Προς το περιεχόμενο

wallpaper 1280x1024

shaman505

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα!εχω μια οθονη lg 19" και θελω να βαλω για wallpaper μια φωτογραφια που εχω βγαλει με την ψηφιακη μου σε αναλυση 1280x1024.το προβλημα ειναι οτι ενω την φοτο την εχω τραβηγμενη με πολυ υψηλοτερη αναλυση (2592x1728) δεν καθεται ακριβως στην αναλυση της οθονης δλδ ενα μερος απο πανω μενει κενο!προσπαθησα μεσω photoshop να κανω κατι αλλα δεν καταφερα τπτ.αν γνωριζει καποιος ας βοηθησει!thanks:-D

Δημοσ.

πατα δεξι κλικ -> ιδιοτητες για να εμφανισεις τις ιδιοτητες τις οθονης.μετα πηγαινε στη καρτελα "επιφανεια εργασιας" και καποιου στη μεση και δεξια εχει μια επιλογη "θεση",αλλαξε το απο αυτο που εχει σε "παραμορφωση".πλεον η εικονα ομως θα ειναι στρεβλωμενη.

Δημοσ.

δεν υπαρχει αλλος τροπος ρε φιλε χωρις να παραμορφωθει η εικονα?δεν ειναι φυσιολογικο η εικονα να εχει αναλυση τοσο μεγαλη και να μην καθετε στην αναλυση του pc!!!

Δημοσ.

sto Adobe Photoshop perneis to ergaleio crop kai sto pano meros theteis tis diastaseis sou 1280*1024 meta pas me to ergaleio pano stin eikona sou epilegeis to komati pou theleis kai patas enter. sozeis kai etoimos

Δημοσ.

Είναι θέμα μιας διαίρεσης. Πρέπει η διαίρεση των 2 αριθμών της ανάλυσης της οθόνης να είναι ίδια με την αντίστοιχη διαίρεση της φωτογραφίας.

Αν είναι διαφορετικά τα νούμερα δεν γίνεται να κάτσει καλά.

Δημοσ.

to oti einai se terastia analisi opws les den simainei oti tha katsei kouti san wallpaper, giati i othoni sou einai 3/4 peripou kai tha prepei kai oi eikones sou na einai se afto to aspect ratio...! me to photoshop opws sou leei to paidi pio panw mporeis na kaneis tin douleia sou alla na ksereis pws oti kai na kaneis tha paramorfothei i eikona an kaneis resize, an kaneis omws crop kai kopseis to kommati pou thes stin analisi pou thes tote den tha exeis paramorfosi. i mixani sou tin vgazei se 2592x1720, tote an tin kaneis resize me keep aspect ratio tote i foto sou antistixei sta 1280 me : 1280x850

ara mono an i othoni sou ipostirize tin parapanw analisi i pollaplasia tis tha sou edeixne tin eikona sou xoris paramorfosi

poli efkola mporeis na doulepseis tetoia pragmata me acdsee pou to theorw ton kalitero "mikro" sintrofo tou tou megalou Photomagazou...!

Δημοσ.

oi 19ares tft pou exoun 1280*1024 analisi DEN einai 4/3 opos oles oi tv, crt ktl...

einai pio tetragwnes....

kai agto vgainei apla...

800/600=1.3333333

640/480=1.3333333

1024/768=1.3333333

alla!!!!!!

1280/1024=1.25 pou simainei pos einai 5/4

to paratirisa otan piga 1i fora na do tv kai dvd apo ti nea mou othoni....

afine mayres lorides pano kai kato

Δημοσ.

παιδια να ειστε καλα για την βοηθεια.πιστευω πως σιγουρα θα βγαλω ακρη με τα στοιχεια που μου εχετε δωσει μεχρι τωρα.μολις προλαβω να ασχοληθω θα σας ενημερωσω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...