Προς το περιεχόμενο

Motherboard για AthlonXP 3000+

R_Barrichello

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι motherboard να του βαλω? Ειναι στα 333Mhz FSB.

Τωρα τον εχω σε μια Asus A7Ν8X Deluxe αλλα δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος μαζι της καθως δεν ειναι καθολου σταθερη. Οταν του βαζω 2x512MB RAM 333Mhz Transcend κανει συνεχεια reboot κυριως οταν αρχιζω καποιο παιχνιδι. Τωρα την εχω με 2x256MB 266Mhz και δεν κανει reboot. Επισης το LAN της ειναι πολυ αργο. Γενικως ειναι αργη σαν mobo καθως η A7V8X που ειχα πριν με εναν AhlonXP 2000+ 266FSB πηγαινε πιο γρηγορα.

Προσανατολιζομουν σε μια A7V880 αλλα διαβασα στο forum οτι ειναι προβληματικη.

Δημοσ.

έχω ίδιο cpu, ιδιο mobo και ίδια μνήμη εδώ και 2 χρόνια :mrgreen:

προβλήματα δεν είχα ποτέ με reset κλπ εκτός από τώρα τελευταία που έχω ανεβάσει το fsb (λογικό είναι άλλωστε). Στο lan τι ταχύτητες πιάνεις? έχω δει μέχρι και 10mb/s σταθερά με 10/100 κάρτα αλλά δεν τα πιάνει πάντα και συνήθως παίζει κάπου ενδιάμεσα.

Δημοσ.

exw thn parapanw anaferthen MSI panw apo 2 xronia se ena tetio mhnxanima kai den me exei provlimatisei pote oute gia mia stigmh !! para mono otan anevaza to FSB .. pou einai logiko !! alla se normal usage paei fiseki.

Δημοσ.

Thanks για τις απαντησεις. Στο LAN που ρωτηθηκε λεω οτι ειναι αργο συγκρινομενο με την A7V8X. Εχω DSL 384 και με την A7V8X επιανε 40αρια. Με την A7N8X πιανει για τα ιδια downloads 30-32kb/s. Αυτο εγινε μολις αλλαξα τη mobo, ολες οι ρυθμισεις ιδιες και δε φταιει ο παροχεας...

Οσο για τη συνεργασια της mobo με την Transcend μνημη, πρεπει να εισαι πολυ τυχερος Costinio. Αν εχεις καμια ιδεα για να το κανω να δουλεψει πες μου.

Α κατι τελευταιο. Τα προβληματα με reboot τα αντιμετωπιζει τοσο με normal FSB 166mhz οσο και με 133mhz και 100mhz....Την ταση δοκιμασα να την αλλαξω τα cache latencies το ιδιο αλλα φως δεν ειδα....

Δημοσ.

εγώ έχω μια abit ΝF7-S v2.0 αλλά δεν στη δίνω :-) αν βρείς καμμία τέτοια θα είσαι υπερευτυχησμένος....έχει κανείς την ίδια??? απο τις ποιο σταθερές μητρικές που είχα ποτέ...

Δημοσ.

file barichello, h mhtrikh sou einai poly kalh, kai tha sou proteina na min tin allaxeis.

1)gia to lan kati allo ftaiei, den yparxei periptwsh na ofeiletai stin karta diktyoy an tha katebazeis me 30kb h 40.Mporei na mpoukwse to dslam sou, mporei na katebazeis apo allou, mporei alles wres klp

2)Gia tis mnhmes, elenxe apo to bios an ontws tis xronizei swsta sta 333 kai me to swsto cas latency.An einai ola swsta,yparxoun 2 pragmata

a)H mhtrikh sou den synergazetai swsta me tis mnhmes

b)ena apo ta dio dimms einai xalasmeno--dokimase mono me to ena kai des an eisai stable, meta mono me to allo kai kane tin idia dokimh.

Poio kalh apo thn mhtrikh pou hdh exeis , eidika gia o/c einai oi abit nf7-s rev2.0 kai abit an7 me to uguru.Opote min to polypsaxneis.

Δημοσ.

Λοιπον, για το lan δε με ενδιαφερει και τοσο...Εξαλλου τι 30 τι 40...

Για τις μνημες τωρα, τις εχω ελεγξει μια μια σε ολα τα slots και παλι τα ιδια. Αρα δεν ειναι ουτε προβληματικη μνημη ουτε προβληματικο slot. Το αν συνεργαζεται σωστα πως μπορω να το μαθω? Στο Bios τις χρονιζει στα 333mhz και το Cas Latency το εχει στα 2.5 - 3 - 3 οπως λεει και στο κουτι της μνημης.

Νεα εξελιξη: Εβγαλα την καρτα ηχου και την καρτα SCSI απο τη mobo και τωρα στα παιχνιδια με αφηνει να παιξω κανενα δεκαλεπτο πριν βγαλει μπλε οθονη και στο λειτουργικο μεχρι τωρα ειναι σταθερη. Μπορει να φταιει το τροφοδοτικο? Ειναι 300W.

Δημοσ.

πολύ πιθανό! αν μπορείς να βγαλεις κι άλλες συσκευές κάντο. και αν τότε βελτιωθεί η κατάσταση προφανώς πας για τροφοδοτικό.

όσο για τις ταχύτητες της adsl το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν φταίει το mobo!

Δημοσ.

Έχω μια Asus A7V600-X με τροφοδοτικό 550watt ram 1,5GB. το μηχάνημα όχι μόνο πάει σφαίρα, αλλά έιναι και πολύ σταθερό. απ´όσα μας είπες, το πιο πιθανό είναι να φταίει το τροφοδοτικό σου, με κάθε επιφύλαξη.

Δημοσ.

Το ερωτημα δεν ειναι τι ΜΒ θα βάλεις ,αλλά που θα το βρεις να το αγοράσεις. (Αν δεν θελεις ΜΤΧ φυσικά).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...