ευχαριστώ!

να σε ρωτήσω και κάτι άλλο τον κωδικό που έχω βρει που τον βάζω και τι ξεκλειδώνω στην ουσία?????

Δημοσ.

αφου λεει no password is set

αρα δεν εχει κωδικο

οποτε ειναι ανοιχτη και δεν χρειαζεται τιποτα αλλο

• 2 χρόνια αργότερα...
  • 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχω την ίδια απορία με τον πάνω. Έχω μια βάση δεδομένων με κατάληξη .mde και ενώ μπορώ να την ανοίξω και να δω τα δεδομένα δεν μπορώ να μπω στο design των forms, πράγμα απαραίτητο για να καταλάβω πως λειτουργούν.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να το ξεκλειδώσω αυτό το χαρακτηριστικό? Το shift απλά κάνει bypass την κλειδωμένη access της οποίας έτσι κι αλλιώς έχω το password.

Δημοσ.
σε mde δε γινεται να μπεις στο design των φορμων

πρεπει αν βρεις το mdb

Το mdb είναι απίθανο να το βρω. Επειδή ακόμα ψάχνομαι και δεν ξέρω πως ακριβώς δουλεύει η access, το mde είναι "κομμένη" έκδοση του mdb δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να δω το design ό,τι κι αν κάνω ή απλώς είναι κλειδωμένο το design?

Δημοσ.

οχι δεν ειναι κλειδωμενο ειναι μια "κομμένη" έκδοση του mdb για να μπορει να τρεξει σε pc που δεν εχουν Access εγκατεστημενη

οποτε δεν μπορεις να κανεις τιποτα

Δημοσ.
οχι δεν ειναι κλειδωμενο ειναι μια "κομμένη" έκδοση του mdb για να μπορει να τρεξει σε pc που δεν εχουν Access εγκατεστημενη

οποτε δεν μπορεις να κανεις τιποτα

:-(:-(

Anyway, thanks για τις απαντήσεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...